Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.01.2010

MATKALTA PALATTUA

Kun palaa maailmalta Suomeen tuntuu, että maa on kuin joku peräkylä Tunguskalla, joka elää omien uskomustensa varassa kuin muuta maailma ei olisi olemassa.

Täällä on ammuskeltu ihmisiä ilman syytä, ja THL:n johtaja on mogannut maan maineen perusteellisesti. Yhdysvalloissa Eskola on antanut kasvot Big Pharman pimeälle puolelle. Eskola on todellinen pahis maailman mediassa. Täydellinen esimerkki lahjonnasta. Asiasta on ollut juttua TV:ssä ja keskeiset nettisaitit jauhavat jatkuvasti asiasta. Joten pian hänestä tehdään vahanukke kauhukabinettiin muiden vastaavien seuraan.

www.foodconsumer.org

Jopa Intian telkkari puhui Eskolasta. RT (Russia Today, muuten hyvä kanava) kertoi asiasta, mutta jätti Suomen mainitsematta (eläköön yya).

ibnlive.in.com

Jos eläisimme vapaassa yhteiskunnassa ilman kaveriporukan suojelua, Eskola olisi lentänyt kuin leppäkeihäs duunistaan tai sanoisinko kuin käytetty rokoteruisku ongelmajätepurkkiin.

Kun maan ranking rojahtaa seuraavassa korruptioarvioinnissa tuonne Belorussian tasolle, niin voidaan alkaa puhua ns. Eskolaindeksistä. Todellisuutta tulisikin arvioida oheisen laskutoimituksen mukaan E (Eskola) x 2 = jotain alle 1. Eli aina vähemmän kuin olisi ollut tarkoitus.

Kansalaisia pakotetaan edelleen rokotuksiin kun muut maat myyvät käyttämättömät rokotteet. Virkamiehiä uskovat lammasmaiset kansalaiset asettuvat vain lauhkeina jonoon altistaen itsensä ties mille. No, kantapään kautta oppii kun ei opi muuten. Kyllä mediakin alkaa onneksi herätä

www.aamulehti.fi

Valtionvarainministeriölle terveisiä. Pistäkää ihmeessä reviisori liikkeelle katsomaan, mitä nuo turhat tyypit oikein tekevät THL:ssa, että mitä tuo salainen sopimus sisältää ja paljonko on kansakunnan varoja hukattu turhaan. Ei ylimäärärokotteilla pitäisi rääkätä kansaa. Ne voi myydä tyhmemmille, kuten Saksa ja Ranska tekevät. Saavat edes jotain takaisin tästä todellisesta pyramidihuijauksesta. Tiettävästi sopimus sisältää pykälän, että Big Pharma sanoutuu kaikesta vastuusta aineen haitoista, ja vastuun kantaa Suomen valtio. Että niin viisaita kauppoja ne tekevät.

Myös toinen outo juttu pisti silmään. THL kertoo julkisesti jonkun nimettömänä pysyvän miljonäärin lahjoittaneen 10 miljoonaa euroa kansalaisten laihduttamiseen! Jokaista pudotettua kiloa kohden kehitysmaat saavat fyrkkaa. Mikään ei ole veijareille pyhää. Hei, come on guys. Kuka uskoo moista. Että joku olisi noin pimahtanut. Miksi ei sitten anna killinkinsä suoraan ja ole hiljaa, jos on jo noin kaino läskikampanjan suhteen. Nyt tulee kymppi THL.lle kuin tyhjästä ja juurihan Eskola sai 6 miljoonaa tai oliko se enemmän tuolta taivaasta kun ollut niin hyvä jätkä. Vain Belorussiassa valtion virasto voi toimia noin. Nyt reviisori paikalle ja heti! Konfiskoikaa tuo kymppi sillä se tulee aivan varmasti lääketehtailta tai vain yhdeltä höynähtäneeltä filantroopilta. Saa veronmaksajat edes jotain takaisin.

Kirkkokin on mennyt halpaan. Mutta kirkon tarkoitushan onkin tukea vallanpitäjiä. Senhän takia koko laitos alunperin keksittiin. Kirkko puhuu kaikesta muusta paitsi sieluista. Kirkko puuttuu tulopolitiikkaan, maailman hätään (ei suomalaisten, ovat liian lähellä) ja kaikkeen muuhun, mutta ei hoida alkuperäistä tarkoitustaan.

evl.fi

Nyt kirkko tarjoaa laihdutusohjelmaa, joka on terveydelle vaarallinen. Pappien olisi hyvä muistaa, ettei takapuoli leviä kunnon läskistä vaan pullakahveista!

Anja Bessonoff on uuden polven teologeja, todellinen voimamimmi pienestä hentoisesta olemuksesta huolimatta. Hän on kirjoittanut kirjan Low Fat –uskonto, jonka Rasalas julkaisee helmikuun lopussa. Kirja on poskettoman hauska ja ihan faktaa tästä elämästä, mutta hauskaksi sen tekee kun THL:n touhuja tarkastelee teologi, joka osoittaa että uskonnostahan siinä todellakin on kysymys. Anjasta kuullaan varmasti jatkossakin. Ehkä seuraava Luther onkin nainen.

Kun tuo ihmisen osuus ilmaston lämpiämiseen osoitettiin huijaukseksi.

www.timesonline.co.uk

on vihreiden täytynyt keksiä jotain muuta sykähdyttävää.

www.vihrealanka.fi

Otetaan rahat niiltä, jotka tekevät töitä, ja antavat töitä muillekin. Tällaista neroutta tapaa vain Tunguskan kylässä. Politiikan karpelointi on muuttunut sinnemäkiläisyydeksi. Nämä ”mamma betalar” (äiti maksaa) -vihreät uskovat että raha kasvaa todellakin puussa. Vihreät ovat kuin vaahteran lehdet, jotka kesän vihreyden jälkeen ilmojen kylmetessä muuttuvat punaisiksi (taiston värisiksi) kunnes tippuvat puista. Toivottavasti sillä muuten meillä ei ole toivoa. USA yskii, mutta toipuu. Eurooppa tulee olemaan todella kusessa, kiitos näiden tyyppien.

Edellinen Seuraava