Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 04.12.2009

H1N1 - PORCO ROSSO

Lääketeollisuus on Suomen hallituksen erityissuojelussa. Mitä tahansa Big (Pig) Pharma tekeekin, on se vailla haittoja ja aina ihmisten parhaaksi. Jos paranoiaa potevat ja salaliittoteorioita pohtivat pääsevät jostakin raosta luikahtamaan mediaan sekoittamaan teollisuuden ja hallituksen pyhää rauhaa, ilmestyy äärivasemmiston pullantuoksuinen pellavapää kaikille pääkanaville kertomaan, kuinka asiat oikein ovat.

Huolestuttavinta ei ole itse tauti ja rokotukset, vaan se että Suomi levähti rähmälleen totalitarismiin. Joku sanoisi, että suoraan fasismin. Maa on Glaxosmithkline (GSK) –nimisen mafian käsissä. H1N1:n suhteen hallitus ja eduskunta vaikenee. Yksikään poliitikko ei ole asettanut asiaa kyseenalaiseksi, eikä edes kysellyt miksi moinen hässäkkä ja mitkä ovat perusteet moisen hysterian luomiseen. Media on myös hiljaa. Ainoa asia, mikä täyttää otsikot on, montako lautasta yläkasti tarvitsee ja kansanedustaja Karpelan seksiä tihkuva asuste linnan juhliin. Turvat ovat kiinni kuin yhteisestä sopimuksesta. Tätä kutsutaan demokratiaksi. Aatu ja Josef hykertelisivät onnesta moisesta nöyristelystä. GSK määrää mitä asiasta saa tässä maassa sanoa.

Samaan aikaan ihmiset sairastuvat rokotteista. Pelko ja ahdistus leviävät. Teinkö oikein kun en antanut rokottaa ja teinkö väärin kun annoin rokottaa. Kuka neuvoisi näitä ihmisiä? Missä on johtajuus? Ei uskoisi, että kyseessä on sama maa, joka pani hanttiin 70 vuotta sitten. THL on menettänyt pelin täysin ja on yksin vastuussa nykytilanteesta. Myös poliitikot ovat osoittaneet jälleen kerran täydellisen mahoutensa.

THL:n pääjohtajalta pääsi parku sanoessaan, ettemme me ole mitään tehneet, mutta tuo WHO. Mikä WHO? Senhän pitäisi olla kansainvälinen NEUVOA ANTAVA elin, ei käskijä. Milloin WHO on kaapannut vallan kansallisilta hallituksilta? Voisiko Puska selittää? Ruotaslaiset lehdet kaivoivat WHO:n taustoja ja kuinkas ollakaan, seitin sisällä luurasi THL-lainen:

www.svd.se

Venäläisillä on hauskaa, kun GSK ja WHO kyykyttää läntistä maailmaa.

www.youtube.com/watch?v=fHr90s4YeAA

Fasisimista sen verran lisää, että tiedonpimityksen lisäksi ihmisiä syyllistetään, pelotellaan, uhkaillaan ja leimataan. Jopa arkkiatri lähti samalle tielle, joten voi kysyä, miksi moista kvasimoraalista instituutiota edes tarvitaan. Nettiyhteyksien katkaisuakin on esitetty samaan tapaan kuin entiset kirjaroviot. Ilmankos Hyry sai Finlandian kun kirjoitti koko kirjan uunista. Sinne on hyvä pistää kirjat sytykkeeksi.

Kiitos netin, että jotain tietoa pääsee läpi. Kun tämä on ohi, perinteinen media on loppunsa edessä sillä kukaan ei enää usko siihen. On käynyt ilmi, että terveysministeri Risikon alaisuudessa ollaan puuhaamassa lakia, joka mahdollistaisi lääketieteelliset kokeet lapsilla ilman vanhempien lupaa. Eikö siitä juuri Mengeleä syytetty.

Suomi on keksinyt tehdä lapsilla bisnestä. Thaimaa, Kuuba ja monet muut maat saavat suuren osan tuloistaan lapsiseksillä. Suomi pistää paremmaksi ja myy lapsensa Big Pharman koealueeksi. Enää ei tarvitse rääkätä ressukkaeläimiä. Turussa lapsia käytetään koekaniineina. Heiltä on evätty ravinnon luonnolliset rasvat, sitten on HPV -rokotustutkimus, tuo THL:n 6 miljoonan peneumokokkitutkimus. Kaiken lisäksi sukulaistytön vanhemmat saivat Tampereen yliopistosta kirjeen jossa lasta pyydettiin mukaan H5N1 -rokotetutkimukseen!!! Voi vain kysyä, mistä nyt sitten lintuinfluenssakin vedetään tähän mukaan? Onko se seuraavan hysterian aihe. Sekin virus ”pääsee karkuun” sopivasti markkinoita piristämään, kun aika on kypsä.

Kuten aikaisemmin olen kertonut, Baxterin tehtaalla Itävallassa jostain kumman syystä H5N1 -virusta pääsi tavallisen flunssavirusrokotteen joukkoon. Lähetys oli matkalla useaan maahan, ennen kuin asia huomattiin sattumalta. Edelleenkään tehdas ei ole antanut mitään selvitystä asiasta. Sellaisten veijareiden kanssa ollaan tekemisissä.

Kehotan kaikkia suomalaisia vanhempia kieltämään ehdottomasti lastensa käyttämistä mihinkään kokeiluun. Kun ihmiset vain tietäisivät kuinka rupujuttuja "tutkimukset" todellisuudessa ovat. Tutkijat prostituoivat itsensä vihreän oksan toivossa. Tutkimusbudjetit ovat löysiä. Matkustetaan ensimmäisessä luokassa johonkin eksoottiseen paikkaan. Onhan siinä virkalääkärillä edes hetken tunne "high lifestä". Miksi he eivät tee kokeita omilla lapsillaan tai lastenlapsillaan?

Suomi on pahasti korruptoitunut. Tiistaina joulukuun 1. päivänä Helsingin sanomat julkaisi Silvo Kaasalaisen artikkelin "Myös poliittiset virkanimitykset ovat korruptiota". Se antoi totuudenmukaisen mutta lohduttoman kuvan tämän päivän Suomesta. THL:n pääjohtaja Pekka Puska on erinomainen esimerkki suomalaisesta korruptiosta. Nykytilanne osoittaa hänen täydellisen kyvyttömyytensä hoitaa asioita, etenkin kriisitilanteissa.

Marja Tiura ja soffamiehet ovat voitelun suhteen amatöörejä. Pitää perustaa säätiö, joka jakaa palkintoja hyvistä töistä. Silloin rahaa voi liikuttaa vapaasti. Pitää tehdä kuten Puska.

www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=18

Edellinen Seuraava