Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 10.12.2010

H1N1–ROKOTE LISÄSI KESKENMENOJA 700% ?

Yhdysvalloissa on alettu selvitellä H1N1–rokotusten jälkiseurauksia. Rokotusten on todettu aiheuttaneen huiman piikin keskenmenojen tilastoissa. Rokotusten on laskettu aiheuttaneen yli 700 %:n lisääntymisen keskenmenoissa.

www.progressiveconvergence.com

www.guerillahealthreport.com

thepopulist.net

Suomessa asiaan ei ole kiinnitetty lainkaan huomiota. Sain paljon palautetta aiheesta. Mutta kun suurin osa palautteista oli nimettömiä, en voinut viedä asiaa eteenpäin. Niitä joita asia koskee, olisi raportoitava, jotta jonkinlainen selvyys saataisiin tässäkin maassa. Asia olisi helppo tutkia. Ei tarvitsisi kuin kelata tilastoja, niin asia selviäisi muutamalla napin painalluksella, jos siihen vain olisi halua.

TV-uutisissa THL:n edustaja (uusi kasvo) kehui viime vuoden rokotuksia ja lisäsi, ettei tauti muodostu ongelmaksi, vaikka vähän aikaa sitten maalattiin pirua seinille. Uutisesta vielä sen verran, että THL:n edustaja puhui epätotuutta sillä väestön immuniteetti johtuu pikemminkin siitä, että valtaosa sai viruksen ja kehitti immuniteetin ilman, että varsinainen sairaus ei puhjennut. Tämä on näille epidemioille tyypillistä. Rokotuksilla ei ole juuri merkitystä, paitsi että aiheuttavat komplikaatioita, joita nyt vaivihkaa yritetään lakaista maton alle. Parolan varusmiehiä käytetään esimerkkinä. Sairastuneet ovat sellaisia, joita ei ollut rokotettu! Uutisessa ei mainittu, että varusmiehillä on näitä flunssia joka talvi vaikka olisi rokotettu.

Toinen asia, mikä todella ottaa päähän, on kuinka Helsingin kaupunki ja etenkin sen katuja hoidetaan. On skandaalimaista, missä kunnossa kaupungin kadut ovat. Kesällä kaivetaan keskusta auki, ja talvella lumia ei saada pois kadulta.

Käväisimme Berliinissä, missä oli poikkeuksellinen lumimyräkkä. Kuitenkin kadut oli siivottu yhdessä vuorokaudessa.

Helsingin kaupungin tekninen johtaja on vihreä psykologi. Ilmeisesti loistava kyky, joka toteuttaa vihreää politiikkaa: lumet hoidetaan vihreän periaatteen mukaan. Kevään tullessa yleensä lumet lähtevät. Sauri sen kuin vaan röhnöttää toimistossaan ja raapii mahaansa ja viis veisaa katkenneista luista ja ruuhkista. Autot ovat pahasta, mutta niitä Sauri ei tarvitse, kun kaupungintalolta on lyhyt matka Ullanlinnaan. Helsinki on hyvä esimerkki, miten asioita hoidetaan, jos vihreät saavat vallan.


Blogin aihesanat:
H1N1, immuniteetti, katu, keskenmeno, lumi, Pekka Sauri, rokote, THL, tilasto, varusmies, virus

Edellinen Seuraava