Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 31.08.2009

Dojolaiset

www.dojolaiset.com –sivusto nyt avoinna

Valitettavasti meillä oli eilen teknisiä ongelmia sivustomme avaamisen kanssa, ja kirjautuminen oli mahdollista vasta myöhään illalla.

Tervetuloa nyt kaikki uudesta vuorovaikutussivustosta kiinnostuneet!

Kuulun dojolaisiin, internetissä toimivaan ystäväryhmään, jonka jäsenet auttavat toisiaan tiedoillaan, taidoillaan ja kokemuksillaan. Perusryhmämme muodostui kymmenestä eri aloja edustavasta dojolaisesta.

Ihmiset lähettävät minulle jatkuvasti joko sivustoni tai Eiran sairaalan sähköpostiin terveyttä koskevia kysymyksiä – kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta kaikki hyvin saman tyyppisiä. Koska en juurikaan ehdi vastaamaan niihin, ehdottaisin että ihmiset, joilla on samantyyppisiä ongelmia, keskustelisivat aluksi keskenään. Ongelma saattaa ratketa jo tällä tavalla. Tarvittaessa liityn mukaan keskusteluun.

Monet ovat toivoneet myös ravintovalmennukseen ja VHH -ruokavalioon liittyvää keskustelupalstaa. Nyt sellaiset löytyvät Dojolaisten keskustelufoorumista.

Dojo on käyttäjilleen ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Tavoitteemme on tehdä Dojosta avoin ja positiivinen kohtaamispaikka, jossa jokainen voi olla mukana rehellisesti omana itsenään.

www.dojolaiset.com


Blogin aihesanat:
ryhmä, taito, tieto, valmennus, VHH, ystävä

Edellinen Seuraava