Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 14.05.2010

KALAÖLJYKAPSELIT

Kalaöljyt ovat nykyisin suosiossa. Todennäköisesti kalaöljyt ovat suurin bisnes terveyspuolella. Sinänsä ihan hyvä asia, että edes näin pyritään korjaamaan niitä vaurioita, joita nykyinen "terveellinen" ruokavalio saa aikaan.

Hyllyt ovat notkollaan mitä erilaisimpia tuotteita, joiden suhteen kuluttaja on täysin ymmällä. Mikä takaa laadun ja ovatko nuo kaikki yhtä hyviä, on hyvä kysymys. Itse olen karsastanut kapselimuotoisia kalaöljyjä sillä kukaan ei takaan niiden tuoreutta ja onko ne tehty kalasta, joka on pyydystetty viemärin suulta. Itse käytän pullotavaraa. Siten on helppo testata tavaran laatu. Kunnon kalaöljyn tule olla lähes mautonta. Öljy on herkkä hapettumaan, joten sitä on säilytettävä jääkaapissa ja valolta suojassa. Jos pitää kapseleista, niin voi testata laadun pureskelemalla yhden suussaan. Olen kokeillut ja jotkut maistuvat todella eltaantuneelta.

Syksyllä olin puhumassa kirjastani Siunattu kipu Lahden Suomalaisessa kirjakaupassa. Ennen esitystä vanhempi rouva tuli puhumaan mielenkiintoisesta havainnostaan. Voi sanoa kuten Vennamo, että kyllä kansa tietää. Rouva oli tehnyt kokeita eri kalaöljykapseleilla. Hän oli testannut kolmea erimerkkistä kapselia puristamalla niiden sisällön muovisiin kertakäyttömukeihin. Noin puolessa tunnissa jokaisen muovikupin pohja oli sulanut puhki. Sitten hän teki kokeen pullotetulla kalaöljyllä. Tämä kalaöljy ei sulattanut mukia.

Voi vain kysyä, mitä ihmettä nuo kapselit sisältävät? Yksi kapseli oli paljon myyty E-Epa 650.

Kalaöljyille on olemassa kansainvälinen standardi. Puhutaan myös farmakologisen laadun täyttävistä tuotteista, joista ympäristömyrkyt on poistettu.

www.ifosprogram.com

Ihan jees sivusto on myös seuraava:

/healthyomega3.com

Kuvat ovat kokeen tehneen rouvan:

Edellinen Seuraava