Jäsenille tarkoitetut sivut tarvitsevat toimiakseen selaimelta evästeiden/cookies sallimisen, tarkista selaimesi asetukset.
Antti Heikkilä: Terveysklubi

Haluan liittyä Terveysklubiin



Olen jo Klubijäsen
kirjaudu täyttämällä alla olevat kentät:

Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

Kirjeitä keittiöstäni:
Heinäkuun uutiskirje

* Kaalien terveysvaikutukset

* Maagiset 10 000 askelta

* Insuliini ja aivojen
  mielihyväkeskus

* Berberiini


Kirjeitä keittiöstäni

Yli 500 herkullista vhh-reseptiä, joiden avulla pääset lääkkeettömään tilaan. Ja klubilaisen sanoin "lisäpalkintona tulee täydellinen ulkonäkö".


Terveysklubissa läsnä:

Antti Heikkilä
Maarit Heikkilä



TOIMIVAA TIETOA,
VAKUUTTAVIA TULOKSIA
HEIKKILÄN MENETELMÄLLÄ
®

WHO:n suositus 25g sokeria/vrk = VHH


TerveysSummit 2019

Karita Aaltonen haastattelee lääkäri Antti Heikkilää:

Katso video TerveysSummit -sivuilla


Voit myös antaa
Terveysklubin jäsenyyden lahjaksi

TILAA TÄSTÄ!

» Tilaa


Kirjallisuutta



Lääkkeetön elämä -kirjan julkaisija on Otava. Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta tai AdLibriksestä.


Rasalas Kustannus julkaisee huolellisesti valittuja teoksia tukemaan koko perheen henkistä ja fyysistä terveyttä. Rasalas. Voimaa ajatuksista. www.rasalas.fi












Hyvää elämää:

© Nopsajalka & Svengali, Ghettoblaster Sound '06


© 2012-2019 Tekstit Antti Heikkilä
Tietosuojaseloste
Palvelun käyttöehdot

Powered by NettiSite

ANTIN BLOGI

Tässä tuorein blogikirjoitukseni: Kirjoitettu 17.06.2019

KETODIEETTI ON TURVALLINEN JA HELPPO TOTEUTTAA

Päätin kirjoittaa blogin ketodieetistä kaikille asiasta kiinnostuneille, kun liikkeellä on jos jonkinlaista yrittäjää, jotka tarkoituksellisesti rahaa tienatakseen sekoittavat yksinkertaisia asio... jatkuu

Tilaa sähköpostiisi ilmoitus, kun Antilta ilmestyy uusi blogi

Liity lääkäri Antti Heikkilän terveysklubiin!

Liikaa hiilihydraatteja, jatkuvia välipaloja, sokeroitua höttöruokaa, kasviöljyjen linolihappoa, markettien roskaruokaa…

KAIKKIEN ELINTAPASAIRAUKSIEN TODELLINEN SYY ON INSULIINIRESISTENSSI. SIIHEN EI OLE LÄÄKETTÄ. AINOA HOITOMUOTO ON ELÄMÄN­TAPA­MUUTOS. SEN OHJATTU TOTEUTUSTAPA LÖYTYY TÄLTÄ SIVUSTOLTA.

Rasvamaksa, sydäntaudit, autoimmuunisairaudet, Alzheimerin tauti, syöpä, syömishäiriöt, suolistovaivat, masennus, ikääntymismuutokset, kaiken takana on liiasta hiilihydraatista, tärkkelyksestä ja kasviöljyjen linolihaposta johtuva salakavalasti usein jo lapsuudessa ja nuoruudessa alkava insuliiniresistenssi, johon ei ole lääkettä. Ainoa hoitomuoto on elämäntapamuutos.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden erinomainen kliininen kokemus erittäin vähähiilihydraattisen eli ketodieetin soveltamisesta potilastyössä.

TAVOITTEENA LÄÄKKEETTÖMÄT HOIDOT, TERVEYDEN YLLÄPITÄMINEN JA IKÄÄNTYMISMUUTOSTEN ESTÄMINEN

Astu nyt terveyspolulle, jossa saat koko ajan tietoa, tukea ja neuvoja. Keskustelufoorumin vertaistukiryhmä auttaa kokemuksen tuomilla viisailla vastauksilla.

Koska elämäntapamuutos vaatii aikaa, suosittelemme vuosijäsenyyttä. Vuoden klubijäsenyys on 294 € eli vähemmän kuin 1 €/vrk. Jatkovuoden hinta on 194 €.

Tervetuloa!

LääKäRIN KLIININEN KOKEMUS RATKAISEE

Lääkärin työstä vain noin 20 % on tutkittua faktaa. Loppu on kokemusta – joko omaa tai muiden. Tämä on erittäin tärkeä ymmärtää, etenkin kun on kysymys kaikesta ruokaan liittyvästä. Nykyinen ravintotutkimus on käytännössä pelkkää markkinointia. Siksi lääkärin kokemuksen merkitys korostuu. Ihmiset ovat yksilöllisiä ravinnon suhteen. Jos jokin ruoka ei sovi, on se totta kliinisessä työssä. Esimerkiksi gluteeni-intoleranssi on todellinen ja lisääntyvä ongelma, vaikka virallinen taho pakenee tutkimuksen taakse väittämällä, ettei asiasta on näyttöä – ja mitätöi koko asian. Potilaiden oireita väheksytään ja heille jopa naureskellaan. Todellisuudessa virallinen taho ei ole edes pyrkinyt selvittämään, miksi potilaat oireilevat.

Terveysklubin ydin on potilastyön tieteellisestä ja kliinisestä taustasta syntynyt tietopankki. Tämä Suomen johtava ravintohoitoihin perehtynyt lääkäri on koonnut jatkuvasti päivittyvään aineistoon pitkäaikaisen kokemuksensa ruokavaliohoidoista sekä sisällyttänyt siihen maailmanlaajuisen lääketieteellisen tutkimuksen tuoreimpia ja olennaisimpia tuloksia.

Antti Heikkilä,
ennakkoluuloton edelläkävijä

Kirurgi, ortopedi ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä (s. 1946) on ollut aina edelläkävijä. Hän siirtyi tutkimaan mielen ja ravinnon merkitystä jo 1980-luvulla havaittuaan, että leikkaushoidot auttoivat vain murto-osaa kipupotilaista. Heikkilä kartoitti kipupotilaidensa ruokailutottumukset ja ohjasi heidät noudattamaan ravinteikasta ja luonnonmukaista ruokavaliota. Ruokavalion suotuisat vaikutukset osoittautuivat dramaattisiksi monen selittämättömistä kivuista kärsineen potilaan kohdalla. Kävi ilmi, että ruokavalio tehosi kipujen lisäksi myös moneen muuhun vaivaan, esimerkiksi ns. elintasosairauksiin. Siitä oli apua ylipainoon, tyypin 2 diabetekseen, sokeritasapainohäiriöihin, metaboliseen oireyhtymään, suolisto-ongelmiin, toistuviin tulehduksiin, veren kohonneisiin rasva-arvoihin, autoimmunisairauksiin, kroonisiin ihottumiin, mielialan vaihteluihin, masennukseen, liialliseen alkoholin käyttöön, seksiongelmiin sekä moneen muuhun pulmaan.

Lue lisää...

Tämän sivuston ydin on potilastyön tieteellisestä ja kliinisestä taustasta syntynyt tietopankki. Tämä Suomen johtava ravintohoitoihin perehtynyt lääkäri on koonnut jatkuvasti päivittyvään aineistoon pitkäaikaisen kokemuksensa ruokavaliohoidoista sekä sisällyttänyt siihen maailmanlaajuisen lääketieteellisen tutkimuksen tuoreimpia ja olennaisimpia tuloksia. Tämän lisäksi tietopankki sisältää kehon ja mielen hoitoon liittyvän laajan tieteellisen ja kokemuksellisen tiedon.

Antti Heikkilä esitteli ravitsevan, vähähiilihydraattisen ruokavalion kirjassaan Elämän paras aika 2002. Sen jälkeen hän on julkaissut lukuisia ravintoon sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvää teosta. Näitä kirjoja ovat: Hyvän olon keittokirja 1 ja 2 2003-04, Mielenrauha 2005, Ravinto & Terveys 2006, Näin me keitämme 2007, Diabeteksen hoito ruokavaliolla 2008, Siunattu kipu 2009, Pellingin joulu 2011, Diabeteksen ruokavaliohoito 2014, Heikkilän keittokirja 2014 ja Kapea polku 2016. Kirjoissaan Antti Heikkilä on esitellyt kokonaisvaltaisen (kaikki vaikuttaa kaikkeen) lääketieteellisen näkemyksensä.

Antti Heikkilän kirjallinen tuotanto:

Matka omenapuuhun, Tammi, 1994

Riippuvuus, valheiden verkko, Tammi 1995, Rasalas 2008

Täydentävä hoito (toim.), Tammi, 1996

Mies, prätkä ja maantie, Tammi 1997, Rasalas 2005

Selkä, WSOY, 1998

Ruumiin evankeliumi, Rasalas, 2000

Hevosmies, Rasalas, 2001

Elämän paras aika, Rasalas, 2002

Hyvän olon keittokirja, Rasalas, 2003

Hyvän olon keittokirja 2, Rasalas, 2004

Mielenrauha, Rasalas, 2005

Ravinto & Terveys, Rasalas, 2006

Näin me keitämme, Rasalas, 2007

Diabeteksen hoito ruokavaliolla, Rasalas, 2008

Siunattu kipu, Rasalas, 2009

Pellingin joulu, Rasalas, 2011

Diabeteksen ruokavaliohoito, Rasalas, 2014

Heikkilän keittokirja, Rasalas, 2014

Kapea polku, Rasalas, 2016

Lääkkeetön elämä, Otava, 2018

Lue lisää...

Syö itsesi terveeksi!

Kirjassani Elämän paras aika 2002 esittelin ravitsevan vähähiilihydraattisen ruokavalion. Sen ja myöhempien kirjojeni vaikutukset potilaideni terveyteen sekä yhteiskunnalliseen terveyskeskusteluun ovat olleet niin dramaattiset, että virallinen taho ei ole uskaltanut vastauksia peläten tutkia vhh-ruokavalion vaikutuksia.

Ruokavalioni on tapa hoitaa sairauksia ja ylläpitää terveyttä ruokavaliolla, jossa ruoan laatu on keskeisin tekijä. Se on osoittautunut monessa tapauksessa paremmaksi ratkaisuksi kuin lääkkeet, jotka vain hoitavat oireita. Erityisen tehokkaaksi dieettini on osoittautunut diabeteksen, erilaisten tulehdus- ja aineenvaihduntasairauksien, suolistosairauksien sekä sydän- ja verisuonitautien hoidossa. Ruokavaliolla on vaikutusta mieleen. Maailmalla on lupaavia tuloksia tämäntyyppisen ruokavalion tehosta myös syövän hoidossa. Menetelmäni avulla kaikkien terveyshyötyjen ohella ihmiset ovat myös dramaattiseesti laihtuneet.

Ravitseva, vähähiilihydraattinen ruokavalio on helppo, monipuolinen ja herkullinen ruokavalio.

Terveysklubin Kirjeitä keittiöstäni -reseptipankissa on yli 300 reseptiä, joita ei emme ole julkaisseet muualla. Lisäksi terveysklubilaiset ovat tallentaneet saman määrän itse kehittämiään reseptejä. Käytössäsi on siis yli 600 reseptin reseptipankki.

Haluatko elää hyvää elämää?

Minulla ja vaimollani Maarit Heikkilällä on takana 15 vuotta ravitsevaa vhh-ruokavaliota. Tavoitteenamme on pitkä ja hyvä elämä. Hoidamme itseämme ruualla, liikumme sopivasti, emmekä käytä mitään lääkkeitä. Oikea ravinto näkyy meidän ja muiden vhh:ta noudattavien koko olemuksesta. Se vaikuttaa mieleen ja heijastuu kaikkiin elämän osa-alueisiin. Voi sanoa, että vhh:lla svengaa! Milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hyvää elämää.

Hyvää elämää

© Nopsajalka & Svengali, Ghettoblaster Sound '06

Alkuruoat:

Pääruoat (kalat ja äyriäiset):

Pääruoat (liha):

Vaihteeksi näitä:

Jälkiruoat:

Leivät ja sämpylät:

Leivonnaiset:

Terveysklubin Menestystarinat

Ajattelemme ihmistä. Liity jo tänään Terveysklubin vuosijäseneksi.

Tervetuloa!