Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 08.11.2013

BIG PHARMA JA MAFIA

Peter C. Gøtzsche on tanskalainen professori, jonka erittäin ajankohtainen kirja "Deadly Medicine And Organised Crime. How big pharma has corrupted healthcare" ilmestyi hiljattain. Kirjaan ovat esipuheen kirjoittaneet BMJ:n entinen päätoimittaja Richard Smith ja JAMA:n toimittaja Drummond Rennie.

Gøtzschen viesti on selkeä. Emme syö lääkkeitä siksi, että niistä olisi hyötyä, vaan siksi, että meidät on aivopesty uskomaan niiden hyötyyn. Gøtzsche edustaa sitä järkeä, mikä on valitettavasti häviämässä lääketieteestä markkinakoneiston jyrätessä kaiken alleen. Hän on Pohjoismaiden Cochrane keskuksen johtaja Kööpenhaminassa. Gøtzsche on aina kritisoinut lääketieteeseen pesiytyneitä puolivillaisia tutkimusmetodeja vastaan, sellaisia mitä esimerkiksi Itä-Suomen opisto harrastaa. Gøtzscheltä ilmestyi kriittinen kannanotto 2000 Lancet -lehdessä mammografia- joukkotutkimuksia vastaan. Sittemmin häneltä ilmestyi artikkeli samasta aiheesta European Journal of Cancerin elektronisessa muodossa, joka sitten sensuroitiin kylmästi ilman sen kummempia selittelyitä.

Uudessa kirjassaan Gøtzsche vertaa lääketehtaita mafiaan, eivätkä näiden toimintatavat eroa toisistaan. Menettelytapoihin kuluu manipulaatio, politiikkojen (ja lääkäreiden) korruptio - ja murhat. Ihmisiä kuolee turhaan lääkkeisiin, kun niiden sivuvaikutuksia on pimitetty, mitä menettelyä voi verrata murhaan. Tällä hetkellä lääkkeiden ja lääketieteellisten toimenpiteiden aiheuttamat kuolemat ovat kuolinsyytilastoissa kolmannella sijalla heti sydäntautien ja syövän jälkeen.

Erityisen tärkeä kirja on meille suomalaisille, koska se kertoo Tanskasta. Saman voi siirtää suoraan Suomeen.

Hyvä esimerkki lääketeollisuuden manipulaatiosta on tapa, jolla HPV -rokotuksia markkinoidaan Suomessa. Pelkkää tieteen riemuvoittoa ilman haittoja! YLE edustaa lääketehtaiden korruptiolinjaa antamalla yksipuolisesti tilaa myyjän (THL) ilosanomalle. YLE ei ole henkisesti muuttunut tässä mielessä lainkaan Kekkosen ajan hengen mukaisesta kansan manipulaatiosta vaan toimii edelleen kritiikittömästi viranomaisten totuuden tuuttina. Suomessa media ei ole vallan vastakohta, vaan osa valtajärjestelmää.

HPV-hypessä toteutuu Gøtzschen havainto harhautuksesta ja mielten manipulaatiosta. Annetaan ymmärtää, että rokote olisi 100 %:n tehokas ja 100 %:n turvallinen. Kohderyhmänä ovat esiteini-ikäiset tytöt, joiden käsityskyky aiheesta on nolla. Vanhempien mielipidettä ei kysytä. Todellinen vale on siinä, ettei rokote anna varmuutta suojasta ja rokotteisiin liittyy sivuvaikutuksia. Jopa kuolemia on raportoitu maailmalta. Mutta pahin harhautus piilee siinä, että rokote antaa jonkinlaista suojaa vain osaan viruksia, kun on monia viruksia, jotka voivat aiheuttaa syöpää ja joihin rokotteella ei ole mitään tehoa. Kun on luotu illuusio turvasta, ihmiset unohtavat hygienian ja säännölliset kontrollit, jolloin lopputulos voi olla pahempi kuin ennen rokotuksia.


Blogin aihesanat:
aivopesu, Big Pharma, Cochrane keskus, esiteini, HPV-rokotus, hygienia, kontrolli, korruptio, kuolema, lääke, lääketehdas, mafia, manipulaatio, mieli, mrfis, murha, Peter C.Gotzsche, poliisi, rokote, sivuvaikutus, Suomen poliisi, sydäntauti, syöpä, teini, THL, tutkimus, virus, YLE

Edellinen Seuraava