Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 17.09.2015

HAMPURI

Saksaan muutto on sujunut vallan loistavasti. Jopa jokainen viranomainen on toivottanut meidät tervetulleiksi. Naapureiden, tuttavien ja ystävien vastaanotto on ollut fantastista. Ihmiset ovat ylen avuliaita. Aina jollakin on joku tuttu, joka osaa jonkin asian tai on jonkin alan spesialisti. Niin ystäväpiiri on laajentunut entisestään hetkessä. Kaikki asiat ovat sujuneet loistavasti. Uusi naapurimme, gynekologi-kollega, luki ajatuksemme ilman, että ehdimme mainita asiasta ja vei meidät tapaamaan pankinjohtajaansa, jolloin pankkitilin avaaminen pankki- ja luottokorttitilauksineen järjestyi tuota pikaa. Yleensä se on aikaa vievä homma. Meidät on otettu Saksassa todella avosylin vastaan. Saksassa on vallalla hyvä ja avoin henki. Hampurissa meitä suomalaisia ei edes pidetä maahanmuuttajina.

Olen aina antanut sielun viedä. Olen satsannut osaamiseeni, eivätkä tittelit ole minua koskaan kiinnostaneet. Nyt sielu vei vaimoni ja minut Saksaan. Minua kiinnostaa ennen kaikkea Saksan perinteinen lääketiede, joka antaa tilaa ja sallii keskustelun. Naturheilkunde, luonnonlääketiede, on olennainen osa koko järjestelmää. Toinen mielenkiintoinen perehtymisen kohde luomu- ja jopa biodynaaminen ruoka, millä myös on Saksassa pitkät perinteet. Menen siis Saksaan oppimaan uutta. Tästä hyötyvät ennen kaikkea Terveysklubilaiset ja muut potilaani. Suosittelenkin Terveysklubiini liittymistä, sillä siellä on kaiken muun hyvän lisäksi reaaliaikainen nettivastaanottoni.

En jätä muitakaan potilaitani Suomessa, vaan tulen säännöllisesti joka kuukausi pitämään vastaanottoa Eiran sairaalaan. Siellä tiedetään aikatauluni. Eiran ajanvaraus on numerossa 09-1620570. Hampurista lentää Helsinkiin samassa ajassa kuin Pellingistä ajaa Helsinkiin, joten työmatkakin pysyy samana. Eikä tarvitse itse ajaa.


Blogin aihesanat:
diodynaaminen ruoka, Eiran sairaala, Hampuri, luomuruoka, luonnolääketiede, Naturheilkunde, Saksa, Saksan perinteinen lääketiede, sielu, Terveysklubi, vastaanotto

Edellinen Seuraava