Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 12.05.2010

HUOMIOITA SUOMESTA

Aika ajoin järjen ääni pääsee esille valtamediassa. Ihmisten syyllistäminen ja kyykyttäminen ilmastoasioissa on taka-alalla, kiitos suomalaisten lomasuosikin, Kreikan. Kun löysät ovat housuissa, ei ole varaa hienostella ilmastoasioilla. EU on tehnyt virheen naulatessaan itsensä CO2-päästöihin kiinni muun maailman nauraessa vieressä. On siinä maksamista Kreikan veloissa ja ilmastojumalan aneissa.

Yle raotti tuota toistakin näkökantaa meille niin 100 %:na varmana totuutena syötetyn ilmastoasian rinnalle.

www.yle.fi

Der Spiegel on käsitellyt aihetta. Tuntuu, että tämäkin hype on hautautumassa historian hämärään

www.spiegel.de

Nerokkaimman välistävedon teki kepuministeri Pekkarinen myydessään suomalaisille idean risupaketistaan energia-asioiden yhteydessä. Pekkarisen mukaan uusiutuva energia suojelee ilmastoa. Eli, jos polttaa riusja, se ei haittaa, mutta jos polttaa bensaa, se haittaa. Yhtälö ei mahdu päähäni sitten millään, mutta nerokas välistäveto ja tulonsiirto niiltä joilla ei ole risukasaa (enemmistö) niille joilla on (pieni vähemmistö).

Taas kepulainen Kelan johtoon, joten vanha meno jatkuu. Jos sinut määrätään sairaslomalle mielenterveydellisistä syistä, Kela kyllä kyttää tarkkaan, että ostat lääkkeet vaikka oksentaisit verta niiden seurauksena. Muuten loppuu sairaspäiväraha. Kela on lääketehtaiden puolella, vaikka lääkkeiden haitat ylittävät hyödyn monin kerroin. Terapiaan ei pääse ennen kuin on syönyt kuukausia mömmöjä. Nuorille myös mömmöjä heti kättelyssä, vaikka suurin osa tarvitsisi vain ihmistä, joka osaisi kuunnella. Kepu on ominut maan terveydenhuollon. THL:n pääjohtaja on kepulainen, joka noudattaa samanlaista ideologiaa. Todennäköisesti hänen jälkeensä saadaan jälleen, kuinka ollakaan, kepulainen. Peli on ilmeisesti alkanut.

www.yle.fi

Terveisiä Tallinasta. Virossa ei ole sikainfluenssaa vastaan ketään rokotettu, ei Puolassa, eikä Venäjällä. Suomessa THL:n aivoriihi yrittää kuumeisesti peitellä jälkiään pelottelemalla kansaa toisesta tai kolmannesta aallosta. Logiikka ontuu. Jos parisen miljoonaa venäläistä (rokottamatonta) käy Suomessa vuosittaan, sitten virolaiset puolalaiset mukaan lukien, niin miten tämä rokotuskampanja sitten oikein toimii? Taitaa mennä uskottavuus.

Euroopan neuvoston sosiaali-, terveyden- ja perheasiankomitea on kiittänyt Puolan terveysministeri Ewa Kopaczia hänen vastustaessaan rokotushysteriaa. Ministeri saa kiitosta siitä, että vastusti lääketehtaiden painostusta, eikä tilannut H1N1 –rokotteita. Komitea katsoo ministerin toimineen oikein.

www.thenews.pl

No, mitä meillä? Senhän jokainen tietää. Voimakaksikko Puska–Eskola sai maan sekaisin. Vieläkin pelottelevat viruksella naisia ja lapsia. Kun kerran sellainen höynä kuin Al Gore sai Nobelin palkinnon, eiköhän tuo kaksikko ansaitsisi omansa. Molemmat toimivat samalla tavalla. Pelottelemalla pienempiään he asettuvat Jumalan asemaan.

Edellinen Seuraava