Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 10.08.2019

KONSENSUS

Sana "konsensus" tarkoittaa sopimusta, millä ei tarvitse olla mitään tekemistä itse todellisuuden ja tieteen kanssa. 1970 syntyi konsensus eläinrasvojen vaarallisuudesta, mikä sai aikaan niin ruoka- kuin lääketeollisuuden kukoistuksen. Uudet tuotteet täyttivät ruokakauppojen hyllyt. Pikku hiljaa terveydenhoito rakentui pelkkien pillereiden ympärille. Diabetes alkoi lisääntyä vauhdilla. Tuolloin markkinointivoimana oli kuolemanpelko. Nyt pelotellaan maailmanlopulla. Rasvan sijaan konsensus on ottanut kohteeksi lihan: siirtymällä kasvisruokaan maailma pelastuu. Todellisuudessa kyse on uusien ja entistä pitemmälle prosessoitujen tuotteiden vyöry ruokakauppaan. Alkaa uusi entistä pahempi sairauksien kierre.

Tämänkin takana on eliitti ja suuri raha. Kirjoitin aiheesta keväällä blogin, missä valotin asiaa. Blogista käy ilmi mitä firmoja on tämän vyörytyksen takana.

Jokainen voi protestoida jättämällä nämä tuotteet hyllyyn ja suosimalla prosessoimattomia tuotteita. Kannattaa äänestää jaloillaan. REKO-ruokarenkaat ovat mainio vastapaino kaiken kilpailun tappavan S- ja K- kauppojen ylivallalle. Jokainen myös ymmärtää, miksi YLE ja Helsingin Sanomat ovat olleet kimpussani. Molemmat ovat toiminet eliitin etäpäätteinä aivopesemässä suomalaisia estämällä kaiken muun tiedon pääsyn julkisuuteen. Kun lukee kirjani Lääkkeetön elämä, voi ymmärtää, että koko pelottelu ei perustu mihinkään muuhun kuin rahaan. Stanfordin tutkimuksia analysoiva professori John Ionnidis on sanonut koko touhua Science Fictoniksi.

Norjan uusi terveysministeri Sylvi Listhaug kritisoi näitä maailman-lopun saarnaajia sanoen, että jokaisella on oikeus syödä punaista lihaa niin paljon kuin haluaa. Norjassa on vielä poliitikkoja, jotka ajattelevat ihmistä. Suomen poliitikot voisivat miettiä, heiluttaako YLE heitä vai he YLE:ä. Pian tämä mielten manipulaatio ajaa politiikan tekijät paitsioon. Hesarin voi aina jättää hyllyyn, mutta YLE pakkorahastaa kaikkia.

En usko, että tämä hallitus on pitkäikäinen. Se muistuttaa vanhaa kaksiväristä Moskvitsh- (Mosse) autoa, joka oli tuskan punainen ja vekselin vihreä.

https://yle.fi/uutiset/3-10603217

Edellinen Seuraava