Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 21.10.2009

H1N1 –päivitys

Elämme hassunkurisessa maailmassa, jossa pieneenkin epämukavuuteen reagoidaan hysteerisesti. Nytkin kärpäsestä on tehty härkänen. Jossakin on päätetty, että H1N1 vastaa vähintään mustaa surmaa. Ja taas lääketehtaat voivat imeä yhteiskunnan varoja miljardikaupalla. Valitettavasti meillä on joko korruptoituneet päättäjät tai sitten he ovat yksinkertaisesti typeriä sillä mikään ennen koettu ei antaisi aihetta tähän ylimitoitettuun reagointiin. 50-, 60– ja 70-luvun epidemiat tulivat ja menivät ilman sen kummempia katastrofeja. Mikä tekee sitten tästä viruksesta muista poikkeavan ei ole millään tavalla selitetty yleisölle, saatikka ammatti-ihmisille. Tai tietääkö joku jotain mitä me muut emme tiedä?

Rokotuksia puolustava lääkäri Paul Offit kehuu nykyistä rokotetta New York Timesissä. Artikkeli on kuin vanhojen päivien Pravdasta. Mitään haittoja rokotteesta ei hänen mukaansa ole. Mielenkiintoinen yksityiskohta löytyy tekstistä. Ilmeisesti pojilta on pääsyyt lipsahdus sillä artikkelissa sanotaan selvästi rokoteannoksen sisältävän elohopeaa 25 mikrogrammaa!

www.nytimes.com

Elohopea on hermomyrkky, jonka altistumisen yläraja WHO:n mukaan on 0.47 mikrogrammaa vrk:ssa. Pienellä laskutoimituksella selviää, että 5 kg:n painoiselle lapselle ylin elohopea-annos saa olla korkeintaan 2,35 μg (mikrogrammaa) ja 10 kg:n kokoiselle 4,70 μg ja vastaavasti 20-kiloiselle 9.4 μg. Joten isolle lapselle rokotus ylittää sallitun elohopea-annoksen 2.5-kertaisesti ja vastaavasti pienelle lapselle annos ylittää sallitun yli kymmenkertaisesti.

Todella mielenkiintoista, mutta näitä laskujahan ei Puskan Suomessa saa tehdä, eli siitä vaan rokotusjonoon. Tohtori Paul Offitinkin mukaan (NY Times) mitään vaaraa ei ole, vaikka saisi useamman rokotteen. Hänen mukaansa kaikki sivuvaikutukset ovat hypeä, joten hävetkää kaikki nurisijat. Offit ja kaikki hänen kaltaisensa ovat erikoinen ilmiö lääketieteen maailmassa. Heidän droppinsa ovat täysin vaarattomia ja vailla sivuvaikutuksia. Sama on koettu statiinien suhteen. Rahalla saa mitä tahansa aikaan. Musta muuttuu valkoiseksi ja päin vastoin. Todellisuudessa Offitin kirje NY Timesille on lääketieteen mustinta osaa. Kaikkeen hoitoon liittyy riskejä ja niistä olisi puhuttava vapaasti, ainakin jos pidämme itseämme vapaana yhteiskuntana.

1976 epidemian aikana ihmisiä vammautui ja kuoli rokotteeseen enemmän kuin itse tautiin. Vanha sanonta, että hoito onnistui mutta potilas kuoli, pitää valitettavasti edelleen paikkaansa.

Mutta nykymenon epäilijöitä on alkanut tulla paljon. Tähän mennessä on todettu, että tauti tarttuu herkästi mutta on erittäin lievä ja kauhuskenaariot ovat perusteettomia. Australiassa H1N1 on ollut paljon lievempi tauti kuin tavallinen flunssa. Tiedetään, että tavalliseen flunssaan kuolee maailmassa vuosittain noin puoli miljoonaa ihmistä. Se voi tuntua paljolta, mutta ihmisiä kuolee paljon mistä syystä tahansa joka vuosi. Jos viimeisillään oleva dementoitunut vanhus kuolee nuhaisena, on ensimmäinen kuolinsyy flunssa. Tällä tavoin niitä tilastoja tehdään. Oheisena journalistiset kriteerit täyttävä artikkeli aiheesta. Valitettavasti vastaavaa ei saa suomenkielellä, sillä täällä uskotaan aikoja sitten kelkasta pudonneita virkalääkäreitä.

www.theatlantic.com

Terveisiä Euroopasta. Siellä sentään käydään keskustelua. Ranskalaiset vastustavat rokotetta. Enemmistö kansasta ei aio ottaa sitä.

Saksaa kuohuttaa tieto, että hallinnollinen eliitti saa eri rokotetta kuin rahvas. Pomojen piikki ei sisällä ikäviä kemikaaleja kuten elohopeaa ja skvaleenia, mutta mitä turhia sillä tohtori Offitin mukaan nuo mömmöt ovat piece of cake, helppo nakki, kuten Suomessa on tapana sanoa.

Miten asia on hoidettu Suomessa? Mitä roketetta päättäjät saavat täällä?

www.berlinonline.de

www.spiegel.de

Rotterdamin yliopiston virologian professori Albert Osterhaus ( Dr Flu) on kova nimi alalla. Hän jos kukaan on lietsonut virushysteriaa esittämällä, että lintuinfluenssa -virus ja nykyinen sikapöpö voivat yhtyä ja muodostaa ennennäkemättömän tuhoisan viruksen.

www.pandemic-flu-guide.com

On käynyt ilmi, että kyseinen tohtori on syvällä alan bisneksessä ja hänen jääviyttään on syytä epäillä. Tuo näkemys kahden erilaisen virustyypin yhdistymisestä koettelee jo painovoimalain rajoja. Osterhausin markkinointi perustuu pelkkään pelkoon. Hän on kuin tuomiopäivän saarnaaja, joka tarjoaa pelastukseksi rokotusta Pyhän Hengen ja armon sijaan. Osterhausin pään ovat sekoittaneet fakta, fiktio ja fyrkat.

www.sciencemag.org

Sitten muutama kysymys Puskan laitokselle:

1. Missä ovat randomisoidut, kaksoissokko- ja plasebokontrolloidut tutkimukset, jotka osoittaisivat, että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita? (Ilman näitä tutkimuksia ei voi puhua tieteestä rokotuksen yhteydessä).

Vastaus: Näitä tutkimuksia ei ole tehty

2. Mistä löytyy set tieteellinen totuus, joka kertoisi, että flunssarokotteet yleensä toimivat?

Vastaus: On tehty ainoastaan kohorttitutkimuksia, jotka eivät oikeastaan todista yhtään mitään

3. Miten voi elohopea (tiomersaali) olla vaaratonta ruiskutettaessa sitä ihmiseen kun tiedetään elohopean olevan äärimmäisen myrkyllistä.

Vastaus: elohopea on myrkky oli se missä muodossa tahansa.

4. Jos flunssarokote antaa jonkin suojan, niin miksi sitten rokotetut ihmiset saavat taudin?

Vastaus: Rokotuksen ei tarvitse antaa mitään suojaa. Rokotus saattaa synnyttää jonkin asteen vasta-ainereaktion, mutta ei itse immuniteettia. Ne ihmiset, jotka saavat komplikaatiota flunssasta, ovat niitä joilla rokotus ei aikaansaa immuniteettia heikentyneiden elintoimintojen takia. Eli lyhyesti. Rokotus tehoaa niillä, jotka eivät tarvitse rokotusta. Pelkkä vasta-ainereaktio ei suojaa flunssalta. Ne jotka voivat menehtyä itse tautiin eivät hyödy rokotteesta.

5. Jos flunssarokotteet toimivat, niin miksi (USA:ssa) ei tapahtunut mitään nousua flunssakuolemien suhteen 2004, jolloin oli pulaa rokotteesta ja rokotusten määrä väheni 40 % ?

Vastaus: Ei siis muutosta kuolemien määrässä. Rokotukset voitaisiin lopettaa ja silti ei tapahtuisi mitään muutosta kuolemissa.

Kun sitten kansa rokotetaan ja lievä flunssa häviää itsestään niin konsulit paukuttelevat henkseleitä, että mehän se tehtiin. Näinhän tässä maassa on ennenkin tehty, tarkoitan esimerkiksi Pohjois-Karjala-tutkimusta. Kaikki komplikaatiot lakaistaan maton alle sillä rokotteethan ovat vaarattomia.

Edellinen Seuraava