Haluan liittyä TerveysklubiinOlen jo Klubijäsen
kirjaudu täyttämällä alla olevat kentät:

Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

Elokuun uutiskirjeessä:

* ALS ja statiinit

* Miksi ei statiineja

* Maitorasvojen hyödyistä

* Ötzi oli ketoruokavaliolla

* Valmisruoka aiheuttaa koirille  sydänsairautta

* Terveyskasvi raparperi


Kirjeitä keittiöstäni

Yli 500 herkullista vhh-reseptiä, joiden avulla pääset lääkkeettömään tilaan. Ja klubilaisen sanoin "lisäpalkintona tulee täydellinen ulkonäkö".


Terveysklubissa läsnä:

Antti Heikkilä
Maarit HeikkiläTOIMIVAA TIETOA,
VAKUUTTAVIA TULOKSIA
HEIKKILÄN MENETELMÄLLÄ
®

WHO:n suositus 25g sokeria/vrk = VHH


Hyvää elämää:

© Nopsajalka & Svengali, Ghettoblaster Sound '06


KirjallisuuttaLääkkeetön elämä -kirjan julkaisija on Otava. Ennakkotilaukset Suomalaisesta kirjakaupasta tai AdLibriksestä.


Rasalas Kustannus julkaisee huolellisesti valittuja teoksia tukemaan koko perheen henkistä ja fyysistä terveyttä. Rasalas. Voimaa ajatuksista. www.rasalas.fi© 2012-2018 Tekstit Antti Heikkilä
Tietosuojaseloste
Palvelun käyttöehdot

Powered by NettiSite


Näin syntyy Kirjeitä keittiöstäni

Olen kokannut koko aikuiselämäni ja Maarit lapsuudestaan. Yli 40 vuoden kokemus kliinisenä lääkärinä on osoittanut, mikä merkitys oikeanlaisella ravinnolla on tervehtymiseen ja terveyden ylläpitämisen kannalta.

Potilaani tulevat vastaanotolleni kaikkialta maasta - Hangosta Nuorgamiin - mutta usein myös ulkomailta. Tiedän, mikä on heille yhteistä. Se on jotain muuta kuin mistä lehtiotsikot kertovat.

Elän vaimoni Maaritin kanssa luonnonmukaista elämää. Poimimme metsämarjat pakkaseen ja kasvatamme maukkaan lehtikaalinkin itse.

Terveysklubini jäsenenä pääset hyödyntämään Kirjeitä keittiöstäni –reseptipankkia ja saat joka kuukausi lisää reseptejä. Opetamme sinut valmistamaan ravitsevaa ruokaa arkeen ja juhlaan.

Terveysklubini jäsenenä saat myös uutiskirjeitä, joissa on ajankohtaista tietoa terveydenhoidosta ja ravintoaineisiin liittyviä vinkkejä.

Mikä on Heikkilän menetelmä®

Ruokavalioni on tapa hoitaa sairauksia ja ylläpitää terveyttä ruokavaliolla, jossa ruoan laatu on keskeisin tekijä. Se on osoittautunut monessa tapauksessa paremmaksi ratkaisuksi kuin lääkkeet, jotka vain hoitavat oireita. Erityksen tehokkaaksi dieettini on osoittautunut diabeteksen, erilaisten tulehdus- ja aineenvaihduntasairauksien sekä sydän- ja verisuonitautien hoidossa. Ruokavaliolla on vaikutusta mieleen. Maailmalla on lupaavia tuloksia tämäntyyppisen ruokavalion tehosta myös syövän hoidossa. Menetelmäni avulla – kaikkien terveyshyötyjen ohella – ihmiset ovat myös dramaattiseesti laihtuneet.