Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 25.05.2020

COVID-19-VEDÄTYS

Mitä enemmän lukee koronapandemiasta, vaikuttaa koko asia erittäin oudolta, ikään kuin koko touhu olisi täydellistä sekoilua tai sitten harjoitus johonkin, mikä on tulossa. Se herättää pahaenteistä ahdistusta. Yksi keskeisimpiä asioita, minkä pandemia on osoittanut on, ettei ole olemassa länsimaista demokratiaa. Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan. Helsingin Sanomat on keskeinen paskatiedon levittäjä ja paniikinlevittäjä, ja jaksaa jauhaa vailla mitään faktaa. Vastakkaisena esimerkkinä on Saksassa arvostettu Die Zeit antoi 20.05.2020 runsaasti tilaa virologi Karin Möllingille, joka on joutunut jopa murhauhkausten kohteeksi kerrottuaan todellisia faktoja COVID-19:stä ja paniikin luomisesta.

Se, mitä media on kertonut COVID-19-pandemiasta, on käytännössä täyttä roskaa. On täysin tietoisesti luotu pelkoa ja hysteriaa tarkoituksena tehdä väestöstä aivoton kanalauma, joka ensimmäisen böö-sanan jälkeen anoo armoa esivallalta ja tottelee sokeasti, mitä käsketään. Erikoista on, ettei asianhoito ole lääketieteen todellisten asiantuntijoiden käsissä vaan lankoja vetelee ylin poliittinen johto. Se sitten valitsee itselleen sopivat vastaukset ja argumentit, millä kyykyttää ihmisiä lisää. Kaikki eristykset, kasvosuojat ja etäisyyden pitämiset ovat vailla tieteellistä perustetta. Asia selvää Italian tilastosta. Eristyksen jälkeen virus sen kuin jatkoi leviämistään. Kyse ei ole minkään bulevardilehden tekemästä tilastosta, vaan sen takana on arvostettu Johns Hopkins-yliopisto Yhdysvalloissa. Ilmeisesti päättäjien tarkoituksena on tuhota koko talous länsimaissa. Sillä noita rajoituksia ei voi järjellä perustella. Tai sitten kyse on päättäjien joukkohysteriasta. Säilyttääkseen kasvonsa jotain näkyvää piti tehdä, kuten käskeä sotilaat vahtimana ihmisiä, kun sen sijaan olisi ollut halvempaa sitoa punainen villalanka vasemman pikkusormen ympäri suojaksi viruspirulaista vastaan.

Huhtikuuhun 2020 mennessä Suomessa oli kuollut influenssaan yli 500 ihmistä. Samaan ajanjakson aikana Suomessa koronakuolemia oli yhteensä 267. Voisiko joku yläkerran porukasta kertoa ihmisille, miksi heitä kyykytetään koronasta, kun lukujen mukaan ongelma onkin influenssa. Kertooko tämä hallinnon ajattelukyvystä vai tuleeko käskyt jostakin muualta, joka kuuluu, että kaikkien on hypittävä koronan tahtiin.

Anthony Fauci on CDC:n pääjohtaja (USA:n virasto, joka vastaa mm. tartuntataudeista). Fauci aiheutti maailmanlaajuisen paniikin kertomalla, että korona on kymmenen kertaa vaarallisempi kuin influenssa. Myöhemmin hän perui lausuntonsa ja NEJM-lehdessä totesi COVID-19:n olevan influenssan luokkaa, ellei jopa lievempi. Mutta paniikki oli valmis median avulla. Voi kysyä Faucin motivaatiota, kun hän antoi väärän lausunnon. Oliko kyse dementiasta vai jostakin maallisesta hyvästä. Tyypillistä, ettei media korjannut Faucin virhettä. Fauci on Bill Gatesin taskussa. Kun Yhdysvallat on mitä on, Faucin sanat ovat laki, joka koskee koko maailmaa eli maailma tanssii Gatesin pillin mukaan. Kaiken lisäksi Gatesin taskussa on myös koko WHO. Gates on Yhdysvaltojen jälkeen järjestön suurin rahoittaja. Rahat on korvamerkitty koskemaan vain rokotuksia. WHO ei sano mitään, mikä on Gatesin intressejä vastaan.

Britanniassa Lontoon Imperial Collegen professori Neil Ferguson laski, että vähintäänkin 500 000 ihmistä kuolee koronaan, ellei mitään tehdä. Laskelma oli täysin ylimitoitettu, mutta Ferguson on myös Bill Gatesin taskussa saatuaan 37 miljoonaa "tutkimuksiinsa". Ferguson on loistanut aikaisemminkin. 2001 Britanniassa oli suu- ja sorkkatautiepidemia. Ferguson laski, että päivittäin ilmaantuu vähintäänkin 400 uutta tapausta, kun todellisuudessa luku oli pahimmillaan 8 tapausta. Fergusonin ansiosta 7.7 miljoonaa kotieläintä teurastettiin pääosin turhaan.

COVID-19 on siinä mielessä ongelmallinen, ettei sitä ole kyetty eristämään. Koronatestitkin ovat erittäin epämääräisisiä ja antavat jopa 80% virheellisiä positiivisia tuloksia. Jos poliisin alkomittari toimisi samalla tarkkuudella, voisi nousta kapina, mutta koronatesti kelpaa hyvin tieteelle ja päättäjille.

Kun asiat ovat hyvin epämääräisiä, on aiheellista kysyä, mihin ihmiset sitten kuolevat. Miten voidaan kuolinsyyksi ilmoittaa korona, jos sitä ei voi täsmällisesti todeta. Muistuu mieleen sairaala-ajat Puskan aikakaudella. Kun vanhus nukkui pois sairaalassa, syyksi ei kelvannut vanhuus, vaan piti olla "kunnon" syy. Tavallisesti käytettiin sydänkohtaus- diagnoosia kuolinsyynä. Sitten yläkerrasta tuli käsky, ettei tuota diagnoosia saanut käyttää vaan uusi diagnoosi oli keuhkokuume. Tapahtui käänteinen Ferguson. Mahtikäskyllä sydänkuolintilastot paranivat kuin iskusta. Tämä vain esikerkiksi vuosien takaa, miten todellisuutta muokataan aina tarkoituksen mukaan.

Matkan varrella koronan vaarallisuus on kutistunut ihmeellisesti. Syksyyn mennessä aletaan ymmärtää, että jotain meni pahasti pieleen, mutta veronmaksajat maksavat kaiken. Eristyksen inhimillisen tragedian todellinen saldo alkaa sitten selvitä. Kaliforniassa itsemurhien määrä on noussut raketin vauhdilla.

Vastenmielisin koronaan liittyvä piirre on ollut median sensuuri aiheen ympärillä. Keskustelu on myös kielletty somessa. Media on jopa mustamaalannut kaikki toisenlaista näkökulmaa esittävät. Heitä on myös uhkailtu. Koko tämä näytelmä on rakennettu niin, että vain se, mikä tulee lääketeollisuudelta, on totta ja muulla ei ole väliä. Tässä on menty naurettavuuksiin asti. Trump joutui median hampaisiin kerrottuaan käyttävänsä hydroksiklorokiinia ja sinkkiä. Trump sinänsä on Suomen median pakkomielle, mutta jutun juju ei ole itse herrassa vaan tuossa lääkkeessä. Trump lausunnollaan tuki halpoja hoitoja, mitä lääketeollisuuden talutusnuorassa oleva media ei missään tapauksessa halua. Samanlaisia lausuntoja on antanut mm. Brasilian presidentti Jair Bolsano, jota Suomen media pitää natsina. Media on jättänyt myös kertomatta, kuinka tehokkaita ovat C- ja D-vitamiini, sinkki ja monet muut luonnon aineet estettäessä ja hoidettaessa korona- ongelmaa.

Kaikki on rakennettu rokotusta varten ja potin vie Gates. Mutta, The Guardian kirjoittikin juuri hetki sitten, että ehkä emme saakaan rokotetta. Artikkeli on mielenkiintoinen valottaessaan näiden RNA-virusrokotteiden taustoja. Niitä ei käytännössä ole edes olemassa, ja alustavat tutkimukset ovat osoittaneet, että näihin rokotteisiin liittyy huomattavia riskejä. Juttu mainitsee myös HIV-viruksen, mihin ei ole kyetty kehittämään rokotetta, vaikka virus on sentään kyetty eristämään. Joten Suomen päättäjät: herätkää! Rokotetta ei tule. Se jutussa oli uutta, ettei koronatartunta antaisikaan pysyvää immuniteettia. Tämä tarkoittaa myös, ettei rokotteestakaan ole mitään hyötyä - muille kuin sen valmistajalle. Koko ongelma pitäisi hoitaa toisella tavalla: parantamalla väestön immuniteettia ja ensisijaisesti on nostettava D3-vitamiinitasoja.

Valtaosa ihmisistä saa viruksen ilman, että edes huomaisivatkaan sitä. Vain pieni osa sairastuu, ja vielä pienempi menehtyy. Jos katsotaan koronaan menehtyneitä, on heillä pääsääntöisesti ongelmana tila, jonka nimi on insuliiniresistenssi. Kun kirjoitin aiheesta kirjan, jouduin median massiivisen ryöpytyksen kohteeksi, jota on kestänyt toista vuotta. Median lankojen vetäjät tiesivät, mistä on kysymys. Mahdollisesti he jopa tiesivät, mitä oli tulossa. En tiedä, mutta joka tapauksessa viisastuin tuosta kaikesta. Ei kannata sanoa, eikä kirjoittaa mitään julkisesti. On osoitettava sanoma pelkästään niille, joita asia koskee ja jotka ovat valmiita myös tekemään töitä oman itsensä eteen. Olen nähnyt tähän tarkoitukseen parhaaksi menetelmäksi nettikurssit ja webinaarit jne. Sitä kautta voi jakaa osaamisensa vapaasti. Ensimmäinen kurssi koskee immuniteetin parantamista. Palaute on ollut mahtavaa.

Edellinen Seuraava