Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.10.2009

H1N1 – ”Pelko on aseeni”

Flunssa-asiassa hype on korvannut tosiasiat. THL on Puskan johdolla siirtynyt asiallisesta tiedonvälityksestä hallitsemaan joukkoja pelolla. Se ei ole uutta sillä tätä maata on hallittu viimeiset 30 vuotta luomalla pelkoa eläinrasvoja ja kolesterolia kohtaan. Ylilääkäri Terhi Kilpi on ottanut kohteekseen herkimmät uhrit, odottavat äidit. Tässä vaiheessa viimeistään virkanaisen olisi esitettävä kylmät faktat. Siis, mihin tosiasiaan perustuu väite, että odottavien äitien riski kuolla sikaflunsaan on kuusinkertainen muihin verrattuna? Nyt ei kelpaa lääkeyhtiöiden laskelmat, vaan todellinen tieto. Mikään, mitä tiedetään entisistä influenssaepidemioista, ei tue moista väitettä. Vai onko olemassa salaista tietoa?

Peli on menossa niin rajuksi, että maan oikeusviranomaisten olisi selvitettävä asia, että onko oikein valtion virkanaisen esittää moista julkisuudessa. Asialla voi olla arvaamattomat seuraukset.

Terhi Kilpi ilmeisesti haluaa, että syntymättömät vauvat saavat sopivan annoksen elohopeaa, sillä jos huoli odottavien äitien terveydestä olisi todellinen, miksi he eivät saa sitä rokotetta, jota Saksan eliitti ja mahdollisesti Suomenkin pomot saavat?

www.mtv3.fi

THL:n elämästä vieraantuneiden byrokraattilääkäreiden ajattelu ei juurikaan poikkea Lapin entisen lääninlääkärin linjasta: yhtä ufoa kaikki.

yle.fi

THL:n ”asiantuntijat” eivät ilmeisesti lue mitään, eivätkä seuraa muuta kuin lääketehtaiden mainoksia. Juuri ilmestynyt tutkimus toteaa, että yksikin tiomersaaliannos voi vahingoittaa vauvan hermostoa. (Sivustolta pääsee suoraan Neurotoxicology lehden artikkeliin)

www.ageofautism.com

Uutta tietoa flunssasta tulee jatkuvasti. Kaksi kolmasosaa Yhdysvaltojen vanhemmista ei halua, että heidän lapsiaan rokotetaan. Siellä sentään ihmiset ovat valveutuneimpia näissä asioissa.

www.examiner.com

Kanadalainen tutkimus osoittaa, että tavalliset flunssarokotteet lisäävät H1H1 -sairastumisriskiä. Eli kauan eläköön jokavuotiset flunssarokotukset. Silti flunssarokotetta jaetaan Suomessa yhdessä tämän uuden kanssa.

www.cbc.ca

Kaiken lisäksi kaikki flunssarokotteet ovat ikääntyvillä tehottomia. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan rokotteet eivät estä sekundaarista keuhkokuumetta. Ainoa, joka tehoa on sinkki (30-50 mg pv:ssä).

www.ajcn.org

Lääkäri Wilton Alston kritisoi kaikkea turhaa rokotusta. Artikkeli on vuodelta 2007 siis ennen nykyistä hysteriaa.

www.lewrockwell.com

Sitten ihan virallista faktaa USA:sta, jossa todetaan, että nykyinen hössötys on täysin turhaa:

www.cdc.gov

Lääkkeiden hysteerinen käyttö saastuttaa jo luontoa. Viruslääkejäämiä on löydetty vesistöistä missä ne saastuttavat linnut ja samalla muuttavat niiden viruskantoja.

www.sciencenews.org

Että sillä tavalla tänään.


Blogin aihesanat:
elohopea, flunssa, H1N1, hermosto, hysteria, ikääntyvä, influenssa, keuhkokuume, kolesteroli, mainos, Pekka Puska, pelko, raskaus, rasva, rokote, sikaflunssa, sinkki, Terhi Kilpi, THL, THL, ufo, vauva, virus, Wilton Alston

Edellinen Seuraava