Jäsenille tarkoitetut sivut tarvitsevat toimiakseen selaimelta evästeiden/cookies sallimisen, tarkista selaimesi asetukset.
Antti Heikkilä: Terveysklubi

Haluan liittyä TerveysklubiinOlen jo Klubijäsen
kirjaudu täyttämällä alla olevat kentät:

Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

TÄMÄ MENESTYSKIRJA PÄIVITTYY JATKUVASTI TERVEYSKLUBIN UUTISKIRJEISSÄ.


HYVÄN ELÄMÄN SIVUSTOLLA LÄSNÄ:

Antti Heikkilä
Maarit HeikkiläTOIMIVAA TIETOA,
VAKUUTTAVIA TULOKSIA
HEIKKILÄN MENETELMÄLLÄ
®

WHO:n suositus 25g sokeria/vrk = VHH


Heinäkuun uutiskirjeessä:

* Insuliiniresistenssi

* Ketogeeninen ruokavalio

* Uusi tehokas syövänhoito

* Kookoksesta lisää


Kirjeitä keittiöstäni

Yli 500 herkullista vhh-reseptiä, joiden avulla pääset lääkkeettömään tilaan. Ja klubilaisen sanoin "lisäpalkintona tulee täydellinen ulkonäkö".


Hyvää elämää:

© Nopsajalka & Svengali, Ghettoblaster Sound '06
VHH-elinvoimaa.
Liity Terveysklubiin!

Maarit, ravitsevalla VHH-ruokavaliolla vuodesta 2000


Kirjallisuutta

Rasalas Kustannus julkaisee huolellisesti valittuja teoksia tukemaan koko perheen henkistä ja fyysistä terveyttä. Rasalas. Voimaa ajatuksista. www.rasalas.fi


» Tlaa tästä


» REMISSION
» Nutrition therapy for Diabetes
Laihtuminen on helppoa
Heikkilän dieetillä®

Vihdoinkin ruokavalio, joka toimii.

Kilot ja sentit katoavat, turvotus häviää. Iho hehkuu, hiukset kiiltävät, kynsistä tulee upeat. Koko ajan tasapainoinen mieli – eikä nälkää.

(Terveysklubilaisten kommentteja)
© 2012-2017 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite

LÄÄKKEETTÖMYYS. REMISSIO ELI SAIRAUDEN EDISTYMISEN PYSÄYTTÄMINEN. SYSTEMAATTINEN LÄHESTYMISTAPA YKSILÖLLISIIN ONGELMIIN. HENKILÖKOHTAISEN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN OHJAUS. ANTI-AGING ELI IKÄÄNTYMISMUUTOSTEN EHKÄISEMINEN.

Antin blogi

Tässä tuorein blogikirjoitukseni: Kirjoitettu 07.07.2017

SOTEn valinnanvapaus on todellinen uhka

Poliittinen eliitti on painiskelut jo pitkään SOTE-nimisen hypen parissa. Onko tästä mahdollisesta uudistuksesta siiten hyötyä potilaille, on aivan toinen asia. Olen yrittänyt selvittää,... jatkuu

Lisää blogeja

Ajattelemme ihmistä. Tervetuloa Terveysklubiin!

Lue lisää...

Antti Heikkilän Terveysklubi on erinomaisista hoitotuloksistaan tunnetun lääkärin nettivastaanotto, hänen erittäin laaja ja jatkuvasti päivittyvä terveystietopankkinsa sekä Terveysklubin jäsenten monipuolinen vuorovaikutus- ja vertaistukifoorumi. Toimintamme tavoite on, että terveysklubilaiset oppivat ottamaan elämän ohjat omiin käsiinsä ja elämään jatkossa lääkkeetöntä ja itsensä näköistä elämää.

Koska elämäntapojen muutokseen liittyvät prosessit vaativat läsnäoloa, ohjausta ja tukea, otamme ainoastaan vuosijäseniä.

Milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hyvää elämää.

Tällä suuryhtiöiden aikakaudella ratkaisemme asiat ihmisen kannalta.

Onko Sinulta diagnosoitu jokin näistä sairauksista?

Katso sairauslista. Lue Lisää...

Syö itsesi terveeksi!

Lue lisää...

Kirjassani Elämän paras aika 2002 esittelin ravitsevan vähähiilihydraattisen ruokavalion. Sen ja myöhempien kirjojeni vaikutukset potilaideni terveyteen sekä yhteiskunnalliseen terveyskeskusteluun ovat olleet niin dramaattiset, että virallinen taho ei ole uskaltanut vastauksia peläten tutkia vhh-ruokavalion vaikutuksia.

Ruokavalioni on tapa hoitaa sairauksia ja ylläpitää terveyttä ruokavaliolla, jossa ruoan laatu on keskeisin tekijä. Se on osoittautunut monessa tapauksessa paremmaksi ratkaisuksi kuin lääkkeet, jotka vain hoitavat oireita. Erityisen tehokkaaksi dieettini on osoittautunut diabeteksen, erilaisten tulehdus- ja aineenvaihduntasairauksien, suolistosairauksien sekä sydän- ja verisuonitautien hoidossa. Ruokavaliolla on vaikutusta mieleen. Maailmalla on lupaavia tuloksia tämäntyyppisen ruokavalion tehosta myös syövän hoidossa. Menetelmäni avulla kaikkien terveyshyötyjen ohella ihmiset ovat myös dramaattiseesti laihtuneet.

Ravitseva, vähähiilihydraattinen ruokavalio on helppo, monipuolinen ja herkullinen ruokavalio.

Terveysklubin Kirjeitä keittiöstäni -reseptipankissa on yli 300 reseptiä, joita ei emme ole julkaisseet muualla. Lisäksi terveysklubilaiset ovat tallentaneet saman määrän itse kehittämiään reseptejä. Käytössäsi on siis yli 600 reseptin reseptipankki.

Haluatko elää hyvää elämää?

Lue lisää...

Minulla ja vaimollani Maarit Heikkilällä on takana 15 vuotta ravitsevaa vhh-ruokavaliota. Tavoitteenamme on pitkä ja hyvä elämä. Hoidamme itseämme ruualla, liikumme sopivasti, emmekä käytä mitään lääkkeitä. Oikea ravinto näkyy meidän ja muiden vhh:ta noudattavien koko olemuksesta. Se vaikuttaa mieleen ja heijastuu kaikkiin elämän osa-alueisiin. Voi sanoa, että vhh:lla svengaa! Milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hyvää elämää.

Hyvää elämää

© Nopsajalka & Svengali, Ghettoblaster Sound '06

Heikkilän menetelmä®:
Ravinto, Keho, Mieli.

Lue lisää...


HEIKKILÄN MENETELMÄ®: RAVINTO, KEHO, MIELI.

Heikkilän menetelmä tarkoittaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa potilaiden hoidossa. Ihminen on mielen ja ruumiin toiminnallinen kokonaisuus. Olen kirjoittanut tästä aiheesta useita kirjoja. Vaikka ensimmäisten kirjojeni ilmestymisestä on kulunut aikaa, mitään niiden sisällöstä ei ole tarvinnut muuttaa. Heikkilän menetelmän tavoite on terveys ja terveyden ylläpito. Sairauden ollessa kysymyksessä tavoitteena on lääkkeetön tila ja siihen potilaat ovat menestyksellisesti päässeet tavanomaisten sairauksien kohdalla. Lääkekorvaukset vähenevät ja yhteiskunnalla säästyy rahaa.

HEIKKILÄN DIEETTI®

Heikkilän dieetti tai Heikkilän ruokavalio on paljon muuta kuin vähähiilihydraattinen ruokavalio. Olen alusta lähtien painottanut, että pelkkä hiilihydraattien rajoitus ei riitä vaan ruuan laatu, ravinnesisältö ja myös koko ravintoketju ovat äärimmäisen tärkeitä asioita.

KLIININEN KOKEMUS RATKAISEE

Lääkärin työstä vain noin 20 % on tutkittua faktaa. Loppu on kokemusta – joko omaa tai muiden. Tämä on erittäin tärkeä ymmärtää, etenkin kun on kysymys kaikesta ruokaan liittyvästä. Nykyinen ravintotutkimus on käytännössä pelkkää markkinointia. Siksi lääkärin kokemuksen merkitys korostuu. Ihmiset ovat yksilöllisiä ravinnon suhteen. Jos jokin ruoka ei sovi, on se totta kliinisessä työssä. Esimerkiksi gluteeni-intoleranssi on todellinen ja lisääntyvä ongelma, vaikka virallinen taho pakenee tutkimuksen taakse väittämällä, ettei asiasta on näyttöä – ja mitätöi koko asian. Potilaiden oireita väheksytään ja heille jopa naureskellaan. Todellisuudessa virallinen taho ei ole edes pyrkinyt selvittämään, miksi potilaat oireilevat.

Lääkäri Antti Heikkilä

Lue lisää...

Tällainen on Terveysklubi

Napin painalluksen takana:

  • Kokeneen lääkärin nettivastaanotto.
  • Vertaistuki. Viisaat klubilaisemme auttavat toisiaan anonyymeinä keskusteluryhmässä.
  • Menestyskirja Ravinto & Terveys jatkaa ilmestymistään ja päivittyy Uutiskirjeissä joka kuukausi.
  • Ainutlaatuinen yli 500 reseptin vhh-reseptipankki, jossa on ruokaohjeet arkeen ja juhlaan.
  • Edullinen kokonaisuus: hinta alle 1 €/vrk.

Me ajattelemme ihmistä! Terveysklubin vahvana perustana on vahva kliininen kokemus ja tieteellinen tieto. Terveysklubi on kuorittu markkinoinnista. Terveysklubi on turvallinen. Olet siellä suojassa maailmalta. Säästät rahaa, ja pääset ravinnolla lääkkeettömään tilaan. Lisäpalkintona tulee vielä kohentunut ulkonäkö.

Terveysklubilaisen kirje Antille.

Lue lisää...

Hei Antti,

Kokemuksen myötä meille on tullut hyvin selväksi se, miten paljon ihminen pystyy vaikuttamaan omaan hyvään oloon ja terveyteen ruokavaliolla. Meillä on Suomessa erinomainen korkeatasoinen terveydenhuolto ja sairaanhoito, mutta sen puitteissa on kokonaan unohdettu se, kuinka ihminen kykenee itse ennaltaehkäisemään sairauksia tai tukemaan meneillään olevaa mahdollisen sairauden hoitoa oikealla, ravinteikkaalla ruokavaliolla. Ruoka- ja lääketeollisuus on liikaa päässyt vaikuttamaan paitsi virallisten ruokavaliosuositusten, myös monien sairauksien hoitosuositusten sisältöihin. Elintasosairauksien määrä on räjähtänyt ja vaikkapa verensokerin nousua esiintyy jo lapsilla, mutta silti ruokavalion osuudesta ei keskustella rehellisesti. Kuitenkin aidon ruuan ja ravinteikkaan ruokavalion tärkeys tulee jatkuvasti esille, hoidetaan sitten diabetesta tai puututaan mielialaongelmiin. Ennaltaehkäistessä sairauksia ja terveysongelmia ruokavalio on ehdottomasti se kaikkein tärkein asia.

Kritisoimme virallisia ruokavaliosuosituksia siksi, että ne nojaavat lähes kokonaan prosessoitujen ruokien ja juomien, kuten leipien ja rasvattomien maitotuotteiden, sekä margariinien suositteluun. Kuitenkin juuri huonot rasvat, joihin luetaan keinotekoiset, kovetetut kasvirasvat, kuten margariinit, sekä liika hiilihydraatti ovat niitä, jotka aiheuttavat pahimpia ongelmia. Kun tällaisen prosessoidun, vääränlaisen ruokavalion seurauksena aiheutuviin oireisiin (kohonnut verensokeri tai verenpaine) aloitetaan lääkitys, usein monia lääkkeitä, on ihminen tilanteessa, jossa on opittava elämään jatkuvien sairauden aiheuttamien oireiden ja lääkkeiden aiheuttamien hankalienkin sivuvaikutusten kanssa. Huonosta voinnista, väsymyksestä, vatsavaivoista ja huimauksesta tulee arkipäivää.

Olen jo pitkään paitsi potilaitteni, myös itseni, oman perheeni ja ystävien kautta huomannut, kuinka paljon ihminen pystyy oman hyvinvointinsa eteen ruokavaliolla tekemään. Itse asiassa on ollut ihmeellistä huomata se totaalinen ero voinnissa noudattaessa ns. normaalia ruokavaliota, eli virallisen suositusten mukaista ruokavaliota, tai ravinteikasta ja vähähiilihydraattista, sokeritonta ruokavaliota. Ero hyvinvoinnissa ja jaksamisessa on valtava, vaikka ei mitään sairauksia olisi diagnosoitu. Jo tämän vuoksi suosittelen lämpimästi kokeilemaan ruokavaliotasi.

Oman perheeni parissa kiinnostuksemme terveelliseen ruokavalioon alkoi, kuten niin monilla muillakin, hankalista terveysongelmista. Huolimatta tarkasti noudatetusta virallisista ruokavaliosuosituksista isäni kärsi kohonneesta verensokerista ja korkeasta kolesterolista. Lääkitysten aloittamisen jälkeen hänen terveytensä heikkeni selvästi. Suurin ongelma oli jatkuvat jalkasäryt, jotka sinun mukaasi aiheutuivat selvästi kolesterolilääkkeistä. Vanhempieni onni oli löytää lääkäri, joka itse oli kiinnostunut ravinteikkaan ruokavalion vaikutuksista ja sellaista heillekin suositteli. He oppivat kuuntelemaan omaa vointiaan ja oloaan, ja yhdistämään sen ruokavalioon. Liika hiilihydraatti tai vääränlaiset rasvat selvästi aiheuttivat huonovointisuutta, jota he olivat osittain tottuneet pitämään normaalina. Kun kaikki syöty ravinto on aitoa ja hyvää, ruuan tuoma hyvinvointi oli niin selkeää, etteivät he voineet ajatellakaan paluuta vanhaan. Monet lääkkeet kuitenkin aiheuttavat niin paljon sivuvaikutuksia, että halusimme hankalista allergioista ja astmasta kärsivän lapsemme kohdalla kokeilla, mitä voisimme itse tehdä helpottaaksemme hänen oloaan, jatkuvan lääkityksen sijaan. Oikeanlaisen ruokavalion vaikutus näkyi hyvin nopeasti.

Lääkitys on tietenkin välttämätöntä monessa ongelmassa, kuten korkean verensokerin yhteydessä, jos ihminen ei itse ruokavaliolla asiaan halua tai kykene vaikuttamaan. Mutta aina tulee muistaa, että lääkitys elintasosairauksin kohdalla on vain oireiden helpottamista, eikä lääkkeillä mitään ole vaikutusta oireiden syyhyn millään tavalla. Esimerkiksi kakkostyypin diabetes tarkoittaa heikentynyttä sokerinsietokykyä ja jos diabeetikon ruokavalio koostuu suurelta osin hiilihydraateista, on tietenkin selvää, että ongelmia aiheutuu. Lääkityksellä pystytään alentamaan verensokeriarvoja, mutta verensokerien kohoamisen aiheuttaja ei tällöin poistu. Oireiden syyhyn kykenee vaikuttamaan ainoastaan ruokavaliota muuttamalla vähemmän sokeria sisältäväksi, jolloin verensokeriarvot tasaantuvat. Lääkityksellä voidaan tukea prosessia, mutta ilman hoitoa tukevia ruokavaliomuutoksia diabeteksen oireet ajan myötä vain pahenevat ja lisälääkitys monen kohdalla tulee olemaan tarpeen ennemmin tai myöhemmin. Näin myös uusien lääkkeiden aiheuttaman sivuvaikutukset tulevat todennäköisesti johtamaan yhä uusiin oireisiin ja lääkityksiin. Kun taas jos elimistön hiilihydraattikuorma vähenee huomattavasti, kakkostyypin diabeetikko ei yleensä tarvitse lääkitystä ollenkaan tai pärjää hyvin pienellä lääkityksellä. Näin vähenevät myös lääkitysten aiheuttamat sivuvaikutukset.

KIRJE JATKUU TERVEYSKLUBIN SISÄLLÄ...

Elämässä edistyneiden kirje Antille.

Ikääntyminen ei ole nössöjen hommaa.

Olemme kaksi seitsemänkymppistä senioria, joille vasta viimeisen 6 vuoden aikana on selvinnyt vhh:n kautta, miten paljon saamme nauttia hyvästä ruoasta ja mahdollisimman usein myös hyvästä seurasta ruoan merkeissä. Meille lapsuus oli siinä mielessä onnellista, että sodan jälkeen ruoka oli arvossaan ja se oli aitoa ja oikeaa ilman mitään tehdastekoista. Rasvainen maito ja voi olivat ihania, ja siassa oli aina paksu silavakerros. Sisäelimiä käytettiin ruuanlaitossa paljon, samoin muita halpoja ruhonosia, mistä valmistettiin erilaisia pataruokia. Kalat olivat pyydettyjä ja vaikka silakkalaatikko ei kaikille maistunutkaan, se syötiin lautaselta viimeistä pisaraa myöten. Kauppahallit olivat varsinaisia aarreaittoja kaupungissa ja torit samoin, niissä tuottajat myivät satoaan suoraan asiakkaille.

Paljon on maailma noista ajoista muuttunut ja muistelemme, miten ennen elettiin niukasti, mutta terveellisesti eikä ylipainoisia paljonkaan näkynyt. Joskus 1960-luvulla kaikki meillä muuttui ja rasvanpelko iskostui pysyvästi perheisiimme. Sen pelon varjossa elimme seuraavat vuosikymmenet ja iskostimme oppimme myös lapsiimme. Leipä on sen jälkeen aina näytellyt tärkeää roolia ruokavaliossamme ja sen maine oli hyvä, margariinit tulivat ruokapöytiin ja oikeaa ruokaa, kuten voi, kartettiin.

Ikä karttui ja krempat sen mukana. Nivelet oireilivat, selkä kramppasi ja ajatukset siitä, että kaikki oireet kuuluivat vanhuuteen alkoivat 'mennä perille '. Isännälle kasvoi hyvänmoinen vatsarylläke ja emännän lanteet levisivät. Vaatteet menivät uusiksi vuosi vuodelta ja alibiksi kelpasi, että 'pesty liian kuumalla vedellä '. Erilaiset tulehdukset seurasivat toisiaan ja tohtori kävi tutuksi.

Meidän onnenkantamoinen astui kuvaan vuonna 2010, kun televisio esitti 'Suuren Rasvakuplan' MOT-ohjelmassa. Se herätti enemmän kysymyksiä kuin mikään entinen ja aloimme aktiivisesti ottaa selvää asioista ja 'ruokahalu kasvoi syödessä '. Lopulta törmäsimme tohtori Antti Heikkilään ja hänen tervejärkisyyteensä, ja niin suomut putosivat silmistämme. Sen koommin emme ole lääkäriä pahemmin tarvinneet ja olemme oppineet aidon, kunnon ruoan tärkeyden terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi. Kaupan päälle olemme oppineet nauttimaan hyvästä ruoasta ja alkuvaikeuden jälkeen, kun makea häipyi elämästämme, alkoi myös paino normalisoitua ja on pysynyt tasaisena siitä lähtien. On ihanaa nauttia hyvästä ruoasta, ja tässä oheisena on esimerkki muutaman viikko ruokavaliostamme. Noudatamme Antti Heikkilän vitamiini- ja lisäravinnesuosituksia kalanmaksaöljyineen.

Ravitseva ruokavaliomme on edullinen

Näin sen teemme: Pääpiirteet ruokavaliostamme, jonka hinta kahdelta on noin 400 €/kuukausi:

Lue lisää Terveysklubin jäsenenä...

Terveysklubilaisen kiitokset:

Ajattelin eilen selatessani reseptipankkia, että mikä aarreaitta meillä on moneen kirjaankin verrattuna. Sieltä löytyi minulle mielin määrin herkkuja kahvihetkiinkin. Aamulla poikkesin Terveysklubissa, ja minua odotti todella mieluisa yllätys: Kirjeet keittiössä oli lajiteltu aihepiirin mukaan. Tämä on aivan uskomaton foorumi! Meillä on käsittämättöman laaja lääkärinkirja, meillä on ajankohtaisiin aiheisiin ja jäsenten toivomuksiin vastattuja kirjoituksia "keittiökirjeissä", reseptipankki ja blogikirjoitukset, jotka ravistelevat monia. Ja viimeisenä eikä vähäisenä jokamiehen keskustelupaikka, jossa moni saa neuvoja ja ideoita muiden kokemuksista. Siistiä, sanoisivat lapsenlapset! Ihanaa, sanon minä! Klubi on kehittynyt huimaksi paikaksi näiden olemassaolovuosiensa aikana. Voimia ja ideoita seuraaviksikin vuosiksi toivotamme varmasti kaikki, kiitos Antti ja Maarit.

Menestystarinat

Näin paino putoaa Antti Heikkilän dieettillä.
Ei ruoan punnitsemista. Ei nälkää.
Kilot eivät tule takaisin.

Tervehdys Antti,

Nyt on kiitosten aika! Eli kiitos, kun annoit minulle uuden elämän mahtavalla ruokavaliollasi, mikä poisti stressin, verenpaineeni sekä 20 kg.

Noin vuosi sitten aloitin lopun elämän elämäntapamuutoksen, johon löysin kaiken, mitä tarvitsen Terveysklubistasi. Nyt on kaikin puolin mahtava olo. On kuin olisin herännyt kuolleista. Kiitos!

Terkuin,
Carola N.

Lue lisää menestystarinoita täältä...

Liity Terveysklubin jäseneksi jo tänään!

Tervetuloa!