Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 13.08.2010

CODEX ALIMENTARIUS

Sain Kirstiltä meilin. Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee vain lääke- ja ruokateollisuuden intressejä. Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet. Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu.

Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä. Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit. Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut. Lohtuna se, ettei enää joudu vaikeuksiin pelkän nenän muodon takia.

Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet, joten julistan omasta puolestani pyhän (sissi) sodan moista vastaan. Alkakoon kaikkien taisteluiden äiti uhkaavaa pakkovaltaa vastaan! Jokainen voi osallistua allekirjoittamalla adressin. Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa. Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri.

Kaiken tämän keskellä Soinin maha paisuu Brysselin suklaasta, ja kotoisen Kataisen naama on kuin Hangon keksin mainoksesta. Vihreät hyppivät riemusta, että vihdoinkin aurinko nousee totalitarismin taivaalle. Kaikki näyttävät olevan riemuissaan ja THL:n väki myhäilee, kun he vihdoinkin saavat ansaitsemansa kunnian, vaikka pakolla.

Hei kaikki! Nyt meillä on n. 2 vuotta aikaa tuoda julki mielipiteemme CODEX ALIMENTARIUKSESTA, jonka EU aikoo toteuttaa ensin ja muu maailma (USA) sitten perässä. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita vaihtoehtoisia hoitomuotoja, esim. homeopatiaa ja yrttiterapioita ym.Asialla on kuitenkin kiire, koska EU:sta kantautuu tietoa, että kansalaisten valtaa vaikuttaa adressien kautta ollaan rajoittamassa: www4.dr-rath-foundation.org

Alta löytyy tietoa ja kohta, missä voi allekirjoittaa PETITIONin tämän yrityksen kansainväliseen tukemiseen.

Lähetän toisessa sähköpostissa TOISEN PETITIONin, myöskin kansainvälisessä yhteisössä. Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista! KIITOS! Kirsti

Tämä toinen ryhmä:

Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed:"Unfair EU Restrictions on Vitamin & Mineral Levels"www.ipetitions.com

I really think this is an important cause, and I´d like to encourage you to add your signature, too. It´s free and takes just a few seconds of your time.

Thanks!------------------------------

p.s. If you would like to start your own free petition, you can do so at www.ipetitions.com

Moni on skeptinen allekirjoituksen suhteen, mutta minua tyydyttää se, että kun fasismi astuu valtaan, niin itse ainakin vastustin sitä. Sanon kun sillä näin näyttää käyvän.

Kyllä allekirjoituksista on hyötyä. Itse allekirjoitin aikoinaan lääkäreiden vetoomuksen rajoitettua ydinsotaa vastaan. Rajoitettu ydinsota oli aikoinaan idea, jonka varassa tehtiin politiikkaa. Uskottiin, että pommi tai pari sinne ja tänne ei haittaa. Me lääkärit halusimme kertoa tiettyjä faktoja suurelle yleisölle, mitä tuo rajoitettu-sana todellisuudessa merkitsee. Kysymys ei ollut politiikasta. Tosin Suomen Lääkäriliitto piti lausuntoa kommunistisena manifestina, mikä ei ollut yllätys. Fakta on, että jos tiputtaa megatonnin latauksen asutuskeskukseen, tuottaa se lukuisten kuolemantapausten lisäksi noin 20.000 kolmannen asteen palovammapotilasta, jotka vaativat äärimmäisen pitkälle erikoistunutta tehohoitoa. Tuohon aikaan koko maailman kapasiteetti noita potilaita varten oli 2.000 vuodepaikkaa, mikä tarkoittaa, että koko systeemi romahtaa. Mitään asiallista hoitoa ei ole ajateltavissa yhden pommin jälkeen. Pelkästään tästä näkökulmasta rajoitettu ydinsota oli mahdoton ajatus sillä sana rajoitettu tarkoittaa, että kykenisimme hallitsemaan tilanteen. Yhden pommin jälkeen kokonaisen yhteiskunnan toiminta romahtaa täysin. Yksinkertainen laskutoimitus osoitti, että kyseessä oli idealistinen haave, kuten tässä Codex –ajattelussa.

Ydinsotalistan nimiä sairaalassamme keräsi vanhempi neuro-kirurgi, joka on niitä harvoja ajattelevia lääkäreitä. Jäi mieleen, kun hän sanoi, ettei usko nimistä olevan hyötyä, mutta tuntevansa iloa että teki jotain asian eteen KUN SE ALKAA. Onneksi ei alkanut. Ehkä nimistä oli apua. Listassa oli vain kaksi nimeä, hänen ja minun. Muut pitivät meitä kommunisteina tai jonain muina hölmöinä.

Edellinen Seuraava