Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 25.11.2013

FLUNSSAROKOTUS-HYPEÄ JÄLLEEN

Kansainvälinen jätti ja rokotteiden valmistaja Sanofi-Pasteur on aloittanut maailmanlaajuisen aivopesukampanjan flunssarokotteensa Fluzonen puolesta. Taustalla häärii myös Bill ja Melinda Gatesin säätiö, jonka innostus rokotteisiin on herättänyt laajaa epäilyä säätiön todellisia motivaatioita kohtaan.

Mielten manipulaation erikoistuneet mediatoimistot ovat luoneet kuvitteellisen hahmon, joka on saanut nimen Flugitive, suomeksi vapaasti käännettynä (alkuperäisestä sanasta fugitive = karkuri) siis jonkin asteen piikkipakolainen. Esimerkkeinä stereotyyppiset nykyajan neurootikot. Mainoksissa syyllistetään näitä karkureita, sillä lääketehtaan mukaan he levittävät tautia. Mutta, kuten sadussa on tapana, nämä ihmiset tulevat "järkiinsä" ja ottavat nykyajan pyhän kasteen piikin muodossa.

Ensimmäinen hahmo on Fitness-fanaatikko, joka uskoo vitamiinien ja terveellisen ruoan voimaan, mutta talttuu lopulta ja antaa noita-akan näköisen tyypin rokottaa itsensä. Lopputeksteissä jeesustellaan, ettei rokote auta kaikkia. Tämä tietysti amerikkalaisen tavan mukaan siitä syystä, ettei joudu oikeuteen. Takuuta kun ei annetta.

Seuraava tyyppi on kaiken tietävä ja osaava Turbo-mamma, joka lopulta myöntää omavoimaisuutensa ja antautuu piikitettäväksi.

Kolmas on nykyajan kaikenosaava Kalunörtti, joka herää netin luomasta unelmasta lääkefirman todellisuuteen.

Neljäntenä on todellinen Woody Allen-tyyppinen Superneurootikko, joka pelkää kaikkia sairauksia. Tässä tapahtuu sitten todellinen taikatemppu. Lääketehtaan yksi piikki poistaa pojan kaikki pelot. Todellinen Pyhän Hengen armolahja.

On oikeutettua kysyä, onko näillä mainoksilla mitään todellisuuspohjaa. Nythän Suomenkin terveydenhoidon päättäjät ovat ottaneet flunssarokotukset itsestäänselvyytenä. John Hospinskin tohtori Peter Doshin mukaan asiat tulisi arvioida kokonaan uudestaan. Ei ole olemassa mitään tieteellistä faktaa, joka puoltaisi flunssa- ja influenssarokotuksia. Hänen marraskuun 2013 BMJ:ssä julkaistun artikkelinsa nimikin kertoo jo paljon "Influenza: marketing vaccine by marketing disease". Doshi pitää myös todistamattomina väitteitä, että rokotukset ehkäisevät flunssan aiheuttamia kuolemia. Hän myös kritisoi riskiryhmämääritelmiä, sillä niiden mukaan lähes koko väestö kuulusi riskiryhmään. Ensimmäistä kertaa BMJ:n tasoisessa lehdessä mainitaan rokotusten haitoista, mihin ikävään tosiasiaan myös Suomen THL heräsi taannoin medikalisaatiounestaan.

Peter Doshi on aikaisemmin julkaissut American Journal of Public Healthissa hyvin informatiivisen kaavion flunssakuolemista. Katsomalla kuvaa ei voi välttyä ajatukselta, että meitä on pahasti harhautettu kaikessa, mikä koskee flunssarokotuksia.

Influenza mortality

Cochranen tieteellinen yhteisö on analysoinut 75 tutkimusta todetakseen, estääkö rokotus yli 65-vuotiaiden flunssan aiheuttamia komplikaatioita. Näistä vain yksi täytti jollakin tavalla tutkimukselle asetetut vaatimukset. Tämä tutkimus viittasi siihen, että rokotus estäisi jonkin verran sairastumista, mutta ei estänyt flunssan aiheuttamia komplikaatioita. Arvioijat päätyivät toteamukseen:

"Due to the poor quality of the available evidence, any conclusions regarding the effects of influenza vaccines for people aged 65 years or older cannot be drawn"

Suomeksi voisi asian tiivistää, ettei rupututkimusten perusteella voi tehdä mitään johtopäätöksiä.

Sama yhteisö on myös arvioinut rokotusten tehoa terveisiin aikuisiin. Jälleen tuli romutettua yleinen virallinen usko, että rokotukset estäisivät komplikaatioita.

"Vaccine use did not affect the number of people hospitalised or working days lost."

Eli, työnantajienkin pettymykseksi rokotus ei vähentänyt sairaslomapäiviä, eikä myös sairaalahoitoja. On myös osoittautunut, ettei rokotuksista ole mitään hyötyä alle 2-vuotiaille lapsille. Hoitohenkilökunnan rokotukset eivät myöskään ole perusteltuja. On erikoista, että kausiflunssarokotteen on todettu altistavan H1N1 -influenssalle.

The Lancet -lehdessä 2012 julkaistussa artikkelissa kritisoitiin riskipotilaiden rokotussuosituksia. Artikkeli toteaa samaa kuin muutkin: "This recommendation was made without data for vaccine efficacy or effectiveness for high-risk populations." Eli päätöksiä on tehty ilman parempaa tietoa.

Löytyy tosin yksi tutkimus, lääketehtaiden manipuloima kukkanen, joka toteaa, että rokotukset estävät flunssaa tuplasti rokottamattomiin verrattuna. Tutkimus julkaistiin JAMA:ssa vuonna 1994. Tutkimuksessa verrattiin yli 60-vuotiaiden ryhmää, joista toinen sai rokotteen ja toinen vain suolaliuospistoksen. Tutkittavien kokonaismäärä oli 1838. Todettiin, että rokotetuista 2 % sairastui flunssaan ja rokottamattomista 3 %. Eli rokotetuista 98 % pysyi terveenä ja rokottamattomista 97 %. Todellisuudessa ero oli 1 %, mutta lääketeollisuuden sponsoroimat tutkijat laskivat asian siten, että 1 % on puolet 2 %:sta, joten etu oli 50 %.

Näin ihmisiä huijataan kaikessa, mikä koskee lääkekauppaa, kuten statiineja ja verenpainelääkkeitä.

Sairastumiseen vaikuttavat monet syyt, kuten stressi, roskaruoka, tupakointi jne. Mutta ehdottomasti paras flunssien ja niiden komplikaatioiden estäjä on D3- vitamiini.

Tiedetään että D3-vitamiini deaktivoi viruksia. D3-vitamiini on ehdottomasti paras vaihtoehto etenkin lapsille. Vitamiini estää influenssaa lapsilla. Mutta myös kaikki muutkin hyötyvät vitamiinin antamasta suojasta.

American Journal of Clinical Nutrition -lehdessä julkaistiin 2010 mielenkiintoinen tutkimus, joka täytti tieteellisen tutkimuksen kaikki kriteerit ollen randomisoitu kaksoissokkokoe. Tutkimuksen mukaan lapset, jotka käyttivät 1200 IU ( 30mcg) D3-vitamiinia päivässä, sairastuivat flunssaan neljä kertaa harvemmin kuin verrokkiryhmä. 2 vuotta tutkimuksen valmistumisen jälkeen D3-vitamiinia lisättiin 2000 IU:iin ( 50 mcg ) asti, jonka jälkeen flunssaan sairastuminen vähentyi 100 %. Vain yksi lapsi 144 sairastui tämän jälkeen flunssaan.

Voi todellakin kysyä, mihin tosiasiaan tämän maan terveysviranomaiset perustelevat päätöksiä, jotka koskevat flunssarokotuksia ja D3- vitamiinisuosituksia


Blogin aihesanat:
aivopesu, armolahja, D3-vitamiini, fanaatikko, Fitness, Flugitive, flunssa, Flyuzonen puolesta. Bill Gates, H1N1, hype, influenssa, influenssa, kaksoissokkokoe, Kalunörtti, karkusri, komplikaatio, lääketehdas, manipulaatio, media, mieli, Milinda Gates, noita-akka, oikeus, Peter Doshi, piikki, rokote, rokotus, ruoskaruoka, rupututkimus, sairaslomapäivä, Sanofi-Pasteur, satu, statiini, stressi, suolaliospistos, säätiö, tauti, terveydenhoito, tupakointi, Turbo-mamma, tutkimus, tutkimus, verenpaine, verrokki, vitamiini, Woody Allen

Edellinen Seuraava