Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 24.04.2020

COVID-19-HYPE

Kun poliitikko puhuu moraalista ja puuttuu asioihin, mikä menee yli hänen ymmärryksensä, tarkoittaa se huomion ohjaamista omien virheiden ohi.

https://www.mediuutiset.fi/uutiset/sisaministerin-valtiosihteeri-jyrahtaa-husin-ylilaakarin-ehdotuksesta-vaarallinen-lausunto-ja-vastuuton-ajoitus/f9b709a7-f24d-4ee5-a5df-1354f6da6198?fbclid=IwAR0ESq5UIn0mVY3ZnqhSWxuGPYvpP2hLLekEujBgge28qC3tjw9PmQTzVmg

Erikoista, että tämä peräti valtiosihteerin titteliä kantava Olli-Poika Parviainen "jyrisee" lääketeollisuuden propagandakanavalla Mediuutisissa, joka vastustaa henkeen ja vereen ongelmien luonnollista ratkaisua halutessaan myydä kaikenlaista kemikaalia maan ja taivaan väliltä, oli terveysongelma mikä tahansa.

Miksi tämä vihreä byrokraatti ei moralisoi esimiehensä, pääministerin, aviomiehen toimia. Tämähän jakaa ilmaista rahaa kavereilleen jättäen kylmästi ulos todelliset avun tarvitsijat:

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kolumni/artikkeli-1.1073037?fbclid=IwAR3L7VBiUUoqWuzeS0re7KqHPWPYUU1bwj2TYLlQIyWIoltyG8ZWwraDakI

Miksi ei puhuta laajemmin vihreästä sisäministeri Ohisalosta, joka pysäytti maahanmuuttajien palautukset täysin valheellisten ja tekaistujen tarinoiden perusteella. Media vaikenee, mutta tiettävästi asia on siirtynyt poliisille.

Sitten byrokraattilääkäri Heikki Pälve itkee Suomen Kuvalehdessä, että laumaimmuniteetti on vastoin lääkärintyön etiikkaa. Nykyisin Pälve on peräti lääkitäneuvos tässä titteleitä rakastavassa puolidemokratiassa, mutta jos valotetaan hieman, miten tämän herran lääkärin etiikka toimii käytännössä, täytyy palata vuoteen 2008.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/laakintoneuvos-palve-koronasta-laumaimmuniteettiin-pyrkiminen-tarkoittaa-antautumista-ja-on-vastoin-laakarintyon-perusarvoja/?fbclid=IwAR3p_RsNXi_9RMSPvP6mTWmoHU43s5WtdYwzEWK7zhYRUZv_AAmdl4DBB5g

Kirjani Diabeteksen hoito ruokavaliolla joutui heti ilmestyttyään Lääkäriliiton hampaisiin. Liiton johdossa oli Pälve. Lääkärilehti julkaisi agronomi Mikael Fogelholmin arvostelun kirjastani, ja se oli tyrmäävä. Erikoista, että Lääkäriliito salli ei-lääkärin arvostella lääkärin työtä, liiton perusperiaatteisiinhan kuuluu lääkärin suojeleminen. Kun lähetin vastineen lehdelle, sitä ei julkaistu. Olin yhteydessä Pälveen, joka kiemurteli asiassa. Syntyi mielikuva isosta kasiaisesta, jota ei millään saa pieneen koukkuun. Samanaikaisesti Suomen diabetesliitton ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikka lähetti kiertokirjeen kaikille kirjakauppojen sisäänostajille ja kertoi, että kirja on hengenvaarallinen. Se oli kova paukku pienelle kustantamolle. Tämä oli syyni erota Lääkäriliitosta. Siitä vastuu kuuluu nykyiselle lääkintäneuvokselle.

Selvästi on tullut ilmi, että COVID-19:ään menehtyneet ovat juuri niitä, joita olen kirjoillani yrittänyt auttaa. On myös selvää näyttöä, että diabeteksen elämäntapa- muutoksilla itsensä hoitaneet ovat pärjänneet erittäin hyvin, kun taas viralliseen lääkehoitoon luottaneet potilaat eivät. Kaiken lisäksi lääkkeet vain lisäävät riskiä menehtyä tähän tautiin. Voikin kysyä, mihin todellisuuteen näiden itkuiikkojen virsi oikein perustuu?

Suomen median lellikki, lääketieteen Savonnarola Juhani Knuuti, joka poikalaumansa kanssa on kaikkien toisinajattelijoiden kimpussa taistelemassa lääke-teollisuuden ihanuuksien puolesta, on lytännyt huuhaana vitamiinihoidot, joiden edut ovat mitä ilmeisimmät tämän kaaoksen hoidossa. Koko ajan tieto vitamiinien eduista kasvaa. Viimeisin tieto koskee D3-vitamiinia. Mitä enemmän vitamiinia, sitä pienempi riski sairastua vakavasti:

https://www.grassrootshealth.net/blog/first-data-published-covid-19-severity-vitamin-d-levels/?fbclid=IwAR1n2eN0fXoMKK_aPuV57DE6i2K5rULjVBWP5UnNN9RFr49TTcPCZ6m7ZrE

Kun tähän sitten lisää Huoltovarmuuskeskuksen sekoilut ja sotilaiden eristämän Uusimaan, niin komealta näyttää.

Ehdotan, että vihreä valtiosihteeri yhdessä pääministerin kanssa muodostaa iskuryhmän pelastamaan Suomi COVID-19-kurimukselta. Ryhmän ytimen muodostaa pääministeri, sisäministeri, vihreä valtiosihteeri, Juhani Knuuti, Mikael Fogelholm, Heikki Pälve ja Pirjo Ilanne-Parikka.

Ihmiset odottavat rokotetta samaan tapaan kuin Samuel Beckettin Huomenna hän tulee -näytelmässä odotetaan herra Godotia. Mutta herra Godot ei saavu koskaan. Ei saavu myöskään COVID-19-rokote, kun ei ole rokotetta edes SARS- ja MERS-viruksiin. RNA-viruksiin on suorastaan mahdotonta tehdä rokotetta, joka joidenkin lähteiden mukaan voi olla hengenvaarallinen. Yksi arvio, missä on käytetty keinoälyä, antoi ennusteen, että 5 vuoden kokeilujen jälkeen rokotteen onnistumismahdollisuus on noin 5%:n luokkaa. Ainoa hoito on hyvä metabolinen terveys ja lisäravinteet. Se on kaikkien saavutettavissa ja sitä kautta kehittyy myös laumaimmuniteetti. Viruksen tuloa ei eristykset estä, mistä oheinen kaavio Italiasta. Jos on kondiksessa ja jättää sokerit ja pullamössön, ei ole mitään hätää.

Tämä härski todellisten asiantuntijoiden ohittaminen ja jopa lyttääminen ei koske pelkästään Suomea, vaan koko läntistä maailmaa. Maailman huippu-asiantuntijoiden käsitykset on sivutettu täysin kylmästi:

https://off-guardian.org/2020/04/17/8-more-experts-questioning-the-coronavirus-panic/

Ei voi voi välttyä ajatukselta, että tässä on kyse jostakin muusta. Ensiksi yksi kakara pyöritti maailmaa ilmastoasioissa, ja sitten tuli tämä. Molemmilla on sama tarkoitus: tuhota nykyinen talousjärjestelmä. Vuodenvaihteessa USA:ssa yli 200 huippufirman johtajaa erosi Bill Gates mukaan lukien rahastakseen bonnarinsa. Miksiköhän? Bill Gates pitää WHO:ta taskussaan ja ajaa massiivista rokotusohjelmaa. Hän on puhunut avoimesti rokotuksen olevan tehokas depopulaatioväline. Afrikkalaiset ovat vuosia protestoineet asiasta, mutta eihän heidän mielipidettään ole kysytty. Ihmisoikeusjuristi Robert F. Kennedy Jr. on pyytänyt oikeusviranomaisia aloittamaan tutkimukset Gatesin toimista.

https://www.globalresearch.ca/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/5710021

Miten on selitettävissä, että kaiken takana on virus, kun ei ole olemassa edes luotettavaa testiä sen toteamiseksi. Virusta ei ole kyetty eristämään. RNA-näytteet keuhkoista voivat olla potilaan omaa RNA:ta jne. Virallinen puoli ei edes kerro, minkälaisista potilaista on kysymys. Onkohan heillekin valjennut karmea todellisuus, että koko systeemin ravinto- ja hoitosuositukset ovat olleet totaalisesti väärin.

Tätä kirjoittaessa työttömien määrä Yhdysvalloissa on räjähtänyt ja on nyt peräti 23 miljoonaa. Tämä Suomeen suhteutettuna tarkoittaa yli 300 000 työtöntä. Ennustan, että se tulee olemaan 200-300 000 syksyyn mennessä. Demari Antti Rinne oli osittain oikeassa pullistellessaan, että keväällä tulee raju muutos työttömyyslukuihin. Hän vain erehtyi suunnasta.

Lopuksi, miksi ei luoteta maan asiantuntijoihin, joita on alettu lytätä joutilaiden tyyppien toimesta. Onko tässä todellakin joku muu tarkoitus? Oikean tiedon saaminen on vaikeaa tässä median jättivedätyksen keskellä. On käynyt selvästi ilmi, että Ruotsin ja Valko-Venäjän päätös olla sulkematta ihmisiä koteihinsa, on ollut oikea. Tietysti media tekee kaikkensa estääkseen oikean tiedon. Mutta ehkä itku alkaa viimeistään syksyllä, kun koko maa on kaulaansa myöten siinä kuuluisassa keltaisessa liemessä.

https://www.anti-empire.com/its-game-over-and-the-swedish-belarusian-herd-immunity-model-has-won/

Edellinen Seuraava