Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 09.04.2019

ELIITIN VALTA, OSA 1: ILMASTONMUUTOS

Maailma on aina jakautunut kahtia, eliittiin ja sitten siihen, jota ennen kutsuttiin rahvaaksi ja josta nykyisin käytetään nimitystä kuluttajat. Nimi kuvastaa hyvin tavallisen ihmisen asemaa. Hänen tulee kuluttaa, jotta eliitti voi hyvin. Ennen puhuttiin orjuudesta, eikä tämä nykyihmisen asema juuri eroa entisestä. Lain tarkoitus on suojata eliittiä kuluttajilta. Niin säilyy järjestys ja rattaat pyörivät.

Nykyinen länsimainen malli sai alkunsa Jeesuksen ilmaannuttua maailmaan Rooman valtakunnan iltaruskon aikaan. Jeesuksen sanoma teki radikaalin vaikutuksen orjiin (vs. kuluttaja). Orjat havaitsivat, että heilläkin on ihmisarvo ja sielu. Ajatus levisi kulovalkean tavoin läpi koko sen ajan maailman. Eliitti heräsi ja huolestui. Sanoman voima täytyi kanavoida oikein, sillä oli pelko, että orjiin perustuva yhteiskunta romahtaisi ja eliitille kävisi huonosti siinä myllerryksessä. Niin syntyi kirkko, jonka pääteemana oli, että palkinto onkin saavutettavissa vasta kuoleman jälkeen ja ainoastaan noudattamalla oikeita ohjeita kirkon yhteydessä. Siten Jeesuksen kuvailema sisäinen taivasten valtakunta hävisi hautautuen kirkon kivipaasien alle. Jokainen takertui pelosta kirkkoon. Keksittiin perisynnin idea, joka käytännössä koski vain orjia. Luonnollisesta seksuaalisuudesta tuli syntiä, jonka aiheuttamaan ahdistukseen sai vain helpotusta kirkosta. Syntyi säännöstö, jota kukaan ei kyennyt noudattamaan, ei edes papit, mikä tietysti teki orjat epävarmoiksi ja nöyriksi. Eliitti oli tietysti tuon kaiken yläpuolella.

Todellinen tieto oli myös eliitin hallussa, harva osasi lukea ja nekin, jotka osasivat, eivät saneet lukea tekstejä. Kuoleman pelko ja syyllisyys olivat erittäin tehokas tapa saada levottomat orjat takaisin ruotuun. Joku harva nousi tuon kaiken yläpuolelle, mutta roviot hiljensivät itsenäiset ajattelijat. Sama toimii edelleenkin, orjista on tullut kuluttajia. Vallankäytön muoto on eri, mutta periaate on sama.

Ennen eliitin kykeni hahmottamaan selkeästi. Kuninkaalla oli kruunu ja koreat vaatteet, piispalla hiippa ja kultanuppinen sauva. Nyt eliitti pyrkii piiloutumaan tavallisten kuluttajien sekaan pukeutumalla T- paitaan ja risaisiin farkkuihin. Ainoastaan menopelistä pystyy tunnistamaan lajityypin. Todellinen eliitti on nykyisin kasvoton. Siihen eivät kuulu poliitikot, pääministerit ja presidentit. He vain toimivat eliitin etäpäätteinä. Nykyinen turbokapitalismi on mahdollistanut kaiken varallisuuden valumisen yhä harvempiin käsiin. Hyvin pieni joukko omistaa pian kaiken. On syntynyt uusi miljardöörien kasti, joka voi keikuttaa kansantalouksia, miten tahtoo. Siinä mielessä demokratia on kuollut, sillä äänesti ketä tahansa, uusi jumala, markkinatalous nimeltään, määrää kaiken entistä jumalaa yksityiskohtaisemmin, joten pelivaraa ei ole. Nykyajan teologioita kutsutaan tieteellisiksi tutkimuksiksi, joiden sisältöä voidaan muutella aina tarpeen mukaan. Tuota todellisuutta muuttavat tarkoin valitut henkilöt suljettujen ovien takana kuten piispat ja kardinaalit aikoinaan. Asioista ei keskustella ulkopuolisten kanssa. Keskustelu ja epäily on aidon tieteen olennaisin piirre. Sen puuttuminen todistaa, että kyse on uskonnosta. On syntynyt uusi kirkkokunta, globalistist, joka on alistanut maailman valtaansa. Tämä pieni joukko omistaa median, mikä näkyy ohjelmien ja uutisten täydellisenä samankaltaisuutena esitettiin ne missä tahansa. Median tarkoituksena on luoda uskoa, että kuluttaminen on elämän ainoa tarkoitus. Uusi uskonto tarvitsee myyttejä. Seksuaalisuudella syyllistäminen ei toimi enää. Täytyy keksiä jotain rajua ja pelottavaa. Ilmastomuutos, tämä maailmanlopun idea on lainattu Raamatusta. Syyllinen on ihminen itse. Pelko ja syyllisyys myyvät nyt kuten aina ennen. Tietysti eliitti on täysin vapaa tästä kaikesta. Kun heillä on sitä kaikkea paljon, on se merkki uuden jumalan siunauksesta. Bill Gates on kiteyttänyt eliitin etiikan seuraavasti: "Jos olet syntynyt köyhänä, se ei ole sinun syysi, mutta jos kuolet köyhänä, on se sinun syysi. " Eli, jos olet kohtuullinen, olet typerä.

Miljardööreille ei rahakaan enää riitä. He hamuavat uuden jumalan asemaa tai jopa tulla itse jumalaksi. He ovat alkaneet manipuloida meidän kaikkien elämää päähänpistojensa mukaan. Unkarilasisyntyinen juutalainen George Soros on tästä hyvä esimerkki. Mainitsen hänen etnisen taustansa sen takia, että hän selvisi sodasta tekemällä yhteistyötä natsien kanssa, vaikka oli juutalainen. Ei ole tiedossa, kuinka moni juutalainen menehtyi tuon yhteistyön takia, mutta tuon pohjalta voi kuvitella minkälaiseksi hänen luonteensa on kehittynyt. Soros on valmis tekemään yhteistyötä itse saatanan kanssa, jos siitä vain on hyötyä hänelle. Soros on tehnyt rahaa spekuloimalla eri maiden valuuttojen kanssa ja romuttanut kansantalouksia. Hän tuhosi Malesian talouden ja on ollut osallisena Suomen talouslaman syntymisessä Esko Ahon ollessa pääministerinä. Edesmennyt pankinjohtaja Jaakko Lassila on kirjoittanut laman taustoista. Soroksen puuhamies Suomessa oli Pentti Kouri, jolla oli läheiset suhteet Aatos Erkkoon. Hesarista tuli siten Soroksen Suomen etäpääte. Järjestelyiden seurauksena kymmenet tuhannet ihmiset joutuivat perikatoon ja moni ennenaikaisesti hautaan. Asiaa ei ole koskaan selvitetty, ja ketkä ovat syyllisiä tapahtumiin. Se on yksi muoto Tiitisen listasta, asioista ei puhuta, ettei häiritä joidenkin rauhaa.

Soros on ollut myös pääasiallisena puuhamiehenä pakolaistulvan järjestämisessä Eurooppaan. Soros on myös keskeinen tämän ilmastomuutosmyytin kummisedistä. Ei ole ihme, että Helsingin Sanomat jauhaa jatkuvasti ilmastomuutoksesta ja lihan vaarallisuudesta. Vaalien alla lehdellä ei ole muuta esittää kuin ilmasto niin, että työväen puolue esittää totaalikieltoa polttomoottoriautoille ja puolueen puheenjohtaja on seonnut ruoka-asiassa. Ei ole kovinkaan kauan siitä, kun nämä samaiset asiantuntijat hehkuttivat dieselautojen puolesta ja he nyt inisevät sähköautojen perään. Onko kukaan näistä poliitikoista miettinyt, mitä tapahtuu, jos sähkövirta katkeaa. Kun he kaikessa hölmöydessäänn myivät sähköverkon sijoittajille, nousivat sähkölaskut pilviin. Britanniassa on köyhiä kuollut kylmyyteen (ilmasto ei lämpene, vaan kylmenee) kun he eivät ole kyenneet maksamaan sähkölaskujaan. Fossiilisia polttoaineita myyvän teollisuuden ei tarvitse markkinoida tuotteitaan, sillä ilman polttoainetta moderni yhteiskunta hajoaisi muutamassa viikossa. Jos CO2 olisi todella huolenaihe, rakennettaisiin ydinlaitoksia kiihtyvällä tahdilla, mutta sen sijaan hiilivoimaloita nousee kuin sieniä sateella. Miksiköhän, voisi kysyä.

Ilmastonmuutos-myytti ei koske eliittiä, joka kokoontuu vuosittain Davosissa miettimään, miten kuluttajia kyykytetään. Sitten on vielä tämä Bilderbergin salaseura, mistä suomalaiset käyvät hakemassa ohjeita, että mitä suomalaisille kunakin vuonna pitää totuutena esittää. Davosin kokoukseen eliitti tuli yli 1500 privaattijetillä, jokainen yksin koneessa, kuin kuluttajat omissa autonkopperoissa aamuruuhkassa. Ei ihme, että ihmisten kärsivällisyys alkaa loppua. Pienipalkkaisilta ihmisiltä leikataan palkkoja ilmastomuutoksen takia, ja eliitti sikailee vapaasti. Ranskan keltaliiviliike on tästä hyvä esimerkki. Mielenosoitukset ovat jatkuneet kuukausia, ja tilanne on karannut Ranskan presidentti Macronin käsistä. Tästähän Suomen media ei kerro mitään. Oheisena keltaliivien ohjelma, joka on varsin kohtuullinen verrattuna eliitin tekoihin. Oheisena eduskuntavaaliehdokas Jarmo Ekmanin käännös ohjelmasta.

Soros on Al Goren taustarahoittaja. Soros sukkuloi kaikkialla ja on muun muassa rahoittanut Black Lives Matter-liikettä Yhdysvalloissa, joka on sitä mieltä, että valkoisia voi vapaasti tappaa, mistä tietysti on aiheutunut yhteiskunnallista sekasortoa. Tämä on Soroksen kuvio kaikkialla, mitä ikinä hän tekeekin. Wikileaksista löytyy listoja, mitä kaikkia tahoja Soros on rahoittanut. Oheisena saksalainen sivusto, jossa on esitetty osa näistä rahansiiroista. Al Gore on fanaatikko, mutta netonnut kymmeniä miljoonia mesoamisellaan. Aloittaessaan paasaamisensa maaninen Gore esitti, että napajäätiköt sulavat vuoteen 2013 mennessä, ja merenpinta nousee 7 metriä. Todellinen tuomiopäivän pasuuna. Tänään 2019 navat ovat jäässä, eikä meren pinta ole noussut. Jääkarhut ovat kuulemma häviämässä, todellisuudessa jääkarhut ovat lisääntyneet hurjasti.

Lapset on vedetty mukaan tähän hulluuteen, jolloin kirkko järjesti lasten ristiretken Palestiinan vapauttamiseksi. Retki epäonnistui, ja hengissä selviytyneet päätyivät arabien orjiksi. Greta Thunberg on ruotsalaisen eliitin lapsi, jonka media nosti kuuluisuuteen hänen huolestuttua ilmastonmuutoksesta. Greta pyöri eri puolilla Eurooppaa puhumassa ilmastomuutoksesta. Järjestettiin lasten mielenosoituksia ja lintsattiin koulusta. Kukaan näistä hyväosaisista penskoista ei ole huolestunut Jemenin lasten systemaattisesta murhaamisesta, ehkä eivät olleet kuulleet siitä mitään eläessään suojatussa yltäkylläisyydessä. Kun asioita kaivelee, kukapa muu kuin Soros kurkkii Gretan takaa. Gretalle on jopa ehdotettu rauhan Nobel-palkintoa, joka on yleensä varattu Amerikan presidentille, kun lopettaa aloittamansa sodan.

Kasvihuoneteoria ei ole uusi. Sitä on pyöritelty pitkin 1900-lukua, mutta tiedeyhteisö totesi 1950-luvulla teorian olevan kuollut. Jostain syystä teoria nostettiin esille 1970-luvulla, kun se hyödytti joitakin tahoja. Eliitille ilmastoasia on erinomainen idea, kuin Jeesus aikoinaan. On luotava myytti, johon liittyy ihmistä suurempia voimia, joiden eteen on tehtävä uhrauksia. Näitä uhrauksia tekevät nykyajan orjat eli kuluttajat, jotka maksavat entistä enemmän huononevasta laadusta. Myyttiin kuuluu hahmoton syyllisyys, jopa hengittäminen alkaa olla rikos, kun se saastuttaa ilmaa. Anteeksiantoa ei ole. Ainoa tapa saada hetken helpotusta on uhrata entistä enemmän myytin eteen, kieltää itsensä ja samalla kasvattaa eliitin hyvinvointia. Myytti hallitsee kaikkea päätöksentekoa. Myytistä on tullut tieteellinen tosiasia. Median mukaan 97% ilmastoasiantuntijoista uskoo ilmastomuutokseen. Tuo 3 % ei ota kantaa vaan odottaa, että jotain faktaa löytyisi myytin takaa. Sitä vain ei ole kuulunut sillä media pitää huolen, ettei soraääniä kuulu. Kaikkia, jotka ajattelevat, nimitellään denialisteiksi, eräänlainen diagnoosi, joka viittaa hulluuteen. Kun ei ole keskustelua, seuraa siitä johdonmukainen ajatus, että ihmisiä on liikaa. Historia toistaa itseään. Natsien myytin "Lebensraumin" korvaa uusi myytti, jonka nimi on "Himmel hoch". Enää ei puhuta miljoonista uhreista vaan nyt on kyseessä muutaman miljardin ihmisen henki. Jotkut noista kolmeen prosenttiin kuuluvista puhuvat yhdestä ihmiskunnan suurimmasta rikoksesta kuvatessa tätä valheellista myyttiä. Greenpeace järjestön perustajiin kuulunut Patrick Moore mukaan koko ilmastomuutoskysymys on todellinen Fake Scienece. Nykyajan radikaali vihreä liike ei ole uusi idea vaan se on peräisin natseilta. Moniko tietää, että Hitler oli kasvissyöjä samoista syistä kuin nykyajan vegaanit. Hitlerin mielestä oli julmaa tappaa eläimiä.

Ilmastotutkimuksia väärennetään. Parhaimmatkin superkoneiden laskelmat ylettyvät 10 vuorokauden päähän. Viimeksi povattiin maailmanloppua 10 vuoden kuluttua. Sitten kaikessa hiljaisuudessa myönnettiin, että kyse oli laskuvirheestä. 10 vuoden ennustetta voi verrata horoskooppiin. Tutkimuksiin virtaa rahoitusta, jos lopputuloksesta sovitaan etukäteen. Yhdysvalloissa poliitikot ovat kieltäneet yhteiskunnan rahoituksen tutkimuksilta, jotka hakevat totuutta. Nyt on esitetty vetoomus puolueettoman tutkimuksen puolesta. Ei ole yhtään ihmeellistä, että valtaosa tutkijoista on ilmastomuutoksen kannalla, sillä se takaa mukavan elintason. Tämä on tismalleen sama käytäntö kuin ravintotukimuksissa, mistä sitten enemmän seuraavassa blogissani

Kaikesta huolimatta kasvaa niiden joukko, joka pitää ilmastomuutosta todella yhtenä maailman historian suurimmista vedätyksistä. Puhutaan klimatismista, millä tarkoitetaan näitä ilmastouskovaisia. Ilmastoa käytetään politiikan välineenä, millä pyritään muutamaan koko järjestelmää ja taloutta. Korkeassa asemassa olevalta YK:n byrokraatilta pääsi lipsahdus. Tarkoitus on tuhota kapitalismi. Kyse on sitten, monenko sadan miljoonan ihmisen on kuoltava klimatismin takia.

Heidän ajatuksiaan media ei julkaise, ja jos julkaisee, niin sellaisessa sävyssä, että kyse on jostakin kylähullusta. Ruotsissa, joukko tiedemiehiä on alkanut vaatia asian selvittämistä. Suomessakin eduskuntaan pyrkivä Ossi Tiihonen on kirjoittanut asiasta selkeästi niin puhtaalla suomen kielellä, että jokainen voisi ymmärtää mistä on kysymys.

Bill Gates, jonka sanomisilla on nykymaailmassa painoarvoa, tyrmää ilmastoparonit (Climate Barons), jotka pakottavat yhteiskunnat omaksumaan kalliin ja epäluotettavan energiajärjestelmän. Se johtaa vain työpaikkojen menetykseen ja romuttaa köyhien maiden talouden. Että miten on poliitikkojen marjat näin vaalien alla? Tässä Gates astuu hieman köyhemmän Elon Muskin varpaille, joka ilmastohypen avulla myy sähköautoja, mutta samalla ampuu raketteja taivaalle - jopa oman sähköauton kiertoradalle, mikä oli todella esimerkillinen ilmastoteko.

Vaikka Bill Gates naureskelee sähköautoille ja tuulimyllyille, on hänellä oma agenda, joka on rokotus. Gates julistaa rokotusten ihmeitä tekevään voimaan, mutta samalla jättää kertomatta, ettei ole rokottanut omia lapsiaan monen muun elitistin tavoin. Gates hallitsee rokotustodellisuutta omistamalla WHO:n. Hän on järjestön suurin rahoittaja USA:n jälkeen. Gates antaa järjestölle vuosittain 2 miljardia taalaa ja koko tuo summa on korvamerkitty pelkästään rokotustarkoituksiin. Jos ihmettelette, miksi Suomen hoitajat pakkorokotetaan, on idea Bill Gatesin, ei THL:n, joka on lähinnä leimasinjärjestö vailla omaa tahtoa. Afrikassa ja Aasiassa on protestoitu tätä vastaan. Näkemyksen mukaan on väärin rokottaa massoittaan ihmisiä testaamattomilla rokotteilla. Tuon tuostakin syyllistetään rokotevastaisia ihmisiä, koska Bill Gates on niin määrännyt. Maanviljelijäsetäni Jaska olisi sanonut, että kus nousi päähän.

Edellinen Seuraava