Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 07.09.2009

KASVISSYÖJÄT JA KUOLLEISUUS

Olen saanut ärsyyntyneiltä kasvissyöjiltä postia kun olen maininnut jossakin yhteydessä kasvissyöjien kuolevan aikaisemmin kuin tasapainoista ruokaa syövien. Aiheesta on tehty vain vähän kunnon tutkimuksia, joissa muut elämään vaikuttavat tekijät on poissuljettu. Oheisena yksi tutkimus, joka on paras aiheesta:

“The annual all-cause death rate of vegetarian men is slightly more than that of non-vegetarian men (.93% vs .89%); the annual death rate of vegetarian women is significantly more than that of non-vegetarian women (.86% vs .54%)”

(Michael L Burr MD Peter Sweetham Msc Am J Clin Nutr 1982 36:873)

Miehillä kuolleisuus oli pienempi kuin naisilla: .93% ja kasvissyöjät .89% mutta naisille kasvissyönti on katastrofi: .86% versus .54%

Viherät poliitikot ilmoittivat taannoin, että kovia rasvoja (tyydytetyt eläinrasvat) pitäisi verottaa enemmän kuin Floraa. Siinä yksi puolue näin edustaa avoimesti ruokajätti Unileverin etuja perinteisen suomalaisen maatalouden kustannuksella.

Laajin aihetta käsittelevä tutkimus on tehty Intiassa ( Malhotra) missä eri osavaltioiden kuolleisuustilastoja on verrattu keskenään. Intiassa on erilainen ruokakulttuuri eri osavaltioissa. Joillakin alueilla syödään sekaruokaa, kun toiset taas ovat tysin kasvisravinnon varassa. Intialaisten mukaan pelkkä kasvisravinto nosti kokonaiskuolleissuutta. Näin nettitodisteiden aikana minulla ei ole esittää aiheesta suoraa linkkiä niille jotka laiskuuttaan tai muuten eivät kykene hakemaan tietoa muuta tietä. Intialaiset ovat vasta viime aikoin alkaneet julkaista tutkimuksiaan internetissä. Tänä tutkimus on 90-luvulta.

Minä puolestani haastan kasvissyöjät. Esittäkää omalla nimellänne kasvissyönnin terveellisyys ja myös se, mihin tietoon se perustuu. Julkaisen sen ja aiheesta voidaan sitten keskustella. Samoin vihreä puolue voi määritellä, mikä on sitä terveellistä ruokaa, jota sitten verotettaisiin vähemmän. Näidenkin väitteiden pitäisi perustua faktoihin, ettei tarvitse jälkikäteen hävetä lapsenuskoaan Flora-mainosten sanomaan.

Ovat ne muutkin Arkadianmöen syöttiläät heränneet: Eduskunnasta kuuluu kummia. Siellä on Eduskunnan terveyden edistämisen asiantuntijaryhmä (TE-ryhmä) joka "selvittää tyydyttyneiden rasvojen valmisteveron käyttöönottoa" kirjoittaa Nykypäivä -lehdessä ryhmän puheenjohtaja Sanna Lauslahti kokoomuksesta. Lauslahti on kauppatieteitten maisteri. Varapuheenjohtaja on demari, sosiaalityöntekijä Anneli Kiljunen.

Mitä tällainen asiantuntijaryhmä ymmärtää mitään rasvoista. Pyytävät lausuntoa virkamiehiltä Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta ja se tiedetään, mitä margariiniylipappi Puska heille kertoo.

Joka päivä yksi maitotila lopettaa Suomessa. Valitettavasti tämä maa on typerysten halinnassa. Media tukee systeemiä eikä kirjota mitään, mitä esimerkiksi Ruotsissa ja muualla näissä asioissa tapahtuu.

Politikoille tiedoksi: Norjan uudet viralliset suositukset edustavat sitä helkkarin Heikkilän dieettiä. Joten kysykää Norjasta jos ette muuten ymmärrä.

www.karppaus.info


Blogin aihesanat:
Anneli Kiljunen, Antti Heikkilä, Dawid Cornwell, Flora, geeni, geenimanipuloitu, glyfosfaatti, Heikkilän dieetti, HS, itsemurha, John le Carren, Kangasala, kasvissyöjä, kehitysmaat, kemikaali, köyhä, Lipitor, luonto, lääkitys, mafia, manipulointi, media, mieli, Monsanto, myrkky, oikeusvaltio, Pfizer, Pfizer, rasva, rasva, roskaruoka, Sanna Lauslahti, tutkimus, tutkimus, työttömyys, Unilever, Uskollinen puutarhuri, vale, velka, vero, vihreät, vilja

Edellinen Seuraava