Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2020 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 17.02.2017

KESKIAJAN SILICON VALLEY. REFORMAATIO 500 VUOTTA

Saksasta päin tarkastellen Suomen tilanne vaikuttaa masentavalta. Hallitus on istunut pian 2 vuotta saaden aikaan vain sekaannusta. Hallitustroikan pomojen puntissa näyttää olevan vain löysää spagettia ja puheetkin jonninjoutavia. Yle on sensuroitu yhden puolueen äänitorveksi. Ainoa kriittinen kanava on näin tuhottu. Lehtitietojen mukaan tuhannet koulutetut muuttavat maasta paetessaan ahdistavaa henkistä ilmapiiriä. Maahan jäävät vain tilanteesta hyötyvä eliitti ja suuri nukkuvien kaarti. On surkuhupaisaa lukea Suomen eliitin ja apurahataiteilijoiden käsittämätöntä parkunaa Trumpin tultua Yhdysvaltojen presidentiksi. Tuolla porukalla on suhteeton käsitys omasta merkityksestään. Kaikki näyttävät muuttuneen lapseksi, joka ei saanutkaan äidin lupaama tikkaria. Suomen kaltaisen maan odottaisi reagoivan aikuisemmin. Parku alkoi, vaikka Trump ei ollut tehnyt yhtään mitään. Kukaan ei protestoinut Obaman hallinnon jatkuvaa ihmisten pommittamista, ISIS:ksen ja muiden vastaavien järjestöjen aseistamisesta ja kaikesta muusta pimeästä. Tulee mieleen Pol Potin hallinto, jonka hirmutoimia Suomen älyköt tukivat varauksetta.

Yhteiskunta on jakautumassa kahtia. On median totuus ja ne, joita tuo totuus ahdistaa. Keskustelu on tyystin loppunut, jos sitä koskaan Suomessa on ollutkaan. Kriittisesti ajattelevia leimataan. Olin ajatellut lopettaa näiden blogien kirjoittamisen, sillä olen vähitellen tympääntynyt kaikkeen julkiseen skeidaan, mistä ei löydy mitään järjen tolkkua. Mutta sitten huomasin loppuvuodesta 2016 Der Spiegel -lehden mielenkiintoisen artikkelin Lutherista. Se kolahti ja synnytti ajatuksia. Oivalsin, että maailma oli Lutherin aikaan samassa jamassa kuin nyt. Luther on todellakin mitä ajankohtaisin myös nykyaikana ja suunnannäyttäjä kaikille niille, jotka käyttävät vielä omia aivojaan ja yrittävät pysyä irti kaikkialle leviävästä tyhjästä nirvanasta, jota mediaksi kutsutaan. Der Spiegelin artikkelin nimi oli "Das Silicon Valley des Mittelalters" eli keskiajan Silicon Valley.

blogi-2017-02-17

Lucas Carnach: Luther 1521

2017 tulee kuluneeksi 500 vuotta reformaatiosta, jota Suomessa kutsutaan virheellisesti uskonpuhdistukseksi. Tämä siksi, että reformaatio oli aivan jotain muuta kuin mitä koulukirjat ovat opettaneet. Lokakuun 31. päivänä 1517 Luther naulasi teesinsä Wittenbergin linnan kirkon oveen, mistä alkoi huima kehityskaari maailmanhistoriasta. Nuo teesit lopettivat keskiajan ja aloittivat samalla uuden ajan. Luther oli uuden ajan ensimmäinen radikaali, josta Der Spiegel käytti nimeä Wutbürger. Sille ei löydy suomenkielessä vastinetta. Sana on uusi Saksassakin, median luoma. Der Wut tarkoittaa raivoa ja der Bürger kansalaista. Kyse on eräänlaisesta protestoivasta kansalaisesta. Missään tapauksessa se ei tarkoita vihapuhetta tai vihaista puhujaa, termiä mikä on halvaannuttanut keskustelun nykyajan Suomessa, missä Luther teljettäisiin samaan koppiin kuin Jeesus, josta kanssa voisi käyttää termiä Wutbürger. Jeesus ei ollut mikään lälläri, mihin muottiin kirkko pyrkii hänet pistämään. Jeesus kyseenalaisti koko sen aikaisen eliitin ja lopputuloksen tiedämme. Piispat eivät todellakaan ymmärrä tätä puolta oman idolinsa todellisuudesta. Sekä Jeesus että Luther olisivat nykyeliitinkin mukaan todellisia populisteja ja vihapuhujia, joten vankilaan molemmat.

Lutherin ajan maailma oli globalisaation ideaali. Katolinen kirkko määräsi kaikesta. Myös kuninkaat tottelivat kirkkoa. Eliitti hallitsi ja sillä oli yhteinen kieli, latina. Kansa mongersi jotain, jolla ei ollut merkitystä tuossa eliitin luomassa todellisuudessa. Tieto kuului eliitille, kun taas kansa pidettiin pimennossa. Eliitillä oli taivasten valtakunnan avaimet, ja taivaspaikkoja sai ostaa rahalla. Köyhillä siihen ei ollut mahdollisuutta. Lutherin teesit mursivat tuon maailman. Luther tavallaan tuhosi tuon ajan globalisaation, mikä on edelleenkin mahdollista kaikille ajatteleville ihmisille. Kaikki muutos tapahtuu valtavirran ulkopuolella. Siinä ei apurahoja jaeta. Ne jaetaan niille jotka tukevat eliittiä. Lutherin vallankumouksellisin teko oli Raamatun kääntäminen saksan kielelle. Niin avautui eliitin koodi tavalliselle kansalle. Tietysti siitä seurasi kaaos, sotia ja kärsimystä, mutta niin syntyi saksan kieli ja samalla saksalaisuus. Ihmiset eivät olleet enää epämääräistä rahvasta. Herääminen sai aikaan ymmärryksen, että me kaikki tulemme aina jostakin ja olemme myös tuon paikan leimaamia. Kukaan ei voi tulla ei mistään ja olla kaikkialla. Se mistä tulemme, kannamme mukanamme kaikkialle, minne ikinä menemmekin. Kieli synnytti ihmisen, joka loi uuden maailman. Vuosisatojen pysähtyneisyyden aika murtui, lähti liikkeelle ja sysäsi Euroopan kehityksen tielle. Lutherin myötä syntyi myös suomen kieli ja mieli sekä vähitellen 400 vuotta myöhemmin se isänmaa, joka täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Jaakko Hämeen-Anttilan kirjoitus osoitti, että Suomesta vielä löytyy ajattelevia sekä tuntevia ihmisiä, joilla on historiallinen perspektiivi, mutta hänkin tekee nykyisin töitä muualla kyllästyttyään maan koulutuspolitiikkaan.

Der Spiegelin jutussa mielenkiintoisinta oli se tapa, millä Luther työtovereineen sai levitettyä viestinsä kaikkialle saksaa puhuvaan maailmaan ja muuallekin. Wittembergissä Lutherin ympärille muodostui ryhmä aktiivisia henkilöitä, teologeja, mutta viestin kannalta erittäin tärkeitä olivat hovimaalari Lucas Carnach vanhempi ja kirjanpainaja Jo­hann Rhau-Gru­nen­berg, joka oli kehittänyt ja modernisoinut Gutenbergin keksimää kirjapainotekniikkaa. Ennen painolevyt kaiverrettiin vaivalloisesti puulaatalle. Nyt oli käytössä irrotettavat metallikirjasimet, joka nopeutti painatusta oleellisella tavalla. Niin oli mahdollista painattaa tuhansia lentolehtisiä, joita jaettiin ympäri Saksaa. Carnach loi kuvillaan imagon Lutherista ja hänen maailmastaan. Carnach teki myös pilkkakuvia paavista, joilla oli suunattoman suuri vaikutus tavallisiin ihmisiin. Tämä Jumalasta seuraava osoittautuikin tavalliseksi pulliaiseksi ja vieläpä ahneeksi ja irstaaksi.

blogi-2017-02-17-2

Carnach: Paaviaasi 1523

Lutherin ajatukset eivät olisi saaneet kasvualusta ilman tätä intensiivistä tiedon jakamista, se oli sen ajan bloggausta, jonka leviämistä yritettiin tietysti kaikin tavoin estää.

Tämä kaikki kuulostaa tutulta. Nyt 500 vuotta myöhemmin elämme samassa tilanteessa kuin Luther. Globalisaatiota ajetaan väkisin kaikkialle, jopa niin, että eliitti haluaa poistaa kaikki rajat ja sallia vapaan kansainvaelluksen, mikä tavallaan on käynnissä tällä hetkellä. Kansallisuus halutaan hävittää ja sen mukana myös kieli. Suomalainen demari Junger esitti, että luovuttaisiin suomen kielestä ja tilalle otettaisiin englanti, tuo moderni versio latinasta, jotta bisnes sujuisi paremmin. Tyyppi ei itse edes osaa kunnolla suomea. Jotenkin tuo juttu on jäänyt mieleeni ja on tyyppiesimerkki siitä, kuinka pihalla nuo eliitin juoksupojat ovat. Junger ei ole ilmeisesti kuullut sellaisesta kauhavalaisesta henkilöstä kuin Jorma Lillbacka, joka itse loi kansainvälisen konsernin osaamatta mitään vieraita kieliä. Maailmassa on liikaakin kielilläpuhujia, pulaa on tekijöistä. Jos kielistä puhutaan Suomen kannalta saksan kieli olisi äärimmäisen tärkeä osata. Ei jenkit Suomeen mitään työpaikkoja tuo. Lidl tuli Suomeen ja mullisti marketit. Meyerin perheyritys pisti Turun telakan kuntoon ja laivoja tehdään jonossa. Tämäkin oli ala, jonka suomalainen ylipalkattu johtoporras kuvitteli olevan mennyttä aikaa. Mersu tuli Suomeen ja duunia löytyy jopa niin, että on pulaa tekijöistä. Saksan salaisuus on laatu, minkä suomalaiset ovat unohtaneet. Suomen koululaitos on valitettavasti jäänyt unelmoimaan Amerikan ihmemaasta pakottaen kaikki puhumaan englantia.

Eliitti puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä ja jopa maailman hallituksesta. Media tukee kritiikittömästi tätä muutosta. Mitään vastakkaisia mielipiteitä ei julkaista tai jos joku sanoo ääneen jotain, on hän joko populisti tai vihapuheen levittäjä. Putin ei halunnut olla mukana tuossa ja siksi hänestä tehtiin roisto. Omasta kulttuuristaan kiinnipitävä Iran on täysi hylkiö. Maailman eliitti uhittelee Kiinalle, joka ei myöskään ole innostunut asiasta. Maailman järjestys on käytännössä sitä, että USA vie ja muut vikisevät Suomi mukaan lukien.

Hesari on satsannut paljon toimittaja Saarikoskeen, joka lapsellisuuttaan haikailee monikulttuurisen yhteiskunnan perään. Valitettavasti sellainen ei ole toteutunut missään vaan johtanut yhteiskunnallisiin levottomuuksiin, väkivaltaan ja hajaantumiseen. Saarikoski voisi matkustaa Ruotsiin ja tepastella iltaisin Malmön kaduilla, jos kantti vain riittäisi. Tuskin selviäisi yön yli. Firmat lähtevät Malmöstä, koska se on turvaton paikka työntekijöille. Toinen paikka, mitä suosittelen Saarikoskelle, on nykypäivän Pariisi, etenkin sen eksoottiset arabikaupunginosat, missä ei ole tylsää. Nuo kaupunginosat ovat sellaisia, minne ei edes poliisi uskalla mennä.

Kyse ei ole islamista sinänsä, sillä on tarkoituksellisesti sekoitettu ihmisten mielissä varhaiskeskiaikainen beduiinikulttuuri ja islam. Naisten kivittäminen ja kaulojen katkaisu ei johdu islamista vaan on jäänne kulttuurista, joka ei ole kyennyt muuttumaan ajan kanssa. Samoin voisi syyttää kristinuskoa lestadiolaisten ja katolisten pappien lapsiin sekaantumisesta. Molemmat lahkot ovat jääneet Vanhan Testamentin verisen hengen vangeiksi ja muistuttavat henkisesti paljolti beduiinikulttuuria.

Paavin yksinoikeus Jumalaan ja sen aikainen globalisaatio on nykyaikana saanut uuden jumalan, ja se on raha. Pyhää henkeä vastaa termi "markkinavoimat". Se on uskonto, jos mikään, sillä niiden voimien alla kansaa kyykytetään, ja ihmiset vapisevat kuin alkuasukkaat ukonilman jyristessä uskoen sen johtuvan jumalan raivosta. Kun menee huonosti, niin markkinavoima on vihainen ja ihmisiä uhrataan voimien tyydyttämiseksi. Tehtaita lopetetaan ja ihmiset irtisanotaan vain, että jumalan raivo laantuisi hetkeksi. Kun sitten huomataan, että suhdanteet muuttuivat, että tehdas olikin tarpeen, mutta sitten ei ole enää työntekijöitä. Tätä sitten kutsutaan taloustieteeksi, josta saa Nobelin palkintoja. Lanttia heittämällä saisi peremmin selville tämän uuden jumalan aivoitukset. Saa ainakin 50-prosenttisen varmuuden.

Vain anonyymi eliitti tietää talouden liikkeet, jos sittenkään, mutta kaikki peitetään talouden munkkilatinan alle, jonka todellista merkitystä kukaan ei tiedä. Todellisuudessa lähes kaikki maailman raha on kuviteltua, sillä kaikesta rahasta on vain murto-osa sellaista, jolla on jotain reaalista vastetta. Valtaosa rahasta on kuvitteellista, tietokoneessa jokin luku, jossa pilkun jälkeen on päättymätön määrä nollia. Kaikki on peliä ja siksi käydään sotia, jotta tämä huijaus ei paljastuisi. Yhdysvaltojen tärkein vientituote onkin sota. Kun varastot ammutaan tyhjiksi, niin uutta tehdään tilalle. Tuhotut kaupungit rakentavat uudelleen voittajan omat rakennusfirmat. En tiedä kuluuko hautausurakointi samaan pakettiin.

Varallisuus kertyy yhä harvempiin käsiin. Keskiluokka katoaa ja siinä suhteessa olemme palaamassa Lutherin edeltävään aikaan, jolloin ihmiskunta oli Hillary Clintonin termiä käyttääkseni "todellista kertakäyttöjätettä" (deplorables). Lopullinen romahdus on odotettavissa, kun robottiarmeijat valtaavat työpaikat. Kukaan ei hallitse tätä prosessia. Olemme todellisessa jatkuvassa kaaoksessa.

Yhdysvallat on todellinen uusi Rooma, joka pyörittää maailmaa miten haluaa. Yhdysvallat on todellinen ainoa roistovaltio, joka Neuvostoliiton romahdettua on tuhonnut yhteiskuntia ja murhannut toisinajattelijoita ympäri maailmaa täysin estottomasti. Härskiys on ollut niin syvää, kiitos median, että on saatu suuri yleisö uskomaan kaiken takana olevan jotkut muut voimat vetelemässä lankoja jossakin syvällä vuoren onkalossa kaukana Afganistanissa, ja että Yhdysvallat olisi Jumalan valitsema hyvän edustaja maan päällä. Vietnamissa kuoli yli 3 miljoonaa ihmistä, joista suurin osa oli siviilejä. Amerikkalaisia kuoli 10 vuoden aikana, minkä sota kesti 50 000, mikä vastaa sunnilleen vuotuista ampuma-aseisiin kuolleiden määrää Yhdysvalloissa. Murhaaminen on tehostunut. Irakissa on kuollut puolitoista miljoonaa, joista 90 % on ollut siviilejä, naisia, lapsia ja vanhuksia. Amerikkalaisia on taas kuollut vajaa viisituhatta, joten tappamisen tekniikka on kehittynyt viisikertaiseksi sitten Vietnamin. Obaman koko hallintokauden ajan ihmisiä on pommitettu lennokeista ja täsmäpommein keksimäärin seitsemän pommin päivävauhtia koko tuon kahdeksan vuoden ajan mitä Obama oli vallassa. Suurin osa uhreista, yli 90 % on ollut siviilejä. Tästä sodasta media on vaiennut täysin. Emme tietäisi siitä mitään, ellei muutama omantunnon tuskiin herännyt lennokin ohjaaja olisi kertonut asiasta. Minun käsitysmaailmani mukaan tämä on pahimman laatuista terrorismia, mutta mediahan päättää, kuka on terroristi ja kuka ei.

Koko Lähi-Idän konfliktin on arvetu aiheuttaneen 4 miljoonan ihmisen kuoleman. Sotaa eivät käy Yhdysvaltojen asevoimat kuin epäsuorasti. Likaisen työn tekevät Yhdysvaltojen tukemat äärijärjestöt kuten ISIS ja vastaavat. ISIS taistelee amerikkalaisin asein. Jo armeija-aikana jäi mieleen, että oli tärkeää katkaista ensiksi hyökkäävän joukon huoltoreitit ja sitten vasta käydä itse joukon kimppuun. Konekiväärien ammusnauhat ja rynnäkkökiväärien lippaat tyhjenevät hetkessä. Täydennystä pitää saada päivittäin. Miksi media ei ole kysynyt huollosta, niin totuus sodasta olisi selvinnyt hetkessä, mutta se olisi vienyt pohjan median kollektiiviselta valheelta, joka on tarkoitettu ylläpitämään uutta maailmanjärjestystä. Aseita toimittaa Turkki, Israel, Saudi Arabia, Quatar, NATO ja tietysti Yhdysvallat. ISIS:tä ei haluta tuhota, koska sen tarkoituksena on tuhota Assad. "Maltilliset sissit", jotka ovat sama asia kuin Al Qaeda. Sama joukko, joka virallisen selityksen mukaan oli kaksoistornien räjäytysten takana. Nyt sekin on Yhdysvaltojen puolella ja saa aseita Yhdysvalloista. Kaikki tämä on tiedossa, mutta media ei julkaise, sillä on päätetty, että Assad tapetaan ja tuossa päätöksessä Suomi on mukana.

Sota terrorismia vastaan on suuri vale, sillä todellisina kohteina ovat maallistuneet arabiyhteiskunnat, joita oli esimerkiksi Irak, joka on nyt palaamassa takaisin keskiaikaan. Ystäväkollega oli aikoinaan työterveyslääkärinä Irakissa, kun YIT rakensi Saddamin valtakuntaa. Naiset olivat töissä ilman huntua, joita käyttivät vain takapajuiset maalaiset. Saddamin yhteiskunta modernisoitui huimaa vauhtia. Nyt kaikki on käännetty päälaelleen. Ensiksi Irak ja sitten Libya tuhottiin. Libyan tuhosta Obama sai Nobelin rauhan palkinnon, mikä osaltaan kertoo kuinka syvällä länsi ui pahuuden ja kaksinaismoraalisuuden suossa. Nyt Assadin Syyriaa on pyritty ajamaan takaisin kivikauteen. Maassa eri uskontokunnat ovat asuneet rauhassa keskenään vuosisatoja. Kaikki tämä kaaos, jotta ääri-islamistinen päitä katkova ja naisia kivittävä Saudiarabia pysyisi pystyssä. Syyria säästyi, kun venäläisten mitta tuli täyteen, jolloin länsi sai pahasti turpiinsa. Maailma kävi ydinsodan partaalla viime syksynä, kun ratkaisevat taistelut käytiin. Oheisena artikkeli Syyriasta, Yhdysvalloista ja sen partnerista, joka on ISIS. Artikkelin videolla ulkoministeri Kerry myöntää asian.

Nämä Yhdysvaltojen käymät sodat ovat tulleet maksamaan yli 14 biljoonaa dollaria eli 14 tuhatta miljardia dollaria. Kaikki raha on mennyt sotaan. Samalla Yhdysvaltojen keskiluokka on köyhtynyt ja yhteiskunnan infrastruktuuri on rapautunut. Yhdysvaltojen eliitti toimii kuten antiikin roomalaiset. Voidakseen hallita ihmisiä tarvitsee hallitus vihollisia. Hallitus haluaa, että ihmiset pelkäävät ja vihaavat, jolloin he seuraavat nöyrästi hallitusta. Jatkuvan kaaoksen luominen on Yhdysvalloille elinehto. Rauhan tila paljastaisi sen ikävän tosiasian, että Yhdysvallat on monessa suhteessa auringonlaskun valtakunta. Paitsi toistaiseksi tietysti sodankäynnin suhteen. Suomessa ei todellakaan ymmärretä, missä tilassa USA on todellisuudessa.

Kiinan rikkain mies, Alibaban omistaja Jack Ma kertoo, mistä oikeastaan on kysymys. Trump on siinä suhteessa väärässä, etteivät kiinalaiset ole varastaneet amerikkalaisten työpaikkoja, vaan amerikkalaiset ovat itse syypäitä tilaansa. He eivät ole investoineet omaan maahansa, eivätkä luoneet työpaikkoja ja rakentaneet infrastruktuuria. Sota on ollut heidän ainoa bisneksensä, joka on rikastuttanut vain eliittiä. Jack Ma on loistava esimerkki henkisesti rikkaasta ja vastuuntuntoisesta miljardööristä, jollaisia ei tapaa lännessä. Hän on myös esimerkki siitä, mistä päin todellinen kehitys on tulossa. Yhdysvallat on jakautunut kahtia ja ainakin ennen vaaleja sisällisota ei ollut poissuljettu mahdollisuus. Sen uhka on edelleen todellisuutta. Maailman kannalta tilanne on todella vaarallinen, sillä historia pyrkii toistamaan itseään. Aina kun suuri valtakunta on vaikeuksissa, sota on se, millä yritetään ratkaista ongelmia. Nyt tähtäimessä ovat Venäjä, Kiina ja Iran.

Suomessa suhtaudutaan hysteerisesti vihapuheeseen, vaikka vihapuhetta ei ole määritelty. Taas on luotu säädös, jota viranomaiset voivat mielivaltaisesti tulkita. Vihapuhekielto on todellista sensuuria ja merkki siitä, etteivät viranomaiset enää hallitse tilanteita. Media on yksi todellinen vihapuheen ylläpitäjä, mitä yritän tällä kirjoituksella todistella. Suomi on joutunut naurettavaan totalitaarisia valtioita muistuttavaan tilanteeseen, missä media on ominut kaiken totuuden. Kaikki muu on siten roskaa. Oikeuslaitoskin näyttää hyväksyneen tämän käsityksen. Suomi on sulkeutumassa hurjaa vauhtia. Tässä taas aukeaa mahdollisuus kaikille bloggaajille, jotka voivat luoda yhdessä antimedian, missä voisi perustellen oikoa kaikkea sitä, mitä valtamedia yrittää pakkosyöttää ihmisille. Esimerkiksi jokaisesta Hesarin julkaisemasta uutisesta voi tehdä helposti vastauutisen, sillä niin tendenssimäinen Hesari nykyisin on. Hesarista on tullut lasten mutumedia.

Kun uusi Rooma sai uuden keisarin nimeltään Trump, niin Suomen media täyttyi vihapuheesta Trumpia vastaan. Tämä ei ollut Suomen median keksintöä vaan käsky tuli ulkoa, sillä uutiset olivat yksi yhteen Yhdysvaltojen vastaavien uutisten kanssa. Tähän vihapuheeseen taas viranomaiset eivät ole reagoineet lainkaan, mikä todistaa sen, missä mennään. Älymystö, jos sellaisesta voi enää puhua, on seonnut täysin. Psykoanalyytikko, psykiatri, runoilija, kansanedustaja ja ties mitä muuta Claes Anderson nimitti Trumpia narsistiseksi psykopaatiksi. Mies tekee diagnoosin tapaamatta ihmistä. Sitä paitsi termillä "narsisti" ja "psykopaatti" tarkoitetaan vähän eri asioita. Mutta sanat ovat Andersonin päässä kirosanoja, joita voi yhdistellä kuten kiroillessa on tapana. Ilmeisesti armon analyytikolla alkaa jo pätkiä, kun hän sekoittaa termit ja kun ei kykene hillitsemään itseään. Miksi Anderson ei ota Hillary Clintonista kantaa, joka on vastuussa Kadaffin murhasta, mistä oheisena on videonpätkä Andersonille analysoitavaksi. Ilmeisesti Hillary on hänen mielestä ihan jees ja jakaa saman arvomaailman Andersonin kanssa. Entä sitten esimerkkinä entinen ulkoministeri Madeleine Albricht, joka aikaansai Saddamin Irakin kauppasaarron, jolloin puoli miljoonaa lasta kuoli lääkkeiden puutteeseen. Kun mammalta kysyttiin myöhemmin, että kannattiko, niin kuulemma kannatti. Nyt sama täti on halukas muuttumaan muslimiksi protestoidakseen Trumpin eräistä muslimimaista tuleville asetettua matkustuskieltoa. Trump ei ole noita matkustuskieltoja itse keksinyt vaan ne ovat perua Obaman hallinnolta, mutta sekin on asia mistä ei puhuta. Tasavallan presidentin näkemykset ovat myös outoja etenkin, jos ne suhteutetaan Yhdysvaltojen edellisen hallinnon aiheuttamaan kansanmurhaan. Suomen ylimmän ulkopoliittisen johdon neuvonantajat näyttävät olevan täysin pihalla siitä, missä maailma makaa. Presidentin kanslian porukan kannattaisi lukea Hesarin sijaan vaikkapa ranskalaista kanavaa, joka on hyvin perillä maailman politiikasta. Presidentin kritisoima Trumpin maahantulokielto ei ole hänen vaan Obaman päätös ja moni muukin median irvailema Trumpin päätös. Ilta-Sanomista löytyy vastaavasti professori Martti Koskenniemi mielipiteineen, että Trump on uhka demokratialle (vaikka Amerikan kansa valitsi hänet) ja että Trumpin hallinnossa on fasistisia piirteitä. Todellista keijuprinsessan tunteellista jorinaa ilman logiikkaa. Tarmo Mannikin oli professori, mutta hän oli sentään hauska mies. Miksi Koskenniemi ei puhu Obaman ja hänen ulkoministeri Clintonin käymästä jatkuvasta kansanmurhasta. En tiedä, tunteeko Koskenniemi lähemmin Winston Churchillin ajatuksia. Winston oli kaiken kokenut ja nähnyt visionääri, jolta on ajatus, että tulevaisuuden fasistit ovat antifasisteja.

Myös toimittajat ovat osoittaneet näissä asioissa todellisen tasonsa. Tapio Nurminen, joka on tehnyt MTV 3 oman bisneksen, kutsuu Trumpia tolloksi. Tietysti voi kysyä, kuka on se todellinen tollo, mutta vihapuhetta tämäkin. Eikö Almamedian omistajat voisi vihdoin herätä ja antaa kenkää toimittajalle, jolla ei ole lainkaan arvostelukykyä tai sitten tämäkin idea on tullut jostain ylempää. MTV:n Mari Karppanen kirjoittaa, että Trump on aloittanut vapaan lehdistön mestauksen. Karppanen voisi kertoa kansalle, mitä hän tarkoittaa vapaalla lehdistöllä ja onko hän itse tuo hyvä toimittaja?

Hesarin kultapoika Saarikoski pähkäilee, josko Venäjä teki Trumpista presidentin. Kun ei viitsi tutkia asioita, jälki on sen mukaista tai sitten on tässäkin asiassa tarkoitus valehdella. Seth Rich oli nuori tietotekniikan asiantuntija, jonka vastuulla oli Yhdysvaltojen demokraattisen puolueen koko tietoliikenne. Rich kannatti Bernie Sandersia, joka liian vasemmistolaisena oli uhka eliitille. Sanders oli varteenotettava vaihtoehto demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi. Ihmiset olivat kyllästyneet korruptoitu-neeseen valtaeliittiin ja haluttiin muutosta. Väärennöksen ja uhkailujen avulla Sanders syrjäytettiin, ja Clintonista tuli puolueen ehdokas. Rich katkeroitui ja vuosi kaikki tiedostot Wikileaksille. Pian tämän jälkeen Rich murhattiin kadulle ampumalla selkään hänen palatessaan kotiinsa.

Vuodolla oli suuri merkitys, mikä samalla paljasti likaisen pelin puolueen sisällä. Vuoto sisälsi myös muuta aineistoa mm. lasten hyväksikäytöstä. Yhdysvaltojen media oli koko kampanjan ajan vahvasti Clintonin puolella ja vastusti jyrkästi Trumpia. Eliitti ei voinut ymmärtää, ettei oma ehdokas mennyt läpi, vaikka kansaa aivopestiin joka tuutista. Jonkun täytyi olla syyllinen. Kehitettiin ajatus, että venäläiset olisivat vuodon takana ja siitä sitten alkoi tämä maailman laajuinen venäläisten parjaus, joka epäloogisuudessaan on todella naurettava, lähes vitsi, mutta media uskoo siihen ja ilmeisesti myös Suomen viranomaisillakin on päät seonneet ja ovat alkaneet varautua naapurin uhkaan tulevien vaalien suhteen. Media loi hypen, jossa väitettiin venäläisten manipuloineen vaaleja niin, että Trump voitti. Vaikka asia on tutkittu perusteellisesti ja mitään sellaista ei todettu tapahtuneen, niin edelleen jankutetaan venäläisten vaalimanipulaatiosta. Juuri tätä kirjoittaessa Wikileaks ilmoitti, että CIA manipuloi Ranskan 2012 vaaleja. Eli kukahan manipuloi ja ketä?

Tästä Venäjän parjauksesta ovat peräisin myös vihapuheen lisäksi termi "väärät uutiset" (Fake News), jonka taustalla on Yhdysvaltojen tiedustelupiirit. Kaikki virallisen median ulkopuolella oleva kirjoittelu on joko vihapuhetta tai väärää uutista. Suomenkin viranomaiset uskovat näitä pimeitä taustavoimia. Viranomaisten mukaan Hesari ja Yle ovat totuuden torvia ja muiden ääntä pitäisi vaimentaa. Trump on tehnyt toisin. Hän ei anna haastatteluja valtamedialle (MSM) vaan sanoo mielipiteensä Twitterissä. On todella vallankumouksellista, ettei Yhdysvaltojen presidentti noteeraa valtamediaa lainkaan. Siksi tuo jatkuva raivokas hyökkäys Trumpia vastaan. Valtamedia on ajettu nurkkaan ja tulevaisuustutkijoiden mukaan Valtamedia tulee häviämään kartalta. Maailmanlaajuisesti ihmiset ovat heränneet siihen, kuinka heitä on vedätetty vuosikausia. Davosiin keräytynyt maailman eliitti onkin syystä huolissaan. Käykö tässä vielä huonosti? Rikkaat kaivavat ydinsuojia ja ostelevat tontteja Uudesta-Seelannista.

Media on pettänyt ihmiset kaikkialla, Yhdysvalloista aina Suomen perukoille asti. Kaikilla on sama nuotti, jossa on vain kaksi säveltä ja paljon kolinaa. Richard Helms oli CIA:n johtaja. Häneltä on kyyninen lause "Kun ihmiset uskovat täysin, mitä media kirjoittaa, olemme onnistuneet tehtävässämme." CIA on levinnyt kaikkialle. Udo Ulfkotte, Frankfurter Allgemeine Zeitung lehden johtava toimittaja tuli kaapista ja kertoi, kuinka CIA on kouluttanut toimittajia muokkaamaan todellisuutta. Julkitulo oli skandaali Saksassa, missä ihmiset alkavat olla lopen kyllästyneitä muutenkin koko Amerikkaan. Viimeksi Ulfkotte käsitteli lapsikauppaa, kunnes yllättäen kuoli "sydänkohtaukseen" kuten näyttää aina käyvän näitä asioita kaiveleville.

Johannes Kotkavirta on hyvä esimerkki todellisesta Fake Newsistä. Kotkavirta kirjoittaa vedoten NY Timesin artikkeliin, jossa puhutaan venäläisvaikutuksesta Trumpin hallinnossa. Juttua perustellaan nimeämättömien tiedustelulähteiden antamaan tietoon. Oikeastaan pitäisi olla kiitollinen Kotkavirralle, sillä tämä juttu kertoo, mistä todellisuudessa on kysymys. Missään todellisessa demokratiassa tiedusteluorganisaatiot eivät anna mitään lausuntoa, mikä koskee oman maan hallitusta. Sellaista pidetään petturuutena tai vallankaappauksena. Mutta näin toimii Deep Sate USA:ssa eli CIA, jonka asiaa Kotkavirta ajaa tai ei ymmärrä asioita.

Varsin merkillinen juttu oli Jessikka Aron tarina. Häntä on julkisuudessa kutsuttu toimittajaksi, vaikka hänellä ei ole siihen mitään koulutuksellista pätevyyttä. Kuin tyhjästä Arosta tuli Venäjän nettitrollauksen asiantuntija alalle, joka on alan huipuillekin hyvin vaikea ja monimutkainen asia. Aro teki myös yhteistyötä jonkun amerikkalaisen erikoisjoukkojen sotilaan kanssa, joita CIA on pullollaan. Kun sitten alkoi ilmaantua soraääniä ja arvostelua yleisön puolelta, koko median yläkastin päätoimittajat yhteisenä rintamana katsoivat tuon kritiikin olevan hyökkäys vapaata mediaa kohtaan. Kaiken kukkuraksi maahan on ilmaantunut Bonnierin mafia joka jakaa journalistipalkintoja ja tietysti Aro sai palkinnon. Nyt mimmi on kadonnut jonnekin. Ylen sivustolla sanotaan, että on palkattomalla vapaalla. Päätoimittajat voisivat herätä siihen tosiasiaan, että heitä on vedätetty raskaasti

Bonnierin palkinto on ilmeisesti tarkoitettu vain oikeaoppisille toimittajille, jotka kirjoittavat sovitusta totuudesta nuottien mukaan. Nettiä selatessa pisti silmään Ilta-Sanomien maininta, että heidän artikkelisarjansa Syyriasta ja Aleposta voisi saada Bonnierin palkinnon. Todennäköisesti saakin, sillä tuo juttusarja on hirvittävin väärennös inhimillisen kärsimyksen todellisista syistä ja jonka tarkoituksena on ollut lietsoa vain Venäjän vastaista hysteriaa.

Terveysasioissa olen jo 1960-luvulta asti tiennyt, että sokeri on vaarallista ja että virallinen käsitys terveydestä ja sen ylläpitämisessä on vailla perustetta. Kun järkevää keskustelua on ollut mahdotonta saada aikaan, on se ollut keskeinen syy siihen, että perustin oman median, joka keskittyy oikomaan valtamedian virheellisiä tietoja terveydestä ja kaikesta siihen liittyvästä. Tietysti painostus on ollut hurjaa, mutta se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Aluksi oman järjen käyttäjiä on ollut vähän, mutta se joukko on koko ajan kasvamassa. Monelle on ollut järkytys ja todellisen mielenmuutoksen hetki koettuaan, että voi elää ilman lääkkeitä vain tekemällä pieniä muutoksia omassa elämässään. Kaikki, mitä järjestelmä on kertonut, onkin ollut valetta. Näiden ihmisten määrä kasvaa joka päivä. Olemme todella suuren muutoksen kynnyksellä.

Voimme aina tehdä saman mitä Luther aikoinaan. Aito tieto menee aina läpi, kunhan sen sanoo ääneen. Meillä taviksilla on vallankumouksen avaimet käsissämme. Aito tieto kolahtaa, jos se istuu ihmisen mieleen ja kokemusmaailmaan. Tällä hetkellä median jakama tieto on jyrkästi ihmisten omaa kokemusmaailmaa vastaan. Erityisesti nuoriso on herkkää tälle tiedon ristiriidalle, mikä on yksi keskeisiä syitä mielenterveysongelmiin. Mathias Rath on saksalainen lääkäri, joka oli Linus Paulingin työtoveri ja on perehtynyt ravitsemushoitoihin. Rath on medikalisaation äänekäs vastustaja. Nyt hän puhuu samasta aiheesta mistä minäkin tässä blogissani. Reformaatio oli vapautumista tietämättömyydestä, nyt kysymys on ihmisen terveyden vapauttamisesta. Aiheen ympärille hän on perustanut liikkeen, jonka osoite on www.2017wittenberg.org.

Todellinen syy Trumpin trollamiseen on, että hän on oman tien kulkija eikä ole CIA:n talutushihnassa. Kennedyn aikana maailma joutui ydinsodan partaalle CIA:n luoman Kuuban kriisin takia. Kennedy huomasi, että CIA:sta oli tullut Deep State, joka suomeksi tarkoittaa valtio valtiossa. Eräänlainen varjohallitus, joka todellisuudessa määrää kaikesta. Kennedy puhui asiasta julkisesti ja sanoi hajottavansa CIA:n. Noin viikko puheesta Kennedy murhattiin. Siitä lähtien Yhdysvaltojen todellinen hallitus on ollut tuo Deep State, ja presidentit ovat olleet leimasimia päätöksiä tehtäessä. Trumpia yritetään kammeta maailmanlaajuisesti, mikä kertoo kuinka laajalle CIA:n lonkerot ulottuvat. Sisäistä kamppailua käydään koko ajan USA:ssa. Asia on ongelmallinen varjohallitukselle, sillä Trumpin murhaaminen voisi johtaa jopa sisällissotaan. Toinen tapa on järjestää Mainilan laukausten mukainen 11. syyskuun katastrofi, joka ajaisi maan kaaokseen. On puhuttu jopa miniydinaseesta johonkin sopivaan kohteeseen, mistä sitten voi syyttää ulkovaltoja. En halua pelotella, mutta on hyvä tietää, missä mennään.

Lopuksi uutisia rokotuksista. Perussuomalaisten ministeri pesee kätensä narkolepsiatapauksista. Noin nopeasti nämä "kansan puolella" olleet käänsivät takkinsa ja sulautuivat järjestelmään. Todellinen syyllinen on THL:n johtaja Eskola, joka on Puskan kaveri ja tullut virkaan rokoteteollisuudesta. Hän ajoi väkisin tuota rokotuskampanjaa, vaikka tiedossa oli, ettei aine ollut ok.

Suomen Kuvalehti julkaisi uutisen narkolepiasta. Lehti uutisoi uutisen niin, ettei rokotteen tehosteaine ollut syypää narkolepsiaan. Juttua lukiessa aivot nyrjähtävät. Vaikka jutussa väitetään viruksen osan aiheuttaneen autoimmuunireaktion aivoissa, mistä sitten seurauksena syntyi vaurio, joka johti narkolepsiaan. Joko toimittajaa oli kehotettu vähättelemään rokotteen haittoja tai sitten hän on suorastaan osaamaton. Jos virus olisi aiheuttanut ongelman, sitä sitten esiintyisi kaikilla, niin rokottamattomilla ja myös niillä, jotka saivat toisenlaista rokotetta. Näinhän ei asia ole. Narkolepsiaa esiintyy vain tuolla THL:n rokotteella. Voi olla, että virus on osasyyllinen narkolepsiaan, mutta pääsyllinen on itse adjuvantti, jonka tarkoitus on tehostaa immuunivastetta. Tuo tehoste on hyvin epäspesifinen ja on pitkään kritisoitu adjuvanttien käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa liikastimulaation kautta autoimmuunirektioita. Nämä uudet rokotteet ovat aivan erilaisia kuin ennen, jolloin käytettiin heikennettyä kokonaista virusta tai suurta osaa siitä, jolloin elimistö saattoi kehittää kunnon immuniteetin. Nyt käytetään vain pientä osaa taudinaiheuttajasta, jonka vaikutusta tehostetaan juuri aduvantilla. Tämä keinotekoinen tehoste voi johtaa juuri kuvantunlaisiin komplikaatioihin.

Olen kuullut, että seuraava rokotushysteria koskee terveydenhoitohenkilöstä, joille suunnitellaan pakkorokotuksia etenkin kausiflunssaa vastaan. Tosiasia on, ettei ole koskaan voitu osoittaa noilla rokotuksilla olleen mitään tehoa. Toiseksi, nuo rokotteet sisältävät vaarallisia aineita kuten elohopeaa ja alumiinia. Flunssarokotteiden haittoja ei ole koskaan selvitetty. Yhdysvaltojen rokotuksista vastaava virasto CDC teki jo 1980-luvulla sopimuksen rokoteteollisuuden kanssa, jolloin virasto sai huomattavan summan rahaa ja rokoteteollisuus vapautettiin kaikesta vastuusta, mikä koski rokotteiden turvallisuutta. Tämä sopimus sai aikaan valtavan rokotusbuumin, jonka mielekkyyttä on vahvasti epäiltävä. Itse en ole rokotuksia vastaan, mutta vastustan testaamattomia, heikkolaatuisia, turhia ja haitallisia rokotteita. Jos ministeri olisi todella kansan puolella, niin hän vaihtaisi THL:n johdon sekä vaatisi takuut rokotteiden turvallisuudesta. Sellainen vaatii kanttia, mitä taas Suomen politiikassa ei ole nähty aikoihin. Trumpin hallinto tulee puuttuman tähänkin asiaan. Todennäköisesti asiaa alkaa hoitaa murhatun Robert Kennedyn poika Kennedy Jr., joka on jo pitkään vaatinut selvitystä rokotteiden tuvallisuudesta. Joten Suomenkin viranomaisilla on takinkääntö edessä. Lopuksi vielä kysymys, että miksi hoitohenkilöstö pitää pakkorokottaa? Onko siitä jotain hyötyä potilasturvallisuudelle? Viranomaisten tulisi kyetä osoittamaan turvallisuus ja hyödyt ennen moisia pakotteita. On nimittäin todettu, ettei hoitohenkilöstön rokotus estä taudin leviämistä potilaisiin. Siitä on olemassa faktaa, joten mitään todellista syytä pakkorokotuksiin ei ole.

Ihmettelen, ettei Suomen mediassa puhuta nykyisestä lintuinfluenssasta, jota on täällä Hampurin ja Schleswig-Holsteinin alueella. Täällä talvehtii paljon Suomen lintuja. Kyseessä on uusi virus H5N5. Kun keväällä tuhannet ankat lähtevät kohti Suomea viruksen kanssa, niin miten käy, kun ne täyttävät Helsingin Kaivopuiston ja muut rannat liaten nurmikot. On siinä kaupungin vihreille päättäjille ihmettelemistä, että mitä tehdä, sillä lintujen rauhaa ei saa häiritä. Mitä THL sitten puuhaa? Vetääkö hihasta ihmerokotteen tai sitten julistaa viruksen vaarattomaksi vai onko uutinen jäänyt lukematta? Nyt tulee kiire. Kevät on tulossa.

Edellinen Seuraava