Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.12.2016

KOOKOSRASVAN TERVELLISYYDESTÄ

Viime aikoina on kohistu vääristä uutisista (Fake News), Putinin trollauksesta ja netin disinformaatiosta. Kaikki tämä sai alkunsa Amerikan vaaleista, kun hävinnyt puoli ei kyennyt kestämään tappiotaan, vaikka valtamedia (MSM, Mainstream Media) tuki raivokkaasti hävinnyttä puolta. Eihän valtamedia voi olla väärässä, sillä olihan sovittu, että Clinton voittaa vaalit. Joka tuutti pilkkasi Trumpia, joka valittiin, vaikka Suomenkin media vastusti hänen valintaansa. Oli siis keksittävä syy tappioon, ja sehän oli tietysti Putin.

Minulle tämä MSM:n trollaus on tuttua vuosien takaa kirjoittaessani ravinnosta. Medialta on puuttunut täydellisesti kritiikki, mutta se ei ole ihme, sillä eihän ole kyse ihmisestä, vaan vallan käytöstä ja rahasta. Ihmisten omat valinnat on mitätöity ja totuus on jotain ihmistä suurempaa, johon tietoon vain harvat on pyhitetty. Oikeastaan Yhdysvaltojen vaalit osoitti, että MSM menetti uskottavuutensa ja on menneisyyttä. Trumpin voiton takana oli some, joka on tulevaisuutta, mikä taas pelottaa eliittiä, joka itkee sensuurin perään. Trump ei anna haastatteluja MSM:lle vaan Twiittaa. Onkin erikoista, että MSM menetti yhteyden maan presidenttiin.

Sensuurista huolimatta tieto leviää ohi virallisen kentän, mikä muutos on tosiasia ja tulee mullistamaan maailman. Media on tienhaarassa. On valittava, jatkaako se eliitin tukemista vai alkaako se kuunnella tavallista ihmistä. En usko muutoksen, sillä MSM:n omistajapohja on hyvin kapea ja oligarkkien käsissä. Vain muutama yritys määrää tässä maailmassa, mitä tuutista tulee. Suomessakin median olemuksesta määrää kaksi oligarkkitahoa. Suomen Herlinit ja Ruotsin Bonniers. YLE:n poliittinen eliitti on kuohinnut häntää heiluttavaksi hampaattomaksi pikku puudeliksi. MSM on paniikissa, sillä se jäi kiinni housut kintuissa. Kaikki oli Putinin trollausta, eikä totta, sillä MSM omistaa totuuden. Todellinen supermies tuo Putin, kun ehtii joka paikkaan ja saa amerikkalaiset painamaan oikeaa nappia.

Voimakaksikko Fogelholm ja Schwab ovat ilmaantuneet jälleen mediaan puolustamaan rahoittajiensa etuja, toinen puolustaa sokeria ja toinen lyttää kookosrasvan, kun se uhkaa rypsiöljyn myyntiä.

Suomessa tietty joukko, kuten edellä mainitut, tekevät päätöksiä ja antavat suosituksia niiden suhteen, joilta se saa palkkioita. Muualla tilannetta kutsuttaisiin korruptioksi, mutta Suomessa se on edistyksellistä yhteistyötä suurteollisuuden kanssa. Näiden "asiantuntijoiden" ainoa tarkoitus on uskotella kansalle, että kaikki keinotekoinen on terveyttä ja luonnonmukainen on roskaa. Viralliset hoito- ja ravitsemussuositukset eivät todellakaan perustu tieteeseen, vaan ovat manipuloitu tukemaan suurteollisuutta. He eivät kykene näyttämään mitään todellista faktaa väitteittensä perusteeksi, jotta asioista voitaisiin käydä avointa keskustelua. He selittävät ylimalkaisesti, että kyse on kansainvälisistä suosituksista, mikä uppoaa kuin häkä mediaan. Suosituksista päättää pieni valikoitu kansainvälinen joukko suljettujen ovien takana. Jokainen jäsen joutuu kaiken lisäksi allekirjoittamaan vaitiololupauksen, mikä takaa, että rahaa ja kaikenlaista mukavaa alkaa virrata noille, jotka kuuluvat tuohon armoitettuun joukkoon.

Seuraavat pari uutista kertonevat osaltaan, että Fake News on Suomen median arkipäivää, missä Putinilla ei ole osuutta. Iltalehti antaa tilaa ravitsemusterapeutti Hanna Partaselle koskien kookosrasvaa, ikään kuin Partanen olisi joku alan profeetta. Toinen media, Maaseudun Tulevaisuus antaa tilaa Ursula Schwabille, joka on keinorasvateollisuuden etäpääte yliopistossa vastustaen voita ja kaikkea muutakin luonnollista ja on omistautunut taistelemaan rypsiöljyn puolesta. Maaseudun Tulevaisuus haluaa ilmeisesti tuhota karjatalouden ja maidontuotannon Suomesta antaessaan tilaa moiselle. Lehti voisikin muuttaa nimensä Maaseudun Menneisyydeksi. Rypsiä viljellään Suomessa erikoisluvalla myrkyillä, jotka tuhoavat mehiläisiä ja josta jää myös jäämiä itse tuotteeseen. Tuotannossa käytetään mm. bentseeniä liottimena. Mitään luonnollista kyseisessä öljyssä ei ole. Schwab voisi kerrankin esittää julkisuudessa, mitä rypsiöljyn todelliset terveysvaikutukset ovat. Tiedetään ainoastaan, että rypsiöljy laskee kolesterolia, mutta ei ole koskaan kyetty osoittamaan, että rypsiöljy estäisi sydänkuolemia. Britannian sydänyhdistyksen professori Jeremy Pearsonin mukaan PUFA ei suojaa sydäntaudeilta. Sen sijaan on lisääntyvästi näyttöä, että monityydyttämättömät kasvirasvat (PUFA) aiheuttavat syöpää. Markettien hyllyt notkuvat kaikenlaisia valmistuotteita, joiden kaava on seuraava kaava; PÙFA, SOKERI JA JAUHOT, mikä kombinaatio johtaa ajan kanssa väistämättä syöpään.

Alusta asti kaikki, mitä on puhuttu rasvoista, on ollut väärin. Kesällähän Suomenkin media joutui sen ikävän tosiasian eteen, että alkujaan kaikki perustui väärennökseen. Luonnonrasvoista tehtiin roisto, jotta sokerin haitat saatiin peitettyä. Väärentäjät saivat tuntuvaa tukea tuolloin teollisuudelta. Eli, koko nykyinen virallinen linja perustuu väärennökseen ja on epätosi, mutta meno vain jatkuu ikään kuin mitään tällaista ei olisi tapahtunut. Se, ettei tähän valehteluun puututa, kertoo vain, kuinka syvällä olemme korruption suossa. Kun väärät suositukset aiheuttavat sairauksia, niin sitten lääkekauppa sujuu ja kaikki asianosaiset paitsi potilaat ovat onnellisia. Kun puhutaan valemediasta, niin tässä on todellinen esimerkki siitä, kuinka todellisuutta vääristellään. Eli mikä on todellinen valemedia?

Iänikuinen pelottelu kovista rasvoista on todellista trollausta pahimmillaan. Luodaan aiheetonta pelkoa vain, että oma tuote möisi. Kovat (tyydytetyt) rasvat eivät aiheuta sydäntautia. Tämä on osoitettu moneen kertaan. Tänä syksynä julkaistu eurooppalainen analyysi toteaa samaa. Tutkimus koski 42 eri valtiota. Tutkimus osittaa selvästi, ettei tyydytetty rasva aiheuta sydäntautia, mutta sen sijaan runsashiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa sydäntautia. Mitä enemmän hiilihydraatteja ja vähemmän tyydytettyä rasvaa, sitä enemmän sydänkuolemia. Tässä yhteydessä voi myös mainita, ettei punainen liha aiheuta mitään terveysongelmia. Tämäkin asia on todettu moneen kertaan. Tästähän Suomen media ei puhu mitään. Eurooppalainen tutkimus on paljon rehellisempi kuin monet vastaavat Yhdysvalloissa tehdyt, joissa ruoka-ja lääketeollisuus hengittää tekijöiden niskaan.

blogi-2016-12-23

Vastoin näiden suomalaisten "asiantuntijoiden" väitteitä kookosrasva on todellista terveysruokaa. Kookos sisältää MCT-rasvoja eli Medium Chain Triglyserides, jotka metaboloituvat elimistössä eri tavoin kuin pitempiketjuiset rasvat ja muuttuvat ketoaineiksi, jotka stimuloivat aivoja auttaen sellaisissa sairauksissa kuin epilepsia ja Alzheimer.

On yhteiskuntia, joiden pääasiallinen rasva on kookos, kuten Tokelaun asukkaat Tyynellä merellä. Heillä ei esiinny lainkaan sydäntautia ja he ovat muutenkin hyvin terveitä ilman aivohalvauksia ja vastaavaa. Suomalaisen käsityksen mukaan Tokelaun asukkaat olisivat kuolleet sukupuuttoon ajat sitten, mutta ehkä niin tulee käymään, kun terveysrasvahype on saapunut saarille ja sydäntaudit ovat lähteneet nousuun.

Kookosrasva auttaa myös laihdutuksessa, sillä se nopeuttaa aineenvaihduntaprosesseja, jolloin kuluu enemmän kaloreita. 30- 40 g eli 2-3 ruokalusikallista kookosrasvaa päivässä lisää energiakulutusta keskimäärin noin 5 % vuorokaudessa, mikä tekee keskimäärin 120 kcal. 12 viikon koe osoitti, että sama määrä kookosta vähensi oleellisesti sisäelinrasvaa.

Kookos myös estää nälkää ja auttaa syömään vähemmän. Kookoksesta syntyvillä ketoaineilla on ruokahalua hillitsevä vaikutus. Erään miehillä tehdyn kokeen mukaan koehenkilöt söivät keskimäärin 256 kcal vähemmän päivässä. Kun se yhdistetään edelliseen, niin yhteisvaikutus voi olla jopa 400 kcal ellei enemmänkin ilman, että tarvitsisi erikseen laskea kaloreita.

Ketoaineet estävät epileptisiä kohtauksia etenkin lapsilla. Ketogeeninen eli erittäin vähähiilihydraattinen ruokavalio on ainoa toivo lapsille, joilla on vaikea-asteinen epilepsia. Ruokavaliolla nämä lapset voivat hyvin, eikä mitään haittoja ole todettu, vaikka he olisivat olleet ruokavaliolla vuosia.

Kookosrasvan sisältämä lauriinihappo tappaa taudinaiheuttajia, viruksia, bakteereita ja sieniä kuten candida hiivasientä. Lauriinihapolla on todettu olevan tehoa jopa HIV-virukseen. Kookos tehoaa myös HIV-potilaiden sekundääri-infektioihin. Niin ihmisen kuin imettäväisten maito sisältää lauriinihappoa, joka on vastasyntyneen lähes ainoa suoja taudinaiheuttajia vastaan. Maitorasvat sisältävät myös lauriinihappoa. Maidossa on 3 %, äidinmaidossa 6 % ja kookosrasvassa on 50 % lauriinihappoa. Rasvaton maito ei sisällä mitään muuta kuin maitojauheella värjättyä vettä ja keinovitamiineja, jos niitäkään.

Kookos vaikuttaa suotuisasti myös kolesteroliarvoihin. Kookosrasva nostaa HDL-kolesterolia ja estää LDL:n hapettumista. Kookos on erinomainen, ellei paras ihorasva. Kookosrasva tervehdyttää ja parantaa hiusten kuntoa. Kookos auttaa suuhygieniassa.

Ehkä mielenkiintoisin alue, mihin kookos tehoa on aivot. Kookos parantaa aivojen aineenvaihduntaa. Ala on intensiivisen tutkimuksen kohteena maailmalla, mutta ei Suomessa, kiitos Schwabin, joka yhdessä Partasen kanssa Alma-median siunauksella haluaa estää kaiken tämän tiedon suomalaisilta. Omassa työssäni olen nähnyt, että kookoksesta on todella apua muistisairaille. Kookokselle löytyy yli 200 eri käyttöaluetta. Nämä mainitut ovat vain osa tuosta kaikesta.

Helsingin Sanomat antaa mielipojalleen Fogelholmille tilaa puhua sokerin puolesta. Juttu on sinänsä mielenkiintoinen siinä, että hämäävyydessään se jopa ylittää Putin-jutut. Virvoitusjuoma-teollisuus ja muut pääasiassa sokeria raaka-aineena käyttävä teollisuus ovat satsanneet miljoonia, jotta sokerin haitat voitaisiin mitätöidä. Fogelholm on osa tätä projektia. Hesarin jutussa Fogelholm puhuu, ettei sokerin kulutuksella ja ylipainolla ole korrelaatiota. Sehän on totta, sillä pelkkä painon lisäys sokerista on hyvin yksilöllistä. Ongelma ei ole lihavuus, sillä sokeri ei lihota kaikkia samalla tavalla, vaan sokeri on keskeinen sairauksien syy ilman, että se näkyisi painonousuna. Kun painopiste jutussa vedetään pelkästään painoon, niin siten saadaan huomio suunnattua epäolennaisuuksiin. Samaa taikatemppua on käytetty tupakan suhteen ja ne, jotka ovat koukussa tupakkaan tai sokeriin, saavat tekosyyn olla muuttamatta elintapojaan. 1960-luvulla tutkimuksia väärennettiin niin, että rasvat saatiin syyllisiksi sydänkuolemiin sokerin sijaan, vaikka tiedettiin, että sokeri oli keskisin syy sydänkuolemiin. Asia on fakta nykyisin. Sokeri on keskeinen syy sydäntautiin, sen lisäksi sokeri on keskeinen tekijä syövän synnyssä ja leviämisessä.

Fogelholmin toiminta epäeettistä ja lisää inhimillistä kärsimystä ja sydänsairauksia. Mielestäni tässä vaiheessa yhteiskunnan tulisi puuttua Fogelholmin toimintaan. Tämä lienee toiveajattelua vuosikausia näitä asioita seuranneena. Eliitti suojelee omiaan.

Iltalehti kuuluu ruotsalaiseen Bonnier yhtiöön. Tämä samainen yhtiö on tutkinut suomalaisten tunnelmia. 80 % sanoo nykyisin kokevansa ahdistusta Suomessa. Potilastyön perusteella voin sanoa, että syy on siinä, ettei ihmisten todellisia tarpeita oteta huomioon, vaan heidät pakotetaan muottiin, jolla ei ole mitään tekemistä ihmisten reaalimaailman kanssa, kiitos median. Ylekin lässyttää ikään kuin katselija olisi vähäjärkinen lapsi. Dokumenttiohjelman tekijän naama työntyy joka paikasta esille selittäen, että suomalaiset ovat tolkun kansaa. Se ei pidä paikkaansa, sillä enemmistöllä alkaa olla pinna kireällä.

Berliinissä sitten tapahtui. 12 ihmistä kuoli. Teko noudatti tuttua kaavaa. Rekan ohjaamosta löytyi epäillyn henkilöpaperit. 2001 kaksoistornien räjäytyksen jälkeenkin löydettiin yhden teosta epäillyn henkilöpaperit romahtaneen rakennuksen viereiseltä sivukadulta. Sama kaava ja ilmeisesti samat piirit vetämässä lankoja. Kukaan ei usko enää selityksiin. Saksassa ihmiset ovat tyrmistyneitä viranomaisten kyvyttömyydestä hoitaa asioita. Saksassa on puoli miljoonaa ihmistä, jotka ovat saaneet karkotuspäätöksen, mutta oleilevat ties missä. Kuinka paljon heitä on Suomessa, ei ole tiedossa, mutta kirkko suojelee heitä. Ystävämme Hampurissa tiivisti asian näin: "Nach der postmodernen Welt leben wir in der postfaktischen Welt eli postmodernismin jälkeen elämme faktojen jälkeistä aikaa."

Edellinen Seuraava