Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 09.08.2013

GMO ON UUSI ELÄINRÄÄKKÄYKSEN MUOTO

Kun pillerirahastus alkaa hyytyä uuden tavan myötä, seuraava rahastuksen muoto on geenimanipuloitu ruoka. Maailmanlaajuinen massiivinen koneisto on valjastettu pesemään tavallisten ihmisten aivot. Tällä kertaa panokset vain ovat todella suuret. Kysymys on siitä, kuka hallitsee maailman ruokaa ja siten samalla koko maailmaa, John D Rockefelleriä lainatakseni.

Ilmaisun "tutkittu tieto" ei tarvitse tarkoittaa yhtään mitään, sillä tieteellinen todellisuus on myös prostituoitu maksajien toimesta. On tiedetty jo pitkään, että tutkimustulos suosii aina rahoittajia. Lääketieteessä asia on ilmiselvä. Tätäkin aihetta on tutkittu. On neljä kertaa todennäköisempää, että lääkkeen teho todetaan positiiviseksi, jos yhtiö rahoittaa tutkimuksen. Kun yhtiö tilaa talousanalyysin lääkkeestään, on kahdeksan kertaa todennäköisempää, että tutkimuksen tulos suosii tilaajan lääkettä. Kun puhutaan tutkitusta tiedosta, niin tarvitaan todella hyvät filtterit, millä lukea noita tutkimuksia. Valitettavasti valtaosa lääkäreistä uskoo, mitä valmistajat kertovat tuotteistaan. Ei tarvitse kuin nähdä mitä lääkkeitä, tutkimuksia ja hoitoja keskiverto lääkäri määrää, niin tajuaa, kuinka heppoisella pohjalla koko systeemi lepää.

Lääketutkimukseen verrattuna GMO-tutkimuksissa tulosten manipulaatio on aivan omaa luokkaansa. Poiketen lääketutkimuksesta, GMO-tutkimuksissa ei ole mitään standardisoituja sääntöjä. Tutkimustuloksia ei myöskään yleensä julkaista missään hyväksytyissä tieteellisissä julkaisuissa, vaan ne ovat hallitusten ja yhtiöiden salaista tietoa.

Kansainvälinen jätti Monsanto on pääasiallinen toimija GMO- asioissa. Monsanton lonkerot ulottuvat kaikkialle ja monsantolaiset istuvat iltaa usein eri maiden päättäjien kanssa.

Suomen Pravda, Hesari, antoi tilaa artikkelille, joka suorastaan ylisti GMO:ta. Jutussa haastellaan Korkeaojan perhettä Satakunnasta. Ilmeisesti he ovat ex-ministerin (kepu) sukua, kun ovat samalta paikkakunnalta. Kepun jättitilalliset ovat tunnetusti GMO:n kannattajia. Sallihan sikatilallinen, ex-maatalousministeri Anttilakin GMO:n. Nämä samaiset piirit pitävät huolen siitä, ettei GMO:sta tarvitse olla erikseen merkintää, mikä päätös lähenee rikosta. Sen sijaan Yhdysvalloissa kuluttajat ovat aktivoituneet ja saaneet positiivisia muutoksia aikaan muutamissa osavaltioissa ja ennen pitkää merkintä tulee pakolliseksi koko Yhdysvalloissa. Kanadassa nuori tyttö aiheutti kohun haastaessaan GMO:n edustajat. Joten voi kysyä, miksi näin ei ole Suomessa ja kenen etua ajetaan sanottaessa, ettemme tarvitse merkintöjä? Tässä yhteydessä vinkkinä, että älkää ostako suurten firmojen valmisruokia. Tämä koskee myös aamiaismuroja.

Artikkeli on kankeudessaan kuitenkin paljastava kertoessaan, miten nuo ihmiset ajattelevat. Tärkeintä on, että oman laarin pohjalle jää mahdollisimman paljon kahisevaa ja luonnosta viis. Ei ole ihme, että Hesari elää iltaruskon aikaa ajaessaan muiden agendaa ohi tavallisen ihmisen. Tällä menetelmällä häipyvät niin hyvät toimittajat kuin lukijatkin.

Jos ajateltaisiin isänmaan asiaa ohi kansainvälisen jättifirman, niin maa pystyisi tuottamaan itse kaiken proteiinipitoisen rehun, joka olisi kaiken lisäksi luomua ja puhdasta.

Kaikki, mitä GMO:sta puhutaan valmistajan, niitä käyttävien tuottajien ja viranomaisten taholta, ei perustu mihinkään tosiasiaan, vaan on suoranaista valetta. Miten he voivat puhua mistään, kun ei ole olemassa mitään tietoakaan? Se, mitä sanotaan, on suoraan Monsanton markkinamiesten kynästä. On luotu illuusio suuresta siunauksesta, joka pelastaa maailman nälkäänäkevät. Hieman samaan tapaan kuin taannoin ex-ministeri Häkämies hehkutti uutta Omoa, jonka nimi on "Cleantech". Se pitäisi nostaa Suomi pysähtyneisyyden suosta ja olla uusi Nokia.

Todellisuudessa geeniteknologiaa käytetään pelkästään lisäämään kasvien kykyä sietää hyönteis- ja kasvimyrkkyjä. Mistään supersadoista ei ole kysymys, vaan tavasta sitoa koko ruuanvalmistuksen kemiallinen paketti yhteen, josta sitten voi rokottaa entistä enemmän. Kaiken lisäksi sato ja siitä saatavat siemenet seuraavaa satoa varten ovat Monsanton omaisuutta, josta sitten maksetaan jatkuvia rojalteja. Fantastinen riiston ketju, jota sitten maailman mahti varjelee. Tietysti Monsanto omaa patentit myös myrkkyihin (Roundup).

Roundupia (glyfosfaatti) on mainostettu "lapsiystävällisenä" aineena, joka on täysin harmiton ihmisille ja eläimille. Tietysti väitteet perustuvat Monsanton omiin salaisiin tutkimuksiin. Nyt on sitten käynyt ilmi, että Roundup on todella karmea aine, jonka on todettu aiheuttavan muun muassa Parkinsonin tautia, hedelmättömyyttä ja syöpää. Roundupin syntilista on huomattavasti pitempi, mutta tässäkin on riittävästi. GMO:ssa on huomattavasti enemmän jäämiä glyfosfaatista kuin periteisellä tavalla tuotetussa ruuassa.

GMO ei ole tuonut helpotusta köyhien elämään ja olisikin idioottimaista väittää, että toisikaan, sillä koko touhuhan on raakaa bisnestä. Ei köyhillä ole varaa moiseen. Köyhät ovat kärsineet GMO:sta ja se on aiheuttanut paljon ongelmia mm. Intiassa.

Kriittinen tutkimus on osoittanut, että GMO:sta vapaa viljelys antaa paremman sadon kuin itse GMO. On myös todettu, että GMO lisää huomattavasti kasvaimia koe-eläimissä. On todettu että GMO- soijassa on vähemmän fytoestrogeenejä ja muita mikroravinteita kuin tavallisessa soijassa. Havainto on aiheuttanut konsuleissa ärtymystä ja sitä vastaan on sitten hyökätty, mutta se kertoo, että lupaus superruuasta on kaukana todellisuudesta. Samaa on todettu GMO-maissista. Normaalimaissi sisältää 437 kertaa enemmän kalsiumia ja 56 kertaa enemmän magnesiumia kuin GMO-maissi. GMO on ravintosisällöltään roskaluokan tavaraa. Kaiken lisäksi venäläiset tutkija ovat todenneet GMO-maissin myrkylliseksi. Venäjä onkin kieltänyt GMO-maissin maahantuonnin.

Venäläinen tutkija Irina Ermakova totesi, että GMO-soijalla ruokittujen koe-eläinten jälkeläiset elivät vain puolet siitä, mitä normaaliruokinnalla olleiden eläinten jälkeläiset. Voi vain arvailla, mitä GMO-soijamaito tekee ihmislapsille.

Varsinainen juttu koskee hiljattain tehtyä tutkimusta, missä seurattiin, miten GMO-soija vaikutti sikoihin. Ensimmäistä kertaa eläimiä seurattiin pitkään, aina niiden tavanomaiseen teurastusikään asti (yli 5 kuukautta). Tulos oli tyrmäävä. Eläimet sairastuivat. Teurastuksen jälkeen sijoilla todettiin syöpää, kohdun liikakasvua ja tulehdusta, endometrioosia, kohdun polyyppeja ja lihaskasvaimia, yleistä tulehdusta, vatsalaukun ja suoliston tulehdusta, mahahaavaa, suoliston seinämän ohentumaa ja vuotavaa paksunsuolen tulehdusta jopa niin, että eläimiä kuoli suolistoverenvuotoon.

GMO-soijassa on vain 3 uutta geeniä, jotka valmistivat kolmea erilaista GM-proteiinia. Yhden proteiinin tarkoitus oli tehdä kasvi vastustuskykyiseksi kasvimyrkkyjä vastaan ja kaksi proteiinia hyönteismyrkkyjä vastaan. Nämä kolme proteiinia sairastuttivat eläimet. Juuri nämä uudet luonnottomat proteiinit ovat huomattava riski niin eläimille kuin ihmisille.

Tutkimuksen perusteella voi sanoa, että Paasivaara ja muut rehuntuottajat syyllistyvät eläinrääkkäykseen, mistä myös päättäjät ovat vastuussa.

Näin lopuksi kokemuksia reaalimaailmasta nyt, kun Suomi on siirtymässä Kreikan tasolle: vastaanotolla kipeä taksiyrittäjä valitti, ettei saa apua siksi ajaksi, kun itse ei pysty ajamaan. Kun kysyin, etteikö opiskelijoista löytyisi, sanoi mies ettei enää, sillä niillä on niin hyvät edut, ettei kannata tehdä töitä. Demarien peräänkuuluttama oikeudenmukaisuus tarkoittaa sitä, että se joka tekee töitä, saa saman kuin se, joka ei viitsi ja se joka tekee työt maksaa sen, joka ei viitsi.

Sitten erimerkki poliitikkojen ideasta ratkaista talousongelmat pidentämällä työikiä. Olen tavannut vastaanotolla monia erittäin päteviä, niin henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa olevia, työelämässä ylemmissä asemissa olevia henkilöitä, jotka on potkittu töistä sanomalla, että firmat haluavat nuoremman. Homojen oikeuksien loukkaaja joutuu vaikeuksiin, kun ikärasismi rehottaa.

Oikeastaan nämä kaksi tarinaa kertovat, miksi Suomi on syöksykierteessä. Miten siis ratkaista ongelma, kun hallitus on täysin maho ja pääministerin suurin ongelma on, kumpaan jalkaan vetää ensin aamulla lahkeen.


Blogin aihesanat:
aamiaismuro, Cleantech, eläinrääkkäys, endometrioosi, fytoestrogeeni, geeni, geenimanipulointi, geenimanipuloitu ruoka, geeniteologia, glyfosfaatti, GMO, GMO-soija, hallitus, hallitus, hedelmättömyys, Helsingin Sanomat, homo, hyönteismysrrky, ikärasismi, Irina Ermakova, John D Rockefeller, julkaiseminen, kalsium, kasvain, kasvimyrkky, keskusta, koe-eläin, kohdun liikakasvu, kohdun polyyppi, köyhä, lapsiystävällinen, lihaskasvain, luomu, luonto, lääke, lääketiede, maailman nälkä, maatalousministeri, magnesium, mahahaava, manipulaatio, Monsanto, myrkky, oikeudenmukaisuus, Paasivaara, paksusuolen tulehdus, Parkinsonin tauti, pillerirahastus, prostituutio, proteiinipitoinen, pääministeri, rahoittaja, rehu, rojalty, Roundup, salainen tieto, seinämän ohentuma, sika, Sirkka-Liisa Anttila, soija, standardi, suolisto, suolistoverenvuoto, Suomen Pravda, suuri firma, syöksykierre, syöpä, talousanalyysi, teurastusikä, todennäköisyys, tulehdus, tulos, tutkija, tutkimus, tutkimustulos, vale, vatsalaukku, yhtiö, ”tutkittu tieto”

Edellinen Seuraava