Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 24.11.2008

UUTTA TIETOA DIABETEKSESTA

Maanantaina 17.11. Helsingin Sanomat julkaisi mielenkiintoisen uutisen koskien diabeteksen hoitoa. Uutisen mukaan leikkaus voi parantaa II-tyypin diabeteksen 80 %:n varmuudella.

www.hs.fi/kotimaa/

Olen maininnut samasta asiasta kirjassani Diabeteksen hoito ruokavaliolla. Huvittavinta asiassa on, että Suomen diabetesliitto on jatkuvasti mitätöinyt minua diabeteksen hoitoa koskevien kirjoitusteni takia vain siksi, että olen kirurgi. Nyt kirurgit tekevät sen, mihin diabetesliitto ”asiantuntijoineen” ei kuuna päivänä pysty, jos jatkaa nykyisellä linjalla.

Luulisi samaisten asiantuntijoiden tienneen tästä ilmiöstä, se kun havaittiin jo 1980-luvulla. Jostain syystä omasta teoriasta pidetään kiinni, vaikka potilaat kaatuvat vierestä. Vaihtoehdot tyrmätään vailla perusteita. Kun puhutaan tieteellisyydestä, diabetesliitto leijailee joissakin ymmärtämättä painovoimalain perussääntöjä. Heidän ohjenuoranaan ovat hypetalouden lait, joiden toimivuuden näemme nyt kaikkialla maailmassa.

Ilosanomana on kerrottava, että VHH-ruokavaliolla pääsee aivan samoihin tuloksiin kuin leikkauksella, joten jokainen voi parantaa itsensä ilmaiseksi vain ruokavaliota vaihtamalla. Yhdysvaltojen diabetesliitto (ADA) ja Ruotsin Socialstyrelsen pitävät VHH-dieettiä diabeteksen hoitona, mutta jota Suonen diabetesliitto on ilmeisesti päättänyt vastustaa kaiken tavoin viimeiseen asti.

Edellinen Seuraava