Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 05.03.2009

DIABETESHARHAUTUS

Meidät on saatu uskomaan, että välttyäksemme sydänkohtaukselta meidän tulisi välttää pahaa LDL-kolesterolia. Siksi meidät on aivopesty uskomaan terveelliseen ruokavalioon, jonka pitäisi vähentää tuota kaiken pahan alkusyytä. Pahan kolesterolin vastustamiseen on rakennettu megaliittinen lääke- ja ruokateollisuuskompleksi, joka on tunkeutunut jokapäiväiseen elämäämme ja ajatteluumme. LDL-kolesteroli on kuin itse pääperkele, jonka ympärille kirkko aikoinaan rakentui. Nykyisin vain uskotaan toisiin sakramentteihin. Margariini ja halpa hiilihydraatti ovat korvanneet pyhät savut ja öylätit. Ruuan uskotaan edelleenkin pyhittävän kaiken.

Juuri ilmestynyt tutkimus helmikuun 2009 Diabetes Care –lehdessä kertoo kuitenkin jotain muuta:

care.diabetesjournals.org

Tutkimus on kestänyt 60 vuotta, joten tieto ei ole ihan taskusta nykäisty. Nimittäin, että LDL-kolesterolilla ei ole mitään merkitystä sydäntautien aiheuttajana. Ainoa tekijä, joka lisää sydänkohtausriskiä on insuliiniresistenssi, vaiva, jota kohta jokainen keski-ikäinen sairastaa, kiitos lääke-ruokateollisuuskompleksin luomien ruokasakramenttien. Kasvirasvat ja hiilihydraatit aiheuttavat insuliiniresistenssin ja sitä kautta II-tyypin diabeteksen ja lyhentävät elinikää keskimäärin 15 vuotta. Virallinen ruokasuositus on hengenvaarallinen.

Asia on ollut tiedossa pitkään, mutta kiitos professoreiden ja lääke-ruokamonoliitin keskinäisen konsensuksen, asiaa ei ole kerrottu kansalle. Herra valtakunnansyyttäjä, miksi nämä professorit eivät joudu vastuuseen, kun meitä tavallisia lääkäreitä syytetään helposti mistä tahansa?

content.nejm.org

care.diabetesjournals.org


Blogin aihesanat:
diabetes, Diabetes Care, elinikä, insuliini, kolesteroli, margariini hiilihydraatti, sydänkohtaus, tutkimus, uskonto

Edellinen Seuraava