Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 25.04.2014

HPV-ROKOTUS: GARDASIL SEURAAVA SKANDAALI?

20 vuotta rokotetehdas Sanofi-Pasteur MSD:n palveluksessa ollut ranskalainen lääkäri Bernard Dalbergue on julkaissut kirjan "Omerta sur les labos pharmaceutiques" (Lääketeollisuuden laboratorioiden omerta), jossa hän kertoo lääketeollisuuden tutkimuksen pimeästä puolesta. Sana "omerta" on italiaa ja tarkoittaa mafian perinnettä vaikenemisesta kuoleman uhalla.

Dalberquen mukaan Gardasil tulee paljastumaan kaikkien aikojen suurimmaksi lääketieteelliseksi skandaaliksi: lisääntynyt tieto kertoo, ettei rokotteesta ole mitään hyötyä, vaan se sen sijaan on pilannut monen ihmisen elämän ja moni on kuollut rokotteeseen. Tavallisimpia Gardasil -rokotteeseen liittyviä sairauksia ovat eriasteiset keskushermosto-oireet kuten tajuttomuuskohtaukset ja kouristelutaipumus, Guillan-Barré, kasvohermohalvaus, lihas-tulehdukset, haimatulehdus, keuhkoveritulppa, eriasteiset autoimmuunisairaudet kuten MS, krooninen väsymysoireisto jne. Yleensä oireet ovat olleet vaikea-asteisia ja invalidisoiden potilaat pysyvästi.

Aihe on myös herättänyt laajaa keskustelua Ranskassa. Ranskan vihreiden meppi Michèle Rivasi järjesti tämän vuoden huhtikuun 4. päivänä Pariisissa lehdistötilaisuuden Gardasilin haitoista. Tilaisuudessa oli mukana myös Océane Bourguignon vanhempiensa kanssa. Océane sai rokotteen 15-vuotiaana. Parin kuukauden sisällä hän sairastui MS-tautiin, jonka alku oli hyvin dramaattinen. Océane menetti tilapäisesti kävelykykynsä sekä myös näkönsä. Rivasin mukaan tällä hetkellä Ranskassa on rokotettu noin 2 miljoonaa nuorta tyttöä yhteiskunnan laskuun, vaikka rokotteen tehoa ei ole koskaan kyetty osoittamaan. Haittoja ei ole huomioitu ja asiallisia kaksoissokkotutkimuksia ei ole tehty.

Papilloomaviruksia tunnetaan noin 100 eri kantaa, joista ainakin 18 eri tyyppiä voivat aiheuttaa syövän. Gardasil sisältää antigeenejä tyyppejä 6,11,16 ja 18 ja Cevrarix-rokote sisältää vain kaksi antigeeniä tyypit 16 ja 18. Erikoisinta asiassa on se, ettei tyyppejä 16 ja 18 juuri tavata Euroopassa.

Tilaisuudessa oli mukana myös tutkijoita Kanadasta ja Ranskasta, jotka esittivät syvän huolensa rokotteen sisältämästä alumiinista, joka kerääntyy aivoihin. Alumiini sellaisenaan aiheuttaa monia noista edellä mainituista rokotukseen liittyvistä sairauksista.

Kokoukseen osallistuvien mielestä rokotukset ovat vailla mieltä, sillä paras tapa hoitaa papilloomaongelmaa (HPV) on irtosolututkimus. Joka tapauksessa rokotetuillekin irtosolututkimus on oleellisen tärkeä, sillä kukaan ei tiedä, antaako rokote lainkaan suojaa ja myös senkin takia, että rokote on kohdistettu vain pieneen osaan ongelmia aiheuttavista viruksista.

Kyseessä on jälleen laajamittainen tulonsiirto yhteiskunnilta lääketeollisuudelle. Ranskassa yksi rokoteannos maksaa 123,44 € ja suositeltu kolmen rokotuksen sarja 370,32 €. On arvioitu koko ohjelman tulevan maksamaan 926 miljoonaa euroa. Tämä vain Ranskassa. Rokotteen ympärille on luotu maailmanlaajuinen hysteria, joten voi vain kuvitella, kuinka suurista summista on oikein kysymys.

Ranskassa yhä useammat alan ihmiset ovat kääntyneet koko rokotusohjelmaa vastaan. Itävalta poisti papilloomarokotukset kansallisesta rokotusohjelmasta. Itävallassa on myös arvioitu rokotusohjelman tulevan maksamaan puoli miljardia euroa. Japani poisti papilloomarokotukset rokotusohjelmasta.

JAMA :ssa 2007 julkaistun tutkimuksen mukaan rokotteesta ei ole juuri hyötyä. Kaikki ilosanoma, mikä koskee HPV-rokotuksia, tulee rokotetehtaiden markkinointiosastoilta. Mitään todellista faktaa ei ole kyetty esittämään. Rokotetehtaat kuten myös suomalaiset rokotusten puoltajat väittävät, että rokotusohjelma vähentäisi kohdunkaulasyöpäkuolemia vuositasolla jopa 50 %, mikä väite ei perustu mihinkään tutkittuun tietoon.

2010 julkaistun itävaltalaisen tutkimuksen mukaan rokotus voisi parhaimman odotuksen mukaan vähentää uusia syöpätapauksia 10 % seuraavien 50 vuoden aikana.

Lainaus Syöpärekisterin sivuilta:

Tällä hetkellä Suomessa todetaan noin 150-160 uutta kohdunkaulan syöpää vuodessa, kuolemia tilastoidaan noin 50-70. Sen sijaan kohdunkaulan syövän esiastemuutoksia ja varhaisvaiheen syöpiä todetaan yksinomaan seulontaohjelmassa yli 600 joka vuosi - mutta nämä kaikki voidaan hoitaa parantavasti. On arvioitu, että vuosittain seulonnan ansiosta vältetään yli 200 syöpäkuolemaa.

Voi siis kysyä, kenen asiaa HPV-rokotuskampanjalla ajetaan ja onko useamman sadan miljoonaan euron satsauksessa mitään mieltä maan terveydenhoidon ja kokonaistalouden kannalta katsoen? Edellinen THL:n pääjohtaja oli margariiniteollisuuden miehiä. Nykyinen pääjohtaja tuli rokoteteollisuudesta suoraan kultapallille. Koskakohan Suomi saisi pääjohtajan, joka vilpittömästi ajaisi ihmisten asiaa?


Blogin aihesanat:
aivot, alumiini, antigeeni, autoimmuunisairaus, Bernard Dahlbergue, Cervarix, Cevrarix-rokote, Gardasil, Gardasil –rokote, Guillan-Barre, haimatulehdus, HPV, hysteria, invalidisointi, irtosolututkimus, JAMA, kaksoissokkotutkimus, kasvohermosairaus, keskushermosto-oireet, keuhkoveritulppa, kohdunkaulasyöpä, kouristelu, krooninen väsymys, kuolema, kävelykyky, lihastulehdus, mafia, margariini, Michele Rivasi, MS, näkö, omerta, papilloomavirus, pääjohtaja, rokote, rokoteannoksen hinta, rokotetehdas, rokotuskampanja, rokotusohjelma, Sanofi-Pasteur MSD, seulantaohjelma, skandaali, syöpä, tajuttomuus, THL, tutkija, tutkimus, virus

Edellinen Seuraava