Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 26.10.2009

H1N1 – Viimeisintä tietoa maailmalta

BMJ:n (Britsh Medical Journalin) mukaan vain 12 % saksalaisista on valmis rokotuttamaan itsensä. Lukuisat lääkärit Saksassa eivät pidä rokotetta turvallisena, etenkin kun H1N1 on osoittautunut lieväksi taudiksi. Rokotteen haittoja ei ole selvitetty.

www.bmj.com

Suomessa viranomaiset ajavat pakkomielteen omaisesti rokotuksia. Kun THL:n uskottavuus on romahtanut, niin apuun on haettu arkkiatri puolustamaan rokotuksia. Seuraavaksi varmaankin arkkipiispa ja lopuksi itse Jumala.

www.mtv3.fi

Erikoisinta on, että Suomen viranomaiset itse julistivat taudin lieväksi ja luopuivat laajamittaisista testauksista.

newsroom.finland.fi

Kun virusta ei testata, niin miten sitten erottaa H1N1 tavanomaisesta tähän vuodenaikaan esiintyvästä flunssasta. Amerikkalainen CBS uutiskanava on selvittänyt asiaa. Heidän mielestään useimmissa sairaustapauksissa onkin kysymys vain oireista ilman todettavaa tautia eli ihmiset ovat reagoineet psykosomaattisesti median luomaan hysteriaan. Toiseksi yleisin oireiden aiheuttaja oli tavalliset virukset ja vain pieni osa johtui H1N1 -viruksesta.

www.cbsnews.com

Aiheesta lisää livenä TV:stä ( valitettavasti alkuun tulee mainos)

www.cbsnews.com

Voi kysyä, miksi ihmisiä painostetaan ottamaan rokotus, jos ei edes tiedetä, mistä taudista tässä maassa on oikein kysymys, kun potilaita ei edes testata. THL:n ja maan lääketieteen eliitin toimet ovat kaukana tieteestä.

Olen kirjoittanut aikaisemmissa blogeissani, että influenssa on lievä tauti, mutta leviää kuin elanto. Taudin saa suurin osa väestöstä, mutta enemmistö ei edes tiedä kantavansa virusta. Elimistö kehittää silti vastustuskyvyn tautia vastaan, mikä on ratkaisevasti tehokkaampaa kuin mikään rokote. Rokote tulee aina myöhään, eikä siitä ole mitään hyötyä. Seuraava analyysi kertoo, mistä tässä taudista on kysymys.

www.eurosurveillance.org Eri maiden poliitikot ja lääketieteen eliitti ovat huolestuneita sillä ihmiset eivät enää usko yksiselitteisiä ylhäältä tulevia ”pelastussanomia” vaan haluavat asiallista tietoa niin hyödyistä kuin haitoista. Tämä ei koske yksinomaan rokotuksia, vaan kaikkea sitä yksinkertaistettua manipulaatiota ja pelottelua millä meitä on hallittu viime vuosikymmeninä. Suomessa rokotuksen haitoista ei virallisesti puhuta, kuten ei myöskään mistään mikä koskee kolesterolilääkkeitä, margariineja jne. Kyllästyminen viralliseen typeryyteen on yleismaailmallista. Vaikka internetiä väheksytään virallisella puolella, ei pitäisi nauraa sillä pallit kaatuvat tyypiltä kuin tyypiltä tämän välineen kautta.

www.prisonplanet.com

Rokotusten haitoista todella puhutaan. Kyseisen ohjelman infektiolääkäri kieltäytyy rokotuksesta eikä myöskään rokota lapsiaan. Suomalainen asiantuntija rokottaa lapsensa , vai rokottaako?

www.youtube.com

Ruotsissa on noussut kohu rokotusten aiheuttamista haitoista sairaalahenkilökunnan parissa. Juuri niiden pariss, joita arkkiatri patistaa rokotuksiin. Oheisena pari Expressenin artikkelia:

www.expressen.se

www.expressen.se

Lopuksi mietteitä niistä, jotka hyötyvät hysterian luomisesta. Kerroin edellisessä blogissani kollega Paul Offitista, joka paatoksellisesti puolusti rokotuksia New York Timesissä. Kundi kääri palkkioksi 29 miljoonaa taalaa kun hämmensi sopivalla tavalla soppaa.

www.ageofautism.com

Näitä veijareita löytyy molemmin puolin Atlanttia. Heitä on aina ollut ja tulee olemaan, niin kauan kuin yleisö sallii sen. He rahastavat pelolla. ABC-kanava on myös käsitellyt asiaa, että siellä Jenkkilässäkin alkaa olla mitta täynnä. Mutta täällä Suomessa? Niin, miten täällä?

abcnews.go.com

Olen saanut apua lukijoiltani tämän blogin kirjoittamiseen. Kiitos siitä.


Blogin aihesanat:
flunssa, H1N1, hysteria, immuuni, infektio, influenssa, kolesteroli, lapsi, maniulaatio, margariini, media, Paul Offiti, pelko, pelottelu, psykosomaattinen, rokote, THL, vastustuskyky, virus

Edellinen Seuraava