Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 16.09.2013

HPV-ROKOTUKSET ALOITETTU TAMPEREELLA

Näin uutisoi YLE ja kertoi, että "Laajojen HPV-seurantatutkimusten mukaan nyt ilmaiseksi annettavat rokotteet ehkäisevät tehokkaasti kohdunkaulan syöpää. Rokotusten myötä virusten aiheuttamien syöpien odotetaan vähenevän noin kolmannekseen nykyisestä 150 tapauksesta vuodessa."

Väite ei todellisuudessa pidä paikkaansa, ellei sitten ole tarkoituksellinen vale, jolla jälleen harhautetaan ihmisiä. Ei ole olemassa yhtään tutkimusta, joka osoittaisi, että HPV estäisi syöpää. On totta, että rokote tehoaa 4:ään eri virukseen, joilla on yhteyttä kohdunkaulan syöpään, mutta siitä, että se suoranaisesti estäisi syöpää, ei ole näyttöä. Tämän on myös todennut tohtori Diane Harper, joka on ollut kehittämässä rokotetta.

Onkin pakko kysyä, tarvitaanko HPV-rokotetta lainkaan. On jo pitkään tiedetty, että yli 90 % HPV-infektion saaneista naisista paranee itsestään, ja virus häviää 2 vuoden sisällä, jolloin gynekologisissa tutkimuksissa todetaan kohdunkaulan solujen palautuneen normaalitilaan. Kaiken lisäksi elimistö kehittää vasta-aineita mahdollisia uusia infektioita vastaan.

Tosiasia on, että rokote tehoaa vain 4:ään eri HPV-virukseen, joita tunnetaan tällä hetkellä 100 ja joista tiedetään ainakin 15 eri viruksen voivan aiheuttaa syöpää. Joten, jos huomioidaan riskit, niin rokotteella voi vaikuttaa vain osaan virusten aiheuttamasta riskistä. Kun vielä kysymys on syövästä, joka on helposti hoidettavissa ja siihen kuolleisuus on vähentynyt huomattavasti ja vähenee jatkuvasti, voi siis kysyä, miksi moinen mekkala. Radikaali käänne parempaan tapahtui PAPA-testin tultua yleiseen käyttöön. Joka tapauksessa, vaikka ihminen olisi rokotettu, hänen tulisi käydä säännöllisesti tutkimuksissa. PAPA-tutkimus on vähentänyt kohdunkaulan syöpäkuolemia dramaattisesti.

Todennäköisesti syynä on raha. Lääketehdas Meck on netonnut rokotteella noin miljardi dollaria ja tuoton odotetaan nousevan viiteen miljardiin Wall Streetin analyytikon mukaan. Joten rokotteen puolestapuhujia löytyy pilvin pimein, kun motivaatiokin on tuota hintaluokkaa.

Riski saada HPV-infektio koskee pääasiassa seksuaalisesti erittäin aktiivisia naisia sekä miehiä, joilla on useampia partnereita. HPV-virus ei siten tipu taivaasta, kuten taannoin H1N1, vaan infektio liittyy elämäntapaan, jota voi aina muuttaa. Tietoisuus riskistä tulisi saada vastuuntuntoisen käymään säännöllisissä tarkastuksissa. Syöpä koskee niitä ihmisiä, joilla on vuosien ajan ollut kohdunkaulan tulehdus, eivätkä he hoidata sitä.

Rokotuksia on annettava useampia, jotta jonkinlainen teho ilmaantuisi ja rokotusten vaikutusaika on korkeintaan 15 vuotta. Kun nyt rokotuksen kohteena on 11-vuotiaat tytöt, niin teho on hävinnyt siihen mennessä, kun sillä olisi todellista käyttöä. On myös huomioitava, että HPV-rokotuksen teho on kyseenalainen.

Rokotuksista huolimatta jokaisen olisi kuitenkin käytävä vuosittaisessa PAPA-tutkimuksessa, jossa virustulehduksen voi helposti havaita ja sen voi sitten hoitaa helposti. Siis, miksi rokottaa, kun on syytä käydä tutkimuksissa muutenkin?

Kun kaivaa todellisia tietoja rokotteen haitoista, tulee surulliseksi. Ehkä parhaiten lääketehtaan heppoisia tutkimuksia kritisoi vuonna 2009 lääketieteellinen julkaisu JAMA. Liitän oheisena pari lausetta artikkelista, joille voi vain nostaa hattua. Suomen media ei moisia ole lukenut, vaan julistaa ilosanomaa rokotuksista. Muualla media on käsitellyt asiaa hyvinkin laajasti.

"When weighing evidence about risks and benefits, it is also appropriate to ask who takes the risk, and who gets the benefit"

"Patients and the public logically expect that only medical and scientific evidence is put on the balance. If other matters weigh in, such as profit for a company or financial or professional gains for physicians or groups of physicians, the balance is easily skewed." The balance will also tilt if the adverse events are not calculated correctly."

Myös muutkin lääketieteen julkaisut ovat huolestuneita rokotteen haitoista, kuten BMJ. Britanniassa on huolestuttu rokotteen haitoista koulutytön kuoltua rokotteeseen.

Gardasil- (Merck) ja Euroopassa vuodesta 2007 Cervarix- rokotteiden (GlaxoSmithKline) on todettu aiheuttavan runsaasti sivuvaikutuksia. Yhdysvaltojen viranomaisten mukaan 2012 rokotteisiin liittyviä haittoja on rekisteröity 26.304, joista 118 kuolemantapausta. Näistä sivuvaikutuksia ovat välitön 24 tuntia kestävä tajuttomuus rokotuksen jälkeen, kouristukset, lihaskivut ja heikkous, väsymysoireyhtymä, Guillan Barre-syndrooma, kasvohermohalvaus, aivotulehdus, aivovaurio , nivelreuma, lupus, veritulpat, silmähermon tulehdus, MS, halvaukset, sydänkohtaus, veritulpat ja kuolema. Cervarix rokote sisältää alumiinia, josta on todettu olevan melkoisia haittoja. Todennäköisesti ilmoitettujen haittojen lisäksi on huomattavasti enemmän niitä sivuvaikutuksia, jotka jäävät raportoimatta. Tämähän tuli esiin H1N1-rokotteen aiheuttaman narkolepsian yhteydessä.

Todella huolestuttavasta sivuvaikutuksesta raportoi BMJ vuosi sitten. Silloin todettiin rokotteen tuhonneen 16-vuotiaan tytön munarauhaset 3 vuotta kuukautisten alkamisen jälkeen. HPV- rokotteen mahdollisia vaikutuksia suvun jatkamiseen ei ole koskaan tutkittu. Tapahtuma avaa todella huolestuttavan näkökulman siihen, mitä kaikkea näihin rokotuskampanjoihin saattaa liittyä.

Todennäköisin syy munasarjavaurioon on rokotteen sisältämä Polysorbaatti 80, jonka tiedetään aiheuttavan koe-eläimillä hedelmättömyyttä. Tätä seikkaa lääketehdas Merck ei ole huomioinut lainkaan. Pirullisinta asiassa on se, että polysorbaatin haitat ilmenevät viiveellä, minkä koe-eläintutkimukset selvästi osoittavat. ,

Olen aina ihmetellyt, miksi meitä painostetaan ottamaan kaiken maailman rokotuksia, joiden haitat ovat mitä ilmeisemmät ja teho kyseenalainen.

Aina voi puhua salaliitoista, mutta WHO on jo pitempään tutkinut, miten ehkäistä raskauksia rokottamalla. Aiheesta on julkaistu tähän mennessä jo yli 50 eri tutkimusta. Hyvällä syyllä voi kysyä, mikä on Merckin osuus tässä. Joko ovat tyhmiä polysorbaatin suhteen tai jos ajattelee inhorealistisesti: onko tarkoitus kenties tehdä laaja-alainen kemiallinen kastraatio etenkin, kun rokotus kohdistuu esipuberteetti-iässä oleviin tyttöihin. Polysorbaattia on myös muissa rokotteissa kuten flunssarokotteissa sekä hoitoöljyissä, ihovoiteissa ja jopa shampoissa. Saksalaistutkijoiden mukaan polysorbaatti voi aiheuttaa myös henkeä uhkaavan anafylaktisen shokin.

Brasiliassa aloitettiin laaja vihurirokkorokotus. Itse vihurirokko on vaaraton tauti, mutta voi aiheuttaa sikiövaurioita, jos äiti sairastuu tautiin raskauden aikana. Siihen aikaan, kun aloitin lääkärin työt, oli tavallista, että kun joku lapsista sairastui vihurirokkoon, niin kutsuttiin kaikki tyttölapset kylään. Lapsena sairastettu vihurirokko antaa elinikäisen immuniteetin sairautta vastaan. Nykyisin viranomaiset varoittavat järjestämästä moisia kutsuja. Pelottelu on täysin aiheetonta, mutta ilmeisesti onkin tarkoitus suosia rokotuksia, vaikka niiden teho on hyvin kyseenalainen.

Vuonna 2008 Brasiliassa järjestettiin valtava rokotuskampanja tarkoituksena hävittää vihurirokko koko maasta. Tämä valtava operaatio toteutettiin maassa, jossa on lähes 200 miljoonaa asukasta ja vaikka 2007 rekisteröityjä synnynnäisten vaurioiden määrä oli 17. Voi siis sanoa, että kysymyksessä oli täysin yliampuva operaatio. Samanlaisia kampanjoita on tehty ennen Brasiliaa Argentiinassa ja Nigeriassa.

Ihmisoikeusaktivisti Adolfo Castaneda on tutkinut asiaa. On todettu vihurirokkoaineen sisältävän HGG:ta (human chorionic gonadotrophin) eli istukkahormonia, joko itse hormonia tai sen tapaista ainetta. Ilman istukkahormonia raskaus ei ole mahdollinen. Rokotteen mukana elimistöön joutuva istukkahormoni aiheuttaa vasta-ainereaktion, jolloin oma istukkahormoni ei enää toimi.

Tietysti kaiken voi mitätöidä salaliittoteoriana, mutta minkäs tosiasioille voi. Jos itselläni olisi tuon ikäisiä tyttäriä, en missään tapauksessa antaisi rokottaa

Nokian puhelimet kaapannut Bill Gates on todellinen rokotusten kummisetä. Hän on itse myöntänyt, mistä rokotuksissa on todellisuudessa kysymys. Väestöä pitää vähentää, muuten ilmasto lämpenee liikaa. Gates edustaa modernia fasismia pseudotieteen avulla. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan ilmasto todellisuudessa jäähtyy, mutta se ei Gatesia pysäytä.

Näin lopuksi tosiasia: ehdottomasti paras HPV-tulehduksen ehkäisymenetelmä on kondomi, jolla on yli 70 %:n teho. Se ylittää selvästi rokotteen tehon.


Blogin aihesanat:
11-vuotias, 16-vuotias, Adolfo Castanede, aivotulehdus, aivovaurio, alumiini, Bill Gates, Cervarix, Diane Harper, ehkäisy, elämäntapa, esipuberteetti, fasismi, flunssa, Gardasil, Guillan Barre-syndrooma, gynekologia, H1N1, halvaus, hedelmättömyys, heikkous, HGG, hoitoöljy, hormoni, HPV, HPV-infektio, HPV-tutkimus, HPV-virus, ihmisoikeusaktivisti, ihovoide, ikä, ilmasto, immuniteetti, infektio, istukka, istukkahormoni, JAMA, kastraatio, kasvohermohalvaus, kemiallinen kastraatio, koe-eläin, kohdunkaula syöpä, kohdunkaulan tuldehdus, kondomi, koulutyttö, kouristus, kuolema, kuukautiset, lihaskipu, lupus, Lääketehdas Meck, media, MS, munarauhaset, munasarjat, narkolepsia, nivelreuma, PAPA, PAPA-tutkimus, pelottelu, Polysorbaatti 80, raskauden ehkäisy, raskaus, rokote, rokotus, salaliitto, seksuaalisuus, shampoo, shokki, sikiövaurio, silmähermon tulehdus, sivuvaikutus, suvun jatkaminen, sydänkohtaus, syöpä, tajuttomuus, tutkimus, tutkimus, vasta-aine, vasta-ainereaktio, veritulppa, veritulppa, vihurirokko, viive, virus, virustulehdus, väestö, väsymys, Wall Street, WHO, YLE

Edellinen Seuraava