Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.11.2009

H1N1 ohi on

Olen alusta asti ihmetellyt hässäkkää taudin ympärillä. Mikään ei viitannut, että kyseessä olisi vakava tauti. Taudin alkuvaiheessa Meksikossa oli nuorten ja lasten kuolemantapauksia, mutta yhtenä keskeisenä syynä pidettiin Mexico Cityn erittäin saastunutta ilmaa, joka tappaa vuosittain satoja lapsia ilman mitään flunssia. Taudin levitessä Yhdysvaltoihin osoittautui, että oli todellakin kysymys lievästä taudista. Suomessakin puhuttiin lähinnä siitä, mitä tehdä kun maassa jokainen makaa flunssaisena vuoteessa. Miten turvata perustoiminnot oli suurin ongelma. Kuolemista ei kukaan ollut huolissaan.

Sitten kaikki muuttui. THL:n professori puhui 6.000 kuolleesta. Paniikki oli valmis. Mistä ihmeestä hän veti tuon luvun? Jälkikäteen kävi ilmi, että samaa hysteriaa lietsottiin kaikkialla. Mikä sai mielet muuttumaan äkillisesti? Olen kysynyt ja kysyn edelleen, onko taustalla todellakin jotain, mitä emme tiedä ja joka ei ole luettavissa alan oppikirjoista?

Sitten, kuten raamatussa, koko kansa käskettiin rokolle pantavaksi. Samanaikaisesti lopetettiin virustestaus, joten kukaan ei enää tiennyt, missä mennään. Mutta tautia sai kuitenkin etsiä kissojen ja koirien lailla. Tiedonvälityksessä siirryttiin huhujen aikakauteen

Meille on uskoteltu, että kysymyksessä on hengenvaarallinen tauti ja siihen tarvittava rokotus on vailla mitään sivuvaikutuksia. Todella fantastista lääketiedettä. Itse en tiedä mitään lääkettä, johon ei liittyisi joitakin riskejä. Lääkäreiden peruskoulutuksessa (ainakin ennen) painotettiin, että lääkkeisiin liittyy aina riskejä, ja ettei hoito saa olla pahempi kuin itse vaiva. Julkisuuteen päässeet tapauskertomukset käännettiin päälaelleen virallisten selittäjien toimesta kuten missä tahansa diktatuurissa. ”Poliisin pidättämä kuoli sydänkohtaukseen jne”. Tässä tapauksessa lapsi kuoli viikon kuluttua rokotuksesta. Virallisen selityksen mukaan rokotus ei ehtinyt vaikuttaa ja siksi lapsi kuoli. Näin käytännön lääkärin mielestä taisi olla kyseessä liian kova lääke. Sitten päätettiin, ettei kuolemantapauksista enää kirjoiteta julkisesti.

Näin hävisi sananvapaus ilman, että yksikään poliitikko sanoi yhtään mitään. Mutta muualta löytyy vielä aitoa parlamentarismia. Puolan terveysministeri paukuttaa olan takaa, ja faktaa. Missä on vastaava suomalainen ministeri. Meillä ministeri Risikko piipittää, pistääkö lapset lääketehtaiden koekaniineiksi ilman vanhempien lupaa vai ei.

www.youtube.com

Ilahduttavasti suomalaiset kliinikkoprofessorit ovat heränneet ja alkaneet kysellä oudon prosessin perään.

www.mediuutiset.fi

Ruotsissakin professori Tore Scherstén ihmettelee, ettei rokotusten haitoista puhuta julkisuudessa.

hd.se

Sitä minäkin olen ihmetellyt tässä ns. ”vapaassa” demokratiassa. Olen saanut paljon postia ihmisiltä, jotka ovat kertoneet hurjistakin rokotuksen jälkeisistä reaktioista. Jotta asia pääsisi esille edes jotain kautta, pyydän ihmisiä lähettämään tietoja rokotuskokemuksistaan minulle osoitteeseen drantti@gmail.com. Haluan varmistua, että kysymyksessä on todellinen henkilö ja että tarina on tosi. Siksi viestissä pitää olla kirjoittajan nimi ja puhelinnumero. Henkilöllisyys jää minun tietooni, ja tarinat julkaistaan sivustollani nimimerkillä. Mielestäni tässä tilanteessa kokemusten jakaminen on äärimmäisen tärkeää, ettei totuus unohtuisi.

On käynyt selväksi, ettei virallinen taho tutki lainkaan rokotusten haittoja, vaan pyrkii vähättelemään niitä tieten tahtoen. Rokotusten jatkaminenkin on mieletöntä. Ideaa kaupataan ajatuksella, että tauti palaa entistä pahempana. Väite on todella roisia ja rikollista. Tulee mieleen Asterixin seikkailut. Jos ei väki muuten pysy kurissa, niin taivas voi tippua niskaan. Ellei sitten joku tieten tahtoen muuta virusta Baxterin tapaan. Elävää lintuinfluenssarokotetta joutui merkillisellä tavalla tavallisen flunssarokotteen sekaan Itävallassa viime jouluna.

On ollut mielenkiintoista seurata aiheen ympärillä käytyä keskustelua. Mitä hurjimpia ideoita on esitetty voimista tämän paniikinlietsomisen takana. Itselläni on touhuun yksinkertainen selitys: raha. Jättilääkeyhtiöt (Big Pharma) ovat tulleet tiensä päähän. Kaikki heidän rahastuslääkkeidensä patentit ovat umpeutumassa pikku hiljaa, viimeistään 2012. Mitään uutta keinoa rahastaa ei ole näköpiirissä. Kuolemalla pelottelu myy hyvin. Kolesterolilääkkeet ovat hyvä esimerkki pelolla myymisestä. 99% lääkkeitä käyttävistä tässä maassa syö statiineja turhaan oman terveytensä uhalla, kiitos professoreiden, joilla on kiinteät suhteet alan teollisuuteen. Nyt tuo peli alkaa päättyä, joten täytyy keksiä jotain vieläkin raflaavampaa. Pandemia on hyvä juttu ja varsinkin virus, joka kiertää maailmaa alinomaa ja jota varten tarvitaan rokote joka vuosi. Ja viruksiahan löytyy sylttytehtaan kaapista, jos luonto ei niitä tarjoa. Big Pharman ainoa tarkoitus on tuottaa sijoittajilleen voittoa, ei muuta. Sen markkina-alue on ihmisruumis, ei ihmisten todelliset tarpeet ja ongelmien ratkaisu.


Blogin aihesanat:
Big Pharma, flunssa, H1N1, koekaniini, kolesteroli, kuolema, kuolema, lapsi, lintuinfluenssa, Meksiko, pandemia, paniikki, Paula Risikko, poliisi, rokko, rokote, rokotekokemus, statiini, Suomen poliisi, THL, Tore Schersten, virus

Edellinen Seuraava