Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 02.03.2018

INFLUENSSA

Tänä vuonna 2018 astui voimaan laki hoitohenkilökunnan pakkorokotuksista, mikä lähinnä tarkoittaa vuosittaisia pakollisia influenssarokotuksia. Perusteet pakkorokotuksille ontuvat. Voidaankin hyvällä syyllä kysyä, miksi ja kenen määräyksestä tämä uusi laki on saatu aikaan. Mitä tuo laki tarkoittaa käytännössä ilmenee tuttavilta tulleesta viestistä. Heidän tyttärensä halusi aloittaa opiskelun ambulanssin ensihoitajaksi. Kun tyttären äiti sitten laski, mitä rokotukset merkitsisivät tyttären elämässä, lopputulos oli, että hän joutuisi ottamaan yli 40 rokotusta koko tulevan työuransa aikana. Tajuttuaan tämän tyttö jätti haaveet ensihoitajan ammatista. Olisin itsekin tehnyt saman vastaavassa tilanteessa. Uskon, että terveydenhoidon alalle syntyy työntekijäkato tämän uuden lain ansiosta. Laki ei perustu mihinkään tunnettuun tieteelliseen tosiasiaan vaan on rokoteteollisuutta lähellä olevien henkilöiden manipuloima aikaansaannos, jonka sitten eduskunnan mistään tietämättömät kansanedustajat ovat siunanneet. Kansanedustajathan eivät kanna mitään vastuuta rokotteiden haitoista. Heiltä on täysin unohtunut H1N1-rokotteen aiheuttamat kärsimykset. Nuo potilaat on työnnetty arkistojen perimmäiseen nurkkaan.

blogi-2018-03-02Maailmalla liikkuu tällä hetkellä virus, joka on tyyppiä H5N2. Yhdysvalloissa tämän viruksen ympärille on synnytetty jälleen tuttu pelottelukampanja. Järjestelmällä on taipumus pelotella ihmisiä, jotta mahdollisimman moni hakeutuisi rokotusten piiriin. Media toitottaa, että influenssa on vakava sairaus, että meillä kaikilla on riski saada influenssasta johtuvia komplikaatioita ja influenssarokotus on riskitön, rokotus estää kuolemia jne. Kuin autokauppiaan puhetta, mutta kovemmilla panoksilla. Pelottelu sai suhteettomat mittasuhteet Yhdysvalloissa. Sosiaalisessa mediassa kierteli huhuja mustasurman kaltaisesta epidemiasta, johon tuhansia ihmisiä on menehtynyt ja josta virallinen puoli on hiljaa. Viranomaisten vaitonaisuus vain lisäsi paniikkia. Tämä johti lopulta siihen, että jopa uutiskanava CNN lähetyksessään erikseen nyt helmikuussa mainitsi, ettei influenssa ole vaarallinen tauti ja vain hyvin harva on menehtynyt sen seurauksena. Tätä ennen kanava oli yksi keskeisin pelottelun lähde. Valitettavasti en saanut kaapattua tuota uutista linkitystä varten. Mutta CNN:n ilmoitus ei ollut mikään Fake News, vaan kanava kertoi asiasta, joka on ollut tiedossa pitkään ja mistä näitä luotuja rokotushysterioita on kritisoitu. Tämä nykyinen on ollut vanhan kertausta. Samaahan tapahtui H1N1-"pandemian" aikana.

Ehkä tietoisesti tai tiedostamattaan media on luonut kuvan, että virus tappaa ihmisiä välittömästi. Näinhän se ei ole. Epidemian aikana ihmiset eivät menehdy influenssaan vaan sen aiheuttamiin komplikaatioihin, tai viruksella ei tarvitse olla mitään osuutta koko asiaan. Yhdysvaltojen CDC on laitos, joka vastaa näistä asioista. Se ei itsekään tiedä, kuinka monta on kuollut influenssaan tai influenssan aiheuttamiin komplikaatioihin. Ihmisiä kuolee sydänkohtauksiin ja keuhkokuumeeseen, oli sitten influenssa tai ei. Influenssa voi johtaa keuhkokuumeeseen ja tiedetään, että mikä tahansa hengitystieinfektio voi johtaa samaan ja tiedetään myös, että pelkkä räkätauti lisää huomattavasti sydäninfarktiriskiä. Riskiryhmässä ovat heikkokuntoiset, ennestään sairaat, ikääntyneet ihmiset ja myös huonon immuniteetin omaavat lapset. Nyt näitä ihmisiä on menehtynyt rokotuksista huolimatta. Niin on tapahtunut aina, olivat he sitten rokotettuja tai ei. Yhdysvaltojen tautiviraston CDC:n mukaan H3N2-rokotteella on noin 30 %:n teho. Tämäkin on liioittelua, sillä yleinen käsitys on, että nykyinen rokotteen teho on 10 % tai alle sen. Tiedetään myös, että jatkuva rokottaminen influenssaa vastaan heikentää immuniteettia ja altistaa muille hengitystieinfektioita aiheuttaville viruksille. Näitä viruksia on yli 200 eri tyyppiä. Ne taas voivat johtaa keuhkokuumeeseen ja sydäninfarktiin. Tutkimusten mukaan jatkuva rokottaminen influenssaa vastaan heikentää rokotteiden tehoa ihmisessä. Eli todella hölmöläisten hommaa. Tämä, jos mikään pistää epäilemään pakkorokotusten mielekkyyttä ja sitä, kenen etua on tällä lailla haettu. Raha on ratkaissut tässäkin asiassa. BMJ:ssä julkaistun artikkelin mukaan kyse on suunnattomasta bisneksestä. Häikäilemättömällä markkinoinnilla myydään tehotonta tuotetta, joka kaiken lisäksi lisää riskiä saada sairaus, joka voi johtaa kuolemaan.

2018 sairastuneista otetuista näytteistä vain 14,7%:lla tapauksista on voitu osoittaa influenssavirus. Suurin osa on muita taudin aiheuttajia. Luvut ovat olleet saman suuruisia vuosikausia. Yhdeksäntoista vuoden keskiarvo on 15.34%. Tämänkin perusteella voidaan kysyä, mistä on kysymys ja mitä sairautta pakkorokotuksilla hoidetaan.

Influenssarokotteiden tehoa ei ole koskaan pystytty osoittamaan. Puolueettoman Cochcrane -tiedeyhteisön mukaan influenssa-rokotteita ei voi verrata muihin tavanomaisiin rokotteisiin. Cochranen mukaan influenssarokotteet ovat tehottomia. Se kritisoi myös rokotetutkimuksia, jotka tasoltaan ovat ala-arvoisia. Cohranen mukaan väite, että hoitohenkilökunnan rokottaminen estäisi taudin leviämisen potilasiin ei myöskään pidä paikkaansa. Hoitohenkilöstön pakkorokotuksia ovat muutkin tahot kritisoineet. Tutkimukset aiheesta ovat hutiloituja. Ei ole myöskään huomioitu muita ehkäiseviä keinoja kuten maskia, käsien pesua jne. Cochranen mukaan vuosikymmeniä kestäneet influenssarokotukset eivät ole tuoneet mitään hyötyä. Jos influenssarokotuksia vertaa muihin, kuten poliorokotteeseen, joka olennaisella tavalla vähensi sairautta, ero todella huomattava.

Cohchranen selvityksestä käy ilmi, että terveillä henkilöillä rokotuksen teho estettäessä sairastumista ja joutumista sairaalahoitoon on vaivaiset 1%. Eivätkö maan terveysviranomaiset todellakaan seuraa, mitä tiede sanoo niistä asioista, joista he tekevät päätöksiä. Tässä yhteydessä on muistettava myös, että THL:n nykyinen pääjohtaja Eskola on tullut virkaansa suoraan rokoteteollisuudesta ja oli taustahahmona luomassa H1N1- hysteriaa. Demokratiaan pitäisi kuulua avoimuus ja avoin keskustelu. Pakkoratkaisut, kuten tämä sairaanhoitohenkilöstön pakkorokotuslaki, ei ole demokratiaa. Asia olisi ymmärrettävissä, jos kyse olisi yleisvaarallisesta sairaudesta, johon olisi tarjottavissa tehokas rokote. Näin ei ole asianlaita influenssarokotteiden kohdalla. Influenssarokotteet ovat tehottomia ja haitallisia. On myös kasvavaa näyttöä, että jatkuva rokottaminen tuottaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Demokratiaan kuuluu myös päätösten perustelu niille joita määräykset koskevat, kielellä, jota kaikki ymmärtävät. Avoimuuteen kuuluu myös tieto siitä, ketkä ovat näiden päätösten takana

Olen noin 10 vuotta sitten ottanut yhden ainoan kerran influenssarokotteen. Minulle kävi kuten yllä. Rokote heikensi immuniteettini niin, että elin jatkuvassa infektiokierteessä puolitoista vuotta. Olen kuullut samaa usealta potilaalta. Influenssaa kannattaa hoitaa. Tärkeintä on lepo. Rasitus lisää sydänkohtauksen riskiä. D3- vitamiini on äärimmäisen tärkeä estettäessä ja hoidettaessa influenssaa tai mitä tahansa hengitystieinfektiota. Kannattaa ylläpitää riittävää veren D-vitamiinitasoa (D-vitamiini-OH-25) vuoden ympäri. Viralliset suositukset ovat aivan liian alhaisia. Suositukseni on 120 - 200 nmol/l . Itse otan päivittäin 125 mcg D3-vitamiinia. Oma tasoni on lähellä 200 nmol/l. Kannattaa mittauttaa omaa tasoa, sillä D3-vitamiinin imeytyminen vaihtelee paljon. Tärkeintä olisi ottaa vitamiini rasvan kanssa. Ilman rasvaa vitamiinista imeytyy vain noin 50%. Lapsille D3-annos on 50 mcg. Saksassa D-vitamiinin edut on tunnettu pitkään. Entisessä DDR:ssä D-vitamiinia käytettiin suurina annoksina kaikenlaisten infektioiden hoidossa ja siellä tiedettiin, että D3-vitamiini tehoaa viruksiin. Nyt asia on alkanut valjeta myös kapitalistisessa lännessä. DDR:n tehoannos influenssaan oli 500 mcg päivässä viikon ajan. Oma suositukseni potilaille on viisinkertainen oma annos 3-4 päivää. Käytän myös C-vitamiinia. Jos alkaa olla oireita, niin lisään myös C-vitamiinia, jota käytän jauheena kuumassa teessä. Saksassa käytetään myös homeopatiaa ja yrttejä. Tässä viimeksi, kun flunssa koputteli ovea, kokeilin edellisten lisäksi timjamiöljyä. Se ei ollut hassumpi tuttavuus.

Edellinen Seuraava