Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 29.10.2009

H1N1 -ROKOTUKSISTA

Pääjohtaja Pekka Puskan hermot pettivät H1N1 -viruksen myötä. Hän uhkailee toisinajattelijoita oikeustoimilla, kun nämä sabotoivat lääketieteen eliitin pyhää sotaa tuulimyllyjä vastaan.

www.mtv3.fi

Jos Puskan logiikka ulottuisi koskemaan koko nykytilannetta, niin samalla häntäkin voitaisiin syyttää rokotusten aiheuttamista komplikaatioista. Jos on uskomista läntisen naapurimaan mediaa, Ruotsissa on kuollut rokotteeseen 5 henkilöä.

www.aftonbladet.se

Myös Unkarissa on raportoitu ensimmäinen rokotuksiin liittyvä kuolemantapaus.

www.budapesttimes.hu

New York Timesissä oli jo vuonna 2008 kriittinen artikkeli vanhusten flunssarokotuksia kohtaan. Ruotsin kaikki rokotuksiin menehtyneet ovat olleet iäkkäitä.

www.nytimes.com

Aftonbladetin artikkelin mukaan rokote saattaa olla liian vahvaa.

www.aftonbladet.se

Uutisia rokotuksista tulee jatkuvasti. Tätä kirjoittaessa Ruotsin viranomaisten tietoon on tullut 350 rokotuksiin liittyviä komplikaatioita Svenska Dagbladetin mukaan.

www.svd.se

Kaikki tieto viittaa että H1N1 -influenssa on tavallista kausiflunssaa lievempi tauti. Tähän tautiin liittyvä yksi elämän perussääntö on, että tauti leviää nopeasti, eikä sitä saada millään rokotuksella kuriin, vaan tauti hiipuu itsestään. On arvioitu, että parissa kuukaudessa valtaosa väestöstä on saanut immuniteetin muodossa tai toisessa, luonnollista tietä. Näin on tapahtunut aina influenssaepidemioiden suhteen. Perustiedot näistä taudeista on luettavissa alan oppikirjoista. Kun opiskelin, rokotuksia pidettiin tehottomina juuri taudin nopean leviämisen ja vaarattomuuden takia. Onko sitten tiedossa jotain, mitä me muut emme tiedä? Uhkailut eivät auta. Me kaikki haluamme asiallista tietoa.

www.washingtontimes.com

Muistissa on lintuinfluenssa, jolloin myös viritettiin maailmalaajuista hysteriaa. Lintuinfluenssa tarttuu heikosti ihmisiin, mutta sen varjolla myytiin Tamiflu -nimistä lääkettä, jota Suomenkin viranomaiset ostivat laarit täyteen, vaikka heidän olisi pitänyt tietää, että aine on tehoton ja vaarallinen. Voisi sanoa, että Suomi osti laskuvarjon ilman laukaisunarua.

Ruotsissakin hermoillaan ja suita tukitaan. Tunnettu ruotsalainen VHH-lääkäri Annika Dahlqvist erotettiin virasta hänen vastustettuaan rokotuksia, kertoo Aftonbladet.

www.aftonbladet.se

Saksassa kuohuu "kahden kerroksen" rokoteskandaalin jälkeen. Berliinissä lääkärit kapinoivat ja kieltäytyvät rokotuksista.

www.rp-online.de

Saksaa ymmärtäville oheisena linkki TV -ohjelmaan, jossa avoimesti keskustellaan kaikista rokotukseen liittyvästä. Saksassa on herännyt epäilyjä koko rokotuskampanjaa kohtaan. Ennen kaikkea ihmetellään, että on aloitettu suurin koskaan Saksassa tapahtunut massiivinen rokotusohjelma ilman, että ainetta on kunnolla testattu. Ohjelma on pitkä ja perusteellinen perinteiseen saksalaiseen tyyliin.

www.ardmediathek.de

Saksalainen asiantuntijan mielestä nykyinen uudella menetelmällä valmistettu H1N1 -rokote lisää syöpäriskiä.

www.bild.de

Sveitsissä ihmetellään hallituksen päätöstä tilata lääketehtailta 13 miljoonaa rokoteannosta, kun koko Sveitsin asukasluku on 7.5 miljoonaa

www.lematin.ch

Ranskassa rokotuksen suosio on pohjalukemissa. Vain noin 17 % haluaa enää rokotuksen.

www.ouest-france.fr

Yhdysvaltain presidentti julisti hätätilan influenssaepidemian takia, mutta siitä huolimatta presidentin lapset eivät saa rokotetta siihen liittyvien riskien takia.

www.infowars.com

Kun asia tuli julkiseksi, presidentti rokotutti lapsensa jottei olisi tullut ryppyjä poliittiseen julkisuuskuvaan.

www.nytimes.com

USA:ssa eri kansalaisjärjestöt ovat aktivoituneet vastustamaan rokotuksia. Oheisena videonpätkä USA:sta, missä kollegat kertovat mielipiteensä nykyisestä rokotteesta. Tämä kaikki THL:n mukaan on höpö höpöä ja vaarallista, ja josta pitäisi joutua vastuuseen.

http:/www.youtube.com/watch?v=l1K74Tnrrok

Flunssarokotteiden tehoa lapsiin yleensä on myös tutkittu. 4-24 kuukauden ikäisille rokotteen teho ei eroa lumelääkkeestä. Yli 2-vuotiailla lapsilla rokotuksista on vain 33 %:n teho ehkäistäessä flunssaa.

www.ncbi.nlm.nih.gov

Tietysti, jos löytyy rokote yhtä nimenomaista virusta kohtaan, teho on parempi. Valitettavasti näin ei tapahdu käytännössä sillä virukset muuttuvat alinomaa. Rokotekampanjassa on unohtunut eräs tosiasia. Nimittäin tämäkään rokote ei ole 100 %:nen, vaan FDA (Yhdysvaltojen ylin terveysviranomaislaitos) hyväksyy rokotteen, jos sillä on 30 %:n teho. On myös huomioitava, että rokotuksen aiheuttama elimistön vasta-ainereaktio on eri asia kuin immuniteetti. Nyt emme tiedä lainkaan, miten tämä rokote todellisuudessa tehoaa, saatikka mitä ovat sen haitat. Kun epidemia on ohi, niin Puskan kaltaiset voivat röyhistellä rintaansa, että he olisivat saaneet jotain aikaan ja pelastaneet maailman, kun todellisuudessa luonto hoiti asian.

www.medicalvoices.org

www.globalresearch.ca

Oheisen linkin tekstiosan aukeaminen voi viedä aikaa jostain syystä

Rokotusten tehosta lisää seuraavassa eurooppalaisessa linkissä. Rokotusten teho on todella surkea tutkimusten mukaan

newsportal.european-left.org

San Diegon lääketieteellisessä kokouksessa toukokuussa 2009 esitettiin, että lapset jotka saavat flunssarokotteen, ovat suuremmassa riskissä joutua sairaalahoitoon kuin rokottamattomat.(Reference: The American Thoracic Society’s 105th International Conference, May 15-20, 2009, San Diego)

connectivetissue.wordpress.com

Sitten lopuksi aiheeseen liittyvää bisnestä. CBS:n uutiset kertoo rokotuksia puolustavien järjestöjen ja lääketeollisuuden välisistä taloudellisista yhteyksistä.

www.cbsnews.com

Rokotejättiläinen Baxter unelmoi vuosikausien rahantulosta koskien H1N1 -virusta. Siis heidän mukaansa tämä virus tulee ja menee! Mitähän sekin oikein tarkoittaa sillä mitä tiedetään influenssasta. Se tulle ja menee eikä palaa, ellei joku muuta todellisuutta. Baxter on muuten sama tehdas joka sekoitti elävää lintuinfluenssavirusta tavalliseen flunssarokotteeseen. Asia huomattiin sattumalta ennen kuin rokote olisi lähetetty 18 eri maahaan. Edelleenkään asiaan ei ole saatu pyynnöistä huolimatta lisäselvityksiä Baxterilta.

www.reuters.com

www.torontosun.com

Baxterista mielenkiintoinen video

www.youtube.com/watch?v=r67CznmPbQg

Pekka Puskalla on paljon töitä tulevaisuudessa, kun pitää haastaa koko maailman toisinajattelijat.

Oheisena sivu, johon kerätty kaikki se mitä tiedetään raskaudesta ja influenssasta.

www.medicalvoices.org


Blogin aihesanat:
Annika Dahlqvist, Baxter, H1N1, immuniteetti, immuuni, influenssa, lintuinfluenssa, media, Pekka Puska, raskaus, rokotus, syöpä, Tamiflu, vanhus, VHH, virus

Edellinen Seuraava