Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 29.06.2009

HIILIHYDRAATIT AIHEUTTAVAT SYDÄNTAUTIA

Tuore uutinen maailmalta kertoo, että lääkärit ovat tienneet vuosikymmeniä ravinnon liian hiilihydraatin aiheuttavan sydäntautia. On kumma, että täällä Euroopan pussinperän tohtorit eivät ole tienneet asiasta, vaan syyttävät voita ja siunaavat margariinia. Tai sitten muu maailma on väärässä, ja meidän neropatit tietävät jotain sellaista, mistä muut eivät osaa edes uneksia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, leipätiedotus ja diabetesliitto pyörittävät tätä onnetonta maata mielensä mukaan sillä harva osaa kieliä siinä määrin, että voisi seurata netistä mitä maailmalla todella tiedetään.

Science daily julkaisi uutisen aiheesta, kun Tel Avivin yliopiston tutkijat olivat selvittäneet, millä mekanismilla hiilihydraatit tuhoavat verisuonia. Liian hiilihydraattipitoinen ateria turvottaa valtimoita usean tunnin ajaksi. Kyseinen turvotus on stressi verisuonille ja johtaa pitemmällä aikavälillä pysyviin verisuonivaurioihin. Valkoinen leipä, aamiaismurot, sokeri ja kaikki tärkkelys on todellista myrkkyä. Eli, kolesteroliteorian voi heittää vihdoin roskakoppaan. Koskaan ei ole kyetty näyttämään, millä mekanismilla rasvat tai kolesteroli vaurioittaisivat verisuonia. Koko hössötys on perustunut todistamattomiin teorioihin. Hiilarit tappavat. Se on nyt tutkittua tietoa.

www.sciencedaily.com

Uutisen mukaan on myös tiedetty, että runsashiilihydraattinen ruoka lisää äkkikuoleman riskiä huomattavasti. Miksi tästä ei ole kerrottu meille? Veronmaksajana vaadin konsuleiden eroa, sillä miksi maksaa palkkaa täysin pätemättömille asiantuntijoille etenkin näin kireän taloustilanteen aikana. Vai onko kyse hyväveli-kerhosta, jonka edut ovat tunnetusti koskemattomia tässä bysanttilaisessa maassa.

Leivän ja vastaavien hiilareiden ystäville vielä tiedoksi, että liika hiilihydraatti aiheuttaa myös diabetesta.

www.sciencedaily.com

Ja kun lääketieteellinen mafia pelottelee kansalaisia vähähiilihydraattisen ruokavalion vaaroista, niin voin sanoa, että he valehtelevat todella härskillä tavalla. 20 vuotta kestänyt tutkimus toteaa, ettei VHH -dieetistä ole mitään vaaraa sydämelle, eikä siitä ole mitään muutakaan haittaa. Sylttytehtaalla ei ole mitään vastaavaa esitettävänä. Ainoastaan kertovat, ettei VHH:ta ole tutkittu riittävästi, mutta eikö 20 vuotta ole riittävän pitkä aika? Margariinista ja rypsiöljystä ei ole esittää mitään vastaavaa.

www.sciencedaily.com


Blogin aihesanat:
diabetes, Diabetesliitto, hiilihydraatti, kolesteroli, leipä, leipätiedotus, mafia, margariini, pelko, rypsiöljy, Science daily, stressi, sydän, sydäntauti, THL, valtimo, verisuoni, VHH, voi, vähähiilihydraattinen

Edellinen Seuraava