Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 04.05.2009

DIABETESLIITON OHJEET EIVÄT OLE TIEDETTÄ

Tiedelehden uutinen 1. toukokuuta pisti silmään. Uudet diabeteslääkkeet ovat vaarallisia. Sitä olen yrittänyt toitottaa jo vuosia kaikille potilaille. Sellaiset pop-lääkkeet kuten Januvia ja Byetta aiheuttavat haimatulehdusta ja siten lisäävät oleellisesti haimasyöpäriskiä. Vanha lääke metformiini on turvallinen. Metformiini tunnetaan jo 1950-luvulta. Sen on todettu vähentävän muun muassa syöpäriskiä. Se on ainoa lääke, jonka katson olevan eduksi II-tyypin diabeetikoille, mutta silloinkin vain, jos dieetti ei pure. Itse en käytä praktiikassani mitään uusia lääkkeitä yhdenkään sairauden hoidossa, sillä en usko mainosten väittämiin. Lääkkeitä ei kerta kaikkiaan ole tutkittu tarpeeksi. Suuri yleisö toimii koekaniinina. Uusia lääkkeitä saa lääkäreiltä näiden koulutuspäivien jälkeen, jotka yleensä pidetään jossakin ravintolassa, hiihtokeskuksessa tai muussa mukavassa paikassa. Raukeuden tilassa aivot tippuvat takapuolen tasolle, ja silloin uskoo mitä tahansa roskaa.

www.sciencedaily.com/releases/2009/04/090430161238.htm

Kiinnosti tutkia, mitä kaikkea aiheesta löytyisi ScineceDailyn arkistosta. Mayo-klinikka, tuo yksi keskeisimmistä maailmassa, jyrisee nykyisiä diabeteshoitoja vastaan. Diabeteslääketutkimus ontuu, eikä ole oikeaa tiedettä.

www.sciencedaily.com/releases/2007/09/070927200459.htm

Mayo-klinikan väitteet tiivistettynä:

1. Diabeteslääkkeet on hyväksytty ilman näyttöä siitä, että ne vähentäisivät diabeteksen komplikaatioita, kuten sydänkohtauksia, halvauksia, amputaatioita, sokeutta ja munuaisvaurioita.

2. Suurin osa diabetestutkimuksista on keskittynyt osoittamaan niiden verensokeria laskevaa vaikutusta, mutta ei sitä, miten potilaat pärjäävät todellisuudessa.

3. Diabeteslääkkeet voivat vähentää komplikaatioita, mutta siitä ei ole varmuutta. Kukaan ei siis tiedä, mitä tapahtuu lääkkeitä käytäessä.

4. Kun lääkkeitä tuodaan markkinoille, pitäisi kyetä osoittamaan niiden teho käytännössä eli miten potilaat todellisuudessa pärjäävät.Tämä on ollut tiedossa kirjoja kirjoittaessani. Mayo-klinikka puhuu asiaa, ja se on todellista lääketiedettä. Eli muistutukseksi Diabetesliitolle, että p...aa jauhavat. Mayo-klinikan neljää teesiä voidaan soveltaa mihin tahansa moderniin lääkitykseen, eritoten statiineihin (kolesterolilääkkeet), jotka laskevat kylläkin kolesterolia, mutta kukaan ei ole osoittanut niiden tehoa eli miten potilaat todellisuudessa pärjäävät. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää. Kun kaivaa sitäkin juttua, niin yhtä pöljää löytyy. Ihmetyttää vain, etteikö tässä maassa ole yhtään vastuuntuntoista lääketieteen auktoriteettia, joka puuttuisi tähän huijaukseen vai istuvatko kaikki bisnesluokassa matkalla johonkin kokoukseen, joka pidetään Tahitilla viiden tähden hotellissa.

ScinceDailysta löytyi aiheeseen lisää juttua. Uusista lääkkeistä ei ole mitään hyötyä. Maksavat vain enemmän. Tätäkin olen yrittänyt jauhaa. Lääketehtaat vain vedättävät potilaita ja kokonaisia kansantalouksia.

www.sciencedaily.com/releases/2008/10/081027174539.htm

Sitten uutinen, että parhaiten pärjää ottamalla vastuun itsestä ja muu ttamalla elintapojaan. Muutaman tuhannen palautteen perusteella voin suositella diabeetikoille vhh-dieettiä.

www.sciencedaily.com/releases/2007/01/070119103835.htm


Blogin aihesanat:
amputaatio, Byetta, diabetes, Diabetesliitto, elintapamuutos, haimatulehdus, halvaus, II-luokan diabetes, Januvia, kolesteroli, komplikaatio, Mayo-klinikka, metformiini, munuaisvaurioita, ScineceDaily, sokeutta, statiini, sydänkohtaus, syöpä, tiede, verensokeri, VHH

Edellinen Seuraava