Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 14.12.2009

ERÄÄN PANDEMIAN ANATOMIA

Aloin seurata tilannetta heti kun ensimmäiset raportit uudesta sairaudesta Meksikossa ilmestyivät. Aluksi tilanne näytti vakavalta, mutta pian taudin levittyä Yhdysvaltojen puolelle selvisi, että kyseessä on lievä sairaus. Mikään sen jälkeen ei ole todistanut muusta. Meksikon nuorten kuolemantapaukset johtuvat paljolti paikallisista olosuhteista. Esimerkiksi maan pääkaupunki Mexico City on 2,5 km:n korkeudessa eräänlaisessa kattilalaaksossa. Ilma on maailman saastuneimpia. Lapsia kuolee joukoin joka vuosi saasteiden aiheuttamiin keuhkosairauksiin. Ei tarvitse kaksista nuhaa kun tilanne pahenee entisestään.

Eri puolilla toppuuteltiin ja hillittiin pelottelua. Kesällä kaikki kuitenkin muuttui. Kuin taikaiskusta julistettiin pandemia, johon ei ollut mitään realistista syytä. Tämä kiinnitti huomioni. Olen siitä lähtien penännyt: miksi? Onko olemassa jotain sellaista mitä me muut emme tiedä? Mistä on oikein kysymys? Taudeilla on oma tiensä, miksi H1N1 olisi jotenkin erilainen? Kaikki, mitä sen jälkeen tapahtui, kertoo ettei myöskään THL tiennyt. Toimenpiteet pandemian julistamisen jälkeen tässä maassa olivat skandaalimaisia, ammattitaidottomia ja täysin improvisoituja. Kauhulla ajattelen, mitä tapahtuisi jos tuo sama jengi hoitaisi jotain todella vakavaa tilannetta.

Nyt tiedetään, miksi. WHO:n pääsihteeri Margaret Chan yksin julisti pandemian taustatukenaan salainen ja nimetön joukko asiantuntijoita. Näin neuvoa-antava elin muuttui hetkessä valtaapitäväksi elimeksi yli maailman kaikkien hallitusten. Elämme edelleenkin tuota maailman hallituksen aikaa. WHO on korruptoitunut järjestö. Asiasta on kirjoittanut koko maailman lehdistö, mutta Suomi on ollut hiljaa. Ainoastaan Lääkäriliiton lehti julkaisi asiasta neutraalin uutisen, jottei maineen rippeet olisi täysin mennyt tässä hässäkässä.

www.svd.se

www.laakarilehti.fi

Nyt kuitenkin maailmalla on alettu kysellä WHO:n päätöksen perään ja sen kytköksistä. Sellaiset maat kuin Venäjä, Puola, Tanska ja Hollanti ovat polttamassa päreitään tämän touhun takia, mutta Suomessa kaikki on hyvin kun pää on turvallisesti puskassa.

Hollannissa on herätty puhumaan maan WHO:n kummisedän taustoista, saman jepen, josta olen kirjoittanut aikaisemmin.

www.sciencemag.org

www.financialsense.com

hetonderzoek.blogspot.com

Tanskan media on ottanut aiheen esille.

www.information.dk/215355

www.information.dk/215341

Puolalaisen mediatoimiston mukaan sekä Puola että Iso Nalle ovat todella vihaisia.

polskaweb.eu

Ranskan kielen taitajille aiheesta lisää

www.youtube.com

Ukrainassakin ihmetellään

ukraineplague.blogspot.com

Suomalaisille poliitikoille tilanne on oivallinen. Meillä on konsensus ja ryhmäkuri. Ei tarvitse ajatella, eikä tarvitse ottaa vastuuta, ei tarvitse myöskään kysellä sillä WHO on sanonut, että kaikki kansat on rokolle pantava, ja Suomi on YK:n uskollinen alamainen. Todellisuudessa poliitikot rikkovat lakia sillä heidän tehtävänsä olisi puolustaa kansalaisia. Media on hiljaa ja kirjoittaa sellaisesta kuin presidentin lautasmalli kun yhteinen ruokakuppi ei kelpaa tai Karpelan tisseistä linnan juhlissa. Sitten on tuo arkkiatri, joka on huolissaan potilaiden seksuaalitarpeista. Iltalehti kirjoittaa 11.12.09 aiheesta:

www.iltalehti.fi

Muuten, tarkkasilmäinen pani merkille, että kaikki kättelivät itsenäisyyspäivän juhlissa. Kas, kun eivät näkyvästi nuoleskelleet toisiaan.

Se, että mitättömästä taudista tehtiin rutto, on mielenkiintoista mutta huolestuttavaa on, millä tavoin tämän maan demokraattinen rakenne hajosi ja fasismi astui valtaan. Tätähän media ei huomioinut lainkaan. Tärkein puheenaihe on ollut Vanhasen lautakasa. Taudin luonteesta ja rokotusten tehosta ja haitoista ei ole saanut puhua. Ihmiset on jaettu vuohiin ja lampaisiin syyllistämällä. Ne jotka tottelevat, ovat hyviä ja ne jotka eivät tottele, ovat hyljeksittävää rupusakkia. Terveydenhoito-henkilöstöä on uhkailtu ja lapsia pakkorokotettu vastoin vanhempien tahtoa. Kaikki, mitä järjestelmä tekee, on absoluuttisen hyvää ja vailla haittoja. Kriittisesti rokotuksiin suhtautuvia on systemaattisesti mollattu ja mitätöity. Kollega Mirjaleena Isoahoa on pieksetty kuin vierasta possua hänen kritisoituaan rokotetta. Hänet jopa suljettiin facebookin ulkopuolelle. Se siitä vapaasta netistä! Lääkäriliitto ei puolusta jäseniään, mutta liittohan onkin yhteiskunnan jarru numero yksi ja ajaa vain professorien sekä lääke- ja ruokatehtaiden asiaa. On keksitty termi, denialisti, jolla kaikki kritiikki mitätöidään. Termi on yhteneväinen sanan Neuvosto- tai rauhanvastainen, vastavallankumouksellinen tai taantumuksellinen -sanojen kanssa. Kun vastapuoli on leimattu, ei tarvita keskustelua.

Totalitarismiin kuuluu myös, että toimenpiteen tekijä saa tutkia oman toimenpiteensä seuraukset. Eli esimerkiksi THL:n väite lapsen kuolemasta, joka tapahtui noin viikko rokottamisen jälkeen, ei johtunut rokottamisesta, vaan siitä ettei rokotus ehtinyt vaikuttaa. Lapsi siis kuoli itse tautiin. Rokotteella ei ollut mitään tekemistä tapahtuneen kanssa. Tekijä näin itse määrittelee tekonsa seuraukset. Italiassa ollaan hienotunteisempia. Asioita puidaan sentään oikeudessa, jossa lahjottu tuomari ratkaisee asian tekijän eduksi. Suomessa hitman saa itse tutkia ja selittää tekonsa. On turhaa kuluttaa aikaa ja varoja oikeudenkäynneissä. Tämä on suomalainen versio pohjoismaisesta oikeustajusta.

Järjestelmä on systemaattisesti harjoittanut disinformaatioita luomalla pelkoja. Puheet 6.000 kuolleesta ja taudin toisen aallon vaarallisuudesta ovat täysin hypeä ja fysiikan lakien vastaista. Influenssa menee ja leviää nopeasti. Valtaosa väestöstä saa immuniteetin luonnollista tietä, joka on absoluuttisesti parempi kuin mikään rokote. Toista aaltoa ei tule. Jos jotain tulee, se on aivan eri tauti, johon tämä sekundarokote ei tehoa. Ihmisten pakottaminen rokotuksiin esitetyillä argumenteilla on väärin ja sotii eettistä koodistoa vastaan. Rokottamattomuudesta on turha syyllistää ketään sillä rokotteen teho vaihtelee ja on eri arvioiden mukaan 30 -70 %. Rokotettu voi olla siten taudinkantaja siinä missä rokottamatonkin.

Miksi sitten toisesta aallosta puhutaan vaikka sellaiset maat kuin Saksa, jonka väestöstä vain 5 % ja terveydenhoitohenkilöstöstä 15 % on rokotettu, luopuu koko ohjelmasta, ja 50 miljoonaa rokotetta on muodostunut ongelmajätteeksi. Kanadassakin on herätty. Sielläkin pidetään parempana että immuniteetti tulee luonnollista tietä.

www.montrealgazette.com

Toisen aallon hypeen voi olla kaksi syytä. On vedettävä homma katkeraan loppuun, muuten menee kasvot. Jälkikäteen voi sitten sanoa, että Suomi pelastettiin rokotuskampanjalla taudista joka todellisuudessa olisi mennyt itsestään ohi. Yksi keskeisimpiä väärän tiedon levittäjistä, Terhi Kilpi, on palkittu sankarina, vaikka hän A-talk ohjelmassa selvästi lisäsi paniikkia ja mitätöi rokotteen haitat. Hänen mielestään skvaleni on yhtä terveellistä kuin oliiviöljy. Viro ei ole lähtenyt lainkaan mukaan tähän hypeen. Kuinka moni siellä sitten on kuollut tautiin, ei kiinnosta Suomen mediaa.

Toinen syy on inhottavampi: THL:n ja GSK:n välillä on salainen sopimus. Tämä on sitä transparenttia Suomea! Kukaan ei tiedä mitä sopimus sisältää. Suomessa tehdään paljon rokotetutkimuksia lääkejättien piikkiin. Onko tarkoitus testata uutta rokotetta koko Suomen kansaan? Suomen rokote sisältää adjuvanttia, joka on Yhdysvalloissa kielletty. Suomessa valmistellaan lakia, joka sallisi lasten käyttämisen koekaniineina ilman vanhempien lupaa. Ihmiset, kieltäytykää kaikista lääkekokeiluista. Ne ovat vaarallisia ja hyödyttävät vain niitä tekeviä lääkäreitä ja suuryhtiöitä.

Sitten itse rokotteesta.

www.emea.europa.eu (pdf)

THL:n mielestä rokote on yhtä turvallinen kuin oliiviöljy tai rasvaton maito. Siitä vain, jokainen voi ottaa eikä haittoja ole eli kuten Puska HS:ssa:

www.hs.fi

Ensinnäkin, rokote sisältää kananmunan proteiinia. Rokotteen ohjeissa nimenomaan sanotaan, ettei sitä saa antaa muna-allergisille. Ovatkohan kollegat Kilpi ja Puska edes lukeneet ohjeita?

Olen saanut paljon postia, josta osan olen julkaissut mutta osaa en, enkä tule julkaisemaan sillä se on postia alan ihmisiltä, jotka haluavat pysyä nimettöminä. Yksi oleellinen sivuvaikutus on tässä vaiheessa noussut esille: eri puolilta maata saamani palautteen mukaan noin viikko rokotuksesta tapahtuva keskenmeno. Syy on useimmiten istukan irtoaminen, joka on harvinainen komplikaatio. Lapsia on kuollut kohtuun. Henkilöstön mukaan määrät ovat selvästi lisääntyneet. Täysin terveen nuoren naisen ensimmäinen lapsi kuoli kohtuun rokotuksen jälkeen. Hoidossa ilmeisesti tyrittiin, jolloin koko kohtu jouduttiin poistamaan. Toivottavasti komplikaatioihin kiinnitetään vakavaa huomiota, mutta tässä maassa kaikki näyttää olevan mahdollista. Siksi on tärkeää että ihmiset kertovat näistä asioista ja tekevät valituksen pienimmästäkin kutinasta. Nyt on aika hiillostaa terveydenhuollon vätyksiä, ja katsoa toimiiko tämän maan oikeusjärjestelmä. AS03 on nimeltään rokotteen adjuvanttiosa. Se on GSK:n patentoima sörsseli. Kollega Isoaho kiinnitti huomiota juuri tuon aineen olomuotoon, joka on nanokokoa.

en.wikipedia.org

Moni kysyy mikä ihmeen nano, mutta jos kurkistaa hieman syvemmälle tuohon maailmaan, nousee hiukset pystyyn.

www.kemia-lehti.fi (pdf)

Nanopartikkeleiden todellisia haittoja aletaan vähitellen ymmärtää. Ne vaikuttavat suoraan perimään ja sikiön aivojen kehitykseen ja ties mihin.

www.sciencedaily.com/releases/2009/07/090728201737.htm

www.sciencedaily.com/releases/2009/11/091116165739.htm

www.sciencedaily.com/releases/2006/04/060405100447.htm

www.nature.com

labvirus.wordpress.com

Eli onkohan tämä maa nanoteknologian koekenttä?

Lopuksi siteeraisin mielijournalistiani Markku Saksaa. On tässä maassa vielä journalistejakin joten toivoa on.

www.taloussanomat.fi

Kun lukee tuon jutun ajatuksella, niin ensinnäkin tule mieleen että suomipoika puolustaa siellä Karzain broidin oopiumpeltoja mutta liitin kertomuksen tähän yhteyteen sen takia että jos korvaa sanan US-Army sanoilla THL tai WHO, ymmärtää mistä on kysymys. Häntä todellakin heiluttaa koiraa. Tavaroiden toimittajat sanovat koska on rauha tai sota, kuka on terve ja kuka ei ja koska alkaa rutto.

Sokerina pohjalla uutinen THL:n uskottavuuden kyseenalaistamiseksi noin yleensä: Rasvaa voi syödä vapaasti! Herätkää ihmiset sillä teille on valehdeltu.

www.reuters.com


Blogin aihesanat:
A-talk, AS03, GSK, H1N1, influenssa, keskenmeno, koekaniini, korruptio, kuolema, lapsi, lautakasa, Lääkäriliitto, Margaret Shan, Markku Saksa, Matti Vanhanen, media, Meksiko, Mirjaleena Isoaho, muna-allergia, pakottaminen, pandemia, paniikki, Pekka Puska, pelko, perimä, rasva, rokote, rutto, sikiö, sota, Terhi Kilpi, THL, totalitarismi, WHO, YK

Edellinen Seuraava