Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 22.12.2009

ILMASTOJUMALAN VIHA

Tiedän asuvani torilla, jossa voi tulla turpaan, mutta senkin uhalla kirjoitan ja valotan asiaa siltä osin mitä tiedän. En ole kenenkään asialla. Olen vain tavallisen maalaisjärjen puolella. Itse olen sitä mieltä, että energiaa voisi säästää, autot voisivat kulkea jollain muulla kuin bensalla ja voisimme tulla vähemmälläkin toimeen. Mutta mielestäni maailman ongelmia ei paranneta salongeissa skeidaa jauhaen, vaan köyhien kanssa pelloilla. Kärsimykset johtuvat epäoikeudenmukaisuudesta, maattomuudesta ja ennen kaikkea naisten riistosta, joita kaikenlaiset uskonnot ylläpitävät. Pitäisi yksinkertaisesti muuttaa teologiaa.

Ilmastoasiassakin on kysymys uskonnosta. Vanhatestamentilliseen tapaan ihminen on tässäkin syypää kaikkeen. Heti kun rikotaan Jumalan lakeja, niin tulta ja tuppuraa tippuu taivaalta. Nykyisen jumalan nimi on ilmasto. Jumala tuhoaa meidät, ellemme paranna syntejämme. Jos haluamme pelastua, on meidän uskottava tämän jumalan pappeja. Olen kerettiläinen ja ehdotankin, että muuttakaamme teologiaa tämänkin osalta, ja hyvin käy.

Ongelma on, että maailmassa on liikaa tiedemiehiä puolittamassa pilkkua. Kaikille ei valitettavasti riitä duunia ja leipä on revittävä mistä sen parhaiten saa. Jos jokin idea syntyy ja siihen löytyy vielä rahaa, alalle syntyy tungosta ja kaikki kilvan ylistävät tuota ideaa. Yhdysvalloissa tohtorin keskimääräinen vuosipalkka on 30–40.000 taalan paikkeilla, joten halvalla lähtee. Siten voidaan tarvittaessa todistaa helposti mitä tahansa. Ja jos vähän siirtää pilkun paikkaa kuten tässä ilmastoasiassa, saa vallan pelottavia asioita aikaan.

Suomen ilmastojumalan pääpiispa on tämä linkissä esiintyvä mies. Hän on ilmastoasioiden Pekka Puska, yhden asian miehiä. Margariinimantran sijaan käytetään toista, ja se on hiilidioksidi. Jep, pidätelkää hengitystä ihmiset sillä hengittäessä pilaatte ilman. Siis, jos todella haluatte pelastaa maailman, parasta on vetää itsensä hirteen sillä tämän uuden uskonnon mukaan olemme kaikki ongelmajätettä. Linkola on uuden uskonnon Johannes Kastaja. Että sellaista teologiaa meille tarjotaan. Yksinkertainen maalaisjärki ei voi ymmärtää moista.

www.vihrealanka.fi

Mikko-piispa poltti päreensä tästä ohjelmasta. Hänkin Puskan lailla haluaa tukkia turvat tässä maassa.

yle.fi

Ylen ohjelma pureutuu juuri tämän uskonnon perusdogmiin. On väitetty, että kun ilman hiilidioksiditaso nousee, niin samalla nousee maapallon lämpötila. Tähän väitteeseen perustuu koko ilmastohössötys. Mutta voin sanoa, että hengittäkää vapaasti sillä tämän on teoriaa ja uskomus, josta on tullut kollektiivinen vale. Ilmasto ei lämpene. Ei ole tehnyt sitä yhteentoista vuoteen, vaikka hiilidioksidipitoisuus jatkaa kasvuaan. Siis ei ole mitään yhteyttä hiilidioksidin ja ilmaston lämpenemisen välillä. Tämän tosiasian Mikko Alestalo haluaa kieltää meiltä. Tällaiset jätkät saavat koko yhteiskunnan sekaisin. Kenkää, sanoisin etenkin jos olisimme avoimilla markkinoilla, mutta nuo kaikki hänen tapaisensa ovat suojatyöpaikoissa. Valitettavasti.

Ilmasto on ehkä viilentynyt vuodesta 1998 lähtien. Kukaan ei tiedä tarkkaan sillä tilannetta on vaikea kartoittaa. Siitä tuonnempana. Venäläiset katsovat, että ilmasto viilenee. Mutta nehän ovat vain ryssiä, tuumii Mikko-piispa.

www.climatedepot.com

Sitten lyhyesti minkälaisista luvuista on kysymys. Ilmakehän hiilidioksidipitoisuudet mitataan miljoonasosissa. Hiilidioksidin pitoisuus on noussut jostakin 300 miljoonasosasta tuonne 380 miljoonasosaan. Nämä tuomiopäivien profeetat sanovat, että katastrofi iskee kun pitoisuudet ylittävät 400 miljoonasosan. Kreisiä, ainakin minun mielestäni. Käytännössä mitätön muutos, josta on tehty mammuttimainen katastrofielokuva. Teoria perustuu tietokonemalleihin, ei todellisuuteen. Noista malleista saa ulos mitä tahansa mitä haluaa. Ne eivät todista yhtään mitään.

Koko ajatus perustuu siis virheelliseen laskentamalliin, jossa ei ole huomioitu aurinkoa, eikä koko avaruutta. Ilmastolämpenemisteorian vastustajat, joita on vähemmistö (kuten aina) katsovat, että juuri vesihöyry, pilvet, aurinko ja avaruus ovat keskeisiä maapallon ilmakehän säätelyssä. Nämä vastarannan kiisket ovat huomioineet laskuissaan niin auringon kuin avaruuden ja päätyneet aivan toisenlaiseen näkemykseen ilmaston kehityksestä. Dissinentit ovat joutuneet hurjan painostuksen kohteeksi. Heitä on mustamaalattu, häiritty ja ties mitä näiden uususkovaisten toimesta. He ovat bensayhtiöiden ja hyperkapitalismin juoksupoikia ja –tyttöjä. Tavallisia ihmisiä on alettu syyllistää kuten on tapana näissä asioissa. Suomen media on mässäillyt tavallisen ihmisen hiilidioksidipäästöillä. Ei olla kovin kaukana siitä, että nämä uskovaiset saavat päähänsä tehdä linkolat ja alkavat vähentää väestöä jumalan nimeen. Tässä suhteessa historia alkaa uhkaavasti toistaa itseään.

Al Gorellakin tuli löysät housuun. Hän ei pidäkään puhetta Kööpenhaminassa tai sitten hänellä on kiire bisneksiensä parissa. Hänhän myy tyhmille ihmisille ilmastoverolappuja, ja rahat menevät hänen taskuunsa. Goresta on tulossa hyvää vauhtia ensimmäinen ilmastomiljardööri.

blog.nj.com

Kun ilmastouskonnon pääpaavin kone hakkeroitiin, paljastui koko karmeus. Nämä tyypit ovat tietoisesti väärentäneet tuloksia. Valehtelu on ollut systemaattista ja hyvin monitahoista. Oli valehtelun syyt ja motivaatio mitä ja kuinka pyhä tahansa, toiminta ei eroa tavallisesta fasismista. Oikeastaan nuo tuollaiset ryssivät paljon hyvää kiihkossaan. Näistä kiihkoilijoista johtuu, että kaikki hyvät asia tuhoutuvat juuri tällaisen manipuloinnin takia. Kun joku tulevaisuudessa sanoo sanan luonto, ihmiset poistavat varmistimen sillä enemmistö on todella frekkiintynyt tähän ainaiseen idealistiseen pelotteluun.

blogs.telegraph.co.uk

BBC:n puolella Paul Hudson on kaveri, joka kirjoittaa aiheesta maltillisesti. Oikeastaan hänen kauttaan todellisuus on päässyt läpi ja tavoittanut laajemmin ihmiset.

news.bbc.co.uk

Paul Hudson pitää myös mielenkiintoista blogia, jota on kiva seurata.

www.bbc.co.uk

Mutta hänkin on joutunut kiihkouskovaisten hyökkäyksen kohteeksi

www.dailymail.co.uk

Mutta maailmalla usko tähän uuteen jumalaan alkaa horjua.

www.dailymail.co.uk

Kun sitten mentiin Kööpenhaminaan, onko kukaan lukenut sopimusta, kyselee aiheellisesti Wall Street Journal. Miten on pääministeri Vanhanen, vai onko sekin konsulttien käsissä?

online.wsj.com

Olisi hyvä lukea teksti ennen kuin panee nimensä mihinkään paperiin. Tuosta artikkelista tulee todella huono olo.

Jokin aika sitten Vanhanen sanoi ilmastoasian olevan niin tärkeä, että se ohittaa työllisyyskysymyksen. Maan johtoa kiinnostaa siis enemmän, montako lautasta otetaan neuvottelupöytään (syömäänkö ne sinne menevät?) kuin tavallinen suomalainen ja hänen pärjäämisensä tulevaisuudessa. Suomihan on sitoutunut vähentämään päästöjä (Eduskunnan yksimielinen päätös kuin Pohjois-Koreassa) 80 % jolloin voi sanoa Finis Finlandae, eli sammuttakaa valot kun lähdette. Teollisuus ja investoinnit siirtyvät sinne, missä ei tehdä päätöksiä uskonnollisessa mielessä. Samoin käy koko Euroopan. Löytyyhän sitten töitä museon vartijana, kun kiinalaiset tulevat katselemaan sitä muinaista suuruutta, joka hallitsi aikoinaan maailman meriä. Vaikka Vanhanen lässytti kokousfiaskon jälkeen jotain kilpailukyvystä, en usko häneen. Vahinko on tapahtunut. Jos olisin miljardööri sijoittaja, en pistäisi penniäkään Eurooppaan. Kun luottamus menee, se menee.

Minulla on ystävä, joka on ilmasto- ja energia-alan spesialisti ja USA:n hallituksen neuvonantaja. Häntä kuuntelevat monet muutkin hallitukset. Bobin mukaan USA, Venäjä, Intia ja Kiina eivät tule koskaan ratifioimaan sopimusta. Sillä koko asialla ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Tullaan ja puhutaan vain mukavia ja annetaan julkilausumia. Obama kuitenkin asetti itsensä melkoiseen sisäpoliittisen uhkaan sillä USA:ssa tähän asiaan ei ole mitään kannatusta. Hän tuli vain rauhoittamaan kuumenneita tunteita, johon media on ihmiset hypessä ajanut. Mutta Suomi, se on naulannut itsensä tilaan, josta ei ole paluuta. Ihmiset uhrataan epäjumalalle, jonka nimi on hiilidioksidi.

www.lewrockwell.com

Euroopan ongelmana ovat vihreät. Heidän ja vetelien poliitikkojen takia Eurooppa on todella kusessa. Kuvassa eurooppalainen versio Kim Jong-ilistä.

www.uusisuomi.fi

Politiikan pitäisi olla tavallisten ihmisten asioiden hoitoa. Suuret ideologiset linjat, uskomukset ja aatteet pitäisi jäädä historian hämärään. Vihreät ovat vain muunnos stalinismista. He ovat uskovaisia ja pitävät itseään etujoukkona, jolle kaikki on sallittua. Heidän organisaationsa ja toimintatapansa Suomessa perustuu vanhaan taistolaiseen kaavaan. He eivät puhu arkipäivän asioista, vaan jostakin suuremmasta, jostakin joka tapahtuu tulevaisuudessa ja jota tavallinen ihminen ei kykene hahmottamaan. Kyseessä on siis ”Olen kuullut on kaupunki tuolla” – menetelmä. Ennen heidän jumalansa oli kommunismi ja paaveina toimivat Stalin, Mao, Pol Pot ja muut vastaavat. Teemana oli aluksi luonto ja kun se ei vetänyt, niin sitten otettiin pelko aseeksi ja yritettiin nujertaa yhteiskunta näin. He ovat onnistuneet. Tästä eteenpäin kun työllisyys heikkenee, syyttäkää vihreitä ja karpeloituneita politiikkoja. He allekirjoittivat tuon sopimuksen, joka tulee viemään työpaikat. Vihreät eivät välitä sillä he tulevat perheistä, joissa vallitsee mamma betalar –periaate. Mutta sitä ei tiedä, jos mamman pussikin tyhjenee. Ottaa todella päähän ihmisten puolesta.

Lähetin meiliä Bobille pyytääkseni hänen näkemystään. Annan sen tässä kaikkien luettavaksi. Olen tiennyt nämä asiat jo muutaman vuoden keskustellessamme keskenämme, mutta nyt lyhennelmä. Olisin voinut kertoa Vanhaselle, miten tulee käymään, mutta hän on tyyppi joka ei kuuntele ketään.

Dear Antti,

Good to hear from you. Much news to catch up on.

Then your question about climate change. There are actually several questions:

1) Is it getting warmer? Some records say yes, others say no. It is very difficult to measure global temperature accurately because of several factors, such as the urban heat island effect (stone and pavement absorb more heat than vegetation, resulting in higher readings near cities than in the surrounding country), a more subtle but related change because of land clearing, agricultural shifts, etc., and the fact that three-quarters of the earth is covered with water, which also raises issues about measurement, comparability, etc. Most land-based temperature data is from the more urban areas of Europe and North America, with far fewer from Africa and Latin America. But even climate believers have admitted there was little warming since around 1998. Then last week the UN World Meteorological Organization came out with a study that said, no, the earth really is warming. I am very suspicious of the validity of this result, since leaked emails recently showed a lot of the so-called scientists involved are politically motivated and have been manipulating the data.

2) If it is warming, is the warming caused by CO2? The long temperature record based on geological methods has found a high correlation between global temperatures and CO2 in the atmosphere, going back maybe 100,000 years. Al Gore makes a big deal about this as proof that CO2 has always caused global warming. But almost 20 years ago, when Al was still a US Senator, he showed this graph and when I looked at it, I saw that when the two curves both rose very significantly at around the same time, the temperature curve usually went up first and then the CO2 curve. Studies about 10 years later basically confirmed this and put the lag between temperature rise and CO2 rise at an average of around 800 years. High correlation, but the causality seems to go the other way, i.e., higher temperatures speed up the chemical reactions which release CO2 stored in the biosphere.

3) If CO2 enhances warming through a feedback but is not the basic cause of the initial warming, then what is the cause? The understanding of what causes natural climate variability over millions of years is very poor. The 2007 report of the UN Intergovernmental Panel on Climate Change says there is 90% confidence that most of the warming of the past 50 years is caused by human CO2 emissions. They base this on getting their computer models to roughly match the climate data for this period. Computer models don’t prove anything. I used to build models in the 1970s. You can get them to show almost anything you want if they are complicated enough, simply by changing assumptions and methodologies in subtle ways that only experts can detect. The UN admits in its 2007 report that the current models have very poor representation of two factors: (1) indirect radiation from the sun (the energy source that drives the climate system) and from outer space (cosmic radiation). (2) clouds, which are the most visible aspect of the greenhouse gas that accounts for about 97% of the greenhouse effect, water vapor. These are very fundamental weaknesses and I put relatively little faith in models that don’t really understand their role. Studies have found very high correlation between climate change and variations in solar and cosmic radiation, going back maybe 500,000 years. The question is why, what is the physical mechanism that could translate these radiation changes into climate changes? I concluded almost 10 years ago that it is probably due to the ionizing effect of the radiation on the middle and upper atmosphere, which in turn affects cloud formation. Clouds can have either a warming effect (blanket that holds in the heat) or a cooling effect (reflecting incoming heat radiation back out into space by high albedo), depending on the type and distribution of the clouds. But they can’t model this because they don’t have enough understanding yet.

This is a relatively short answer. There are citations to these various studies but I don’t have them here. Hope this helps

Yours Bob.

Kun taannoin kysyin Bobilta Al Goresta, jonka hän hyvin tuntee, vastasi hän lakonisesti "He´s a lunatic"


Blogin aihesanat:
kliininen lääkärintyö, luonnehäiriöinen, Lääkäriliitto, tiede, vuorovaikutus, yhteisö

Edellinen Seuraava