Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.09.2020

JOUSTAVA IMMUNITEETTI

Flunssat, millä nimellä niitä kutsutaankin, tulevat ja menevät. Niin influenssaa kuin muita flunssia aiheuttavat virukset tulevat ja menevät, alati muuttuen. Koronavirukset muodostavat näistä taudeista 20%. Suurin osa flunssista johtuu viruksista, joita ei ole edes kunnolla tutkittu. Oheisena on kaavio norjalaisesta tutkimuksesta, jossa on seurattu flunssaan liittyviä kuolemia 20 vuoden ajan. Kaikki nämä flunssat noudattavat samaa kaavaa. Suurin osa kuolemista tapahtuu joulun ja maaliskuun välisenä aikana, jolloin auringon valon määrä on pienimmillään. Kevään tullessa kuolleisuus laskee ja on matalimmillaan keskikesällä.

Tutkimuksessa seurattiin UV-säteilyn määrää, joka vastaavasti korreloi elimistön D3-vitamiinin määrään. Nythän on selvästi osoitettu, että D3-vitamiini on oleellisen tärkeä estettäessä myös COVID-19 -komplikaatioita.

anttih-blogi-2020-09-23

Toinen tärkeä tekijä on aineenvaihdunnan terveys. Yhdysvalloissa on viimeisimmän tiedon mukaan todettu, että yli 94%:lla pandemian seurauksena kuolleilla oli vakava sairaus, pääasiassa aineenvaihduntasairaus (insuliiniresstenssi, diabetes). Varmasti sama ilmiö on tapahtunut myös muiden epidemioiden kohdalla, mutta siihen ei ole kiinnitetty huomiota. Tutkimuksesta voi tehdä myös sen päätelmän, että virukset ovat aina läsnä, mutta eivät aiheuta ongelmia, kun suojana on riittävä määrä D3-vitamiinia. Toinen syy on laumaimmuniteetti, joka on syntynyt talvikuukausien aikana. Virukset tulevat ja menevät. Aina tulee jokin uusi muoto jostakin entisestä. Siksi on tärkeää estää sairauden paheneminen immuniteettia vahvistamalla ja tehdä siitä mahdollisimman joustava, jolloin immuunijärjestelmä pystyy reagoimaan mahdollisimman mielekkäällä tavalla infektion aiheuttamiin haasteisiin. Liian aktiivinen tai tehoton immuunijärjestelmä on yhtä tehoton kokonaisuuden kannata.

Nykyisen pandemian aikana on käynyt selväksi, että influenssarokete altistaa koronainfektiolle. Tämä on uusi havainto, mutta on odotettavissa, että se koskee

myös kaikkia virusrokotteita. Esimerkiksi koronarokote voi altistaa influenssalle. Siksi on parempi pitää immuunijärjestelmä kunnossa ja saada immuniteetti ilman sairautta luonnollista tietä.

Tämän takia olen laatinut kurssin, jolla tasapainoitat immuunijärjestelmäsi kohtaamaan virusten hyökkäykset iltojen pimentyessä. Kurssin käyneet ovat lähettäneet siitä äärimmäisen positiivista palautetta.

Lue lisää: https://www.immuniteettivahvistus.online

Edellinen Seuraava