Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 27.09.2010

KUKA TÄSSÄ ON FASISTI, RASISTI TAI MIKÄ LIE?

Tämänkertaisen blogikirjoituksen aihe lähtee vähän etäältä, mutta on hyvä esimerkki kuinka mieliämme sekoitetaan. YK on sotkenut pahimman kerran yhteiset asiamme. WHO:n pandemia oli todellinen pannukakku, joka masinoitiin lääketehtaiden asiantuntijoiden avustuksella ja toi alan teollisuudelle huimat voitot.

Sitten on tämä ilmastoasia. Muistamme Al Goren, tuon nobelistin, joka teki ilmastoasiasta oman henkilökohtaisen bisneksen Nobelkomitean antaessa hänelle huiman markkinointituen. Goren temput ovat aiheuttaneet melkoista närää USA:ssa, mutta Suomessa hän on edelleen Jeesuksesta seuraava, vaikka mikään hänen manaamansa kauhukuva ei pidä paikkaansa. Mutta ihmisten uskontoahan ei saa loukata.

www.telegraph.co.uk

www.nytimes.com

Systeemin rattaat pyörivät hitaasti, ja YK:n ilmastovastaavan toimia on alettu tutkia. Samaa bisnestä löytyy ilmastovastaavan Dr. Rajendra Pachaurin taustalta. Oman firman sijaan Pachauri imee rahaa mitä erilaisimmille säätiöille ja tutkimusprojekteihin, joita ei valvo kukaan. Pachauri on tohtorismiehiä, mutta ei ilmastoasioissa. Alunperin hän on rautatieinsinööri. Pachaurin väitteet ovat samaa luokkaa kuin Goren. Hänen mukaansa Himalajan jäätikkö häviää vuoteen 2035 mennessä, mikä todellisten asiantuntijoiden mukaan on fysiikan lakien vastaista. Samaa luokkaa kuin Goren väite, että uusi vedenpaisumus uhkaa maailmaa

www.dailyexpress.co.uk

Molemmat, sekä Gore että Pachauri, tunnetaan ökyelämästä, missä sähköä ei säästellä. Kumpikin on keksinyt oivan bisneksen. Kun lyö pöytään hurjat väitteet, niin rahaa tulee, ja rutkasti. Peloissan ihmiset antavat rahaa, että joku hoitaisi mörön pois sen sijaan, että pysähtyisivät itse miettimään.

Millä nimittää näitä pelon kauppiaita? Itse pidän heitä fasisteina. Juuri fasismille on tyypillistä ajaa omia etuja terrorin ja pelon avulla.

Kuvaan kuuluu tietysti mummot, lapset, köyhät ja muut maailman murjomat. Kööpenhaminassa käytiin keskustelua hiilidioksidipäästöjen rajoittamisesta. Syväkurkku vuosi julkisuuteen, mistä siellä oli todella kysymys. Päätökset ovat köyhille maille katastrofi. Mutta ehkä se on tarkoituskin. Täällähän on liikaa porukkaa muutenkin

www.guardian.co.uk

Aiheesta laajempi selostus seuraavassa. Raha on kuten arvata saattoi kaiken taustalla.

21stcenturywire.com

Obaman tieteellinen neuvonantaja, tieteen tsaariksi kutsuttu John P. Holdren, on puhunut pitkään maailman hallituksesta ja väestökasvun säätelystä todella huolestuttavalla tavalla.

www.prisonplanet.com

Samaa jatkaa NASA:n ilmastofriikki James Hansen, jonka mielestä ainoa ratkaisu on ihmiskunnan radikaali vähentäminen.

www.prisonplanet.com

Hurjimman skenaarion esitti joulupukin näköinen Teksasin tiedeinstituutin tutkija, tohtori Eric R. Pianka. Hänen mielestä 90 % ihmiskunnasta pitäisi hävittää ruiskuttamalla Ebola-virusta lentokoneista. Ebola-kuolema on hirveä. Pahempaa kuin saksalaisten kaasu aikoinaan. Mutta kaikki on sallittua, jotta itse saisi elää ja maailma pelastuisi. Tai ei maailmallakaan ole väliä, se on vain kauppatavara. Nykyajan versio Lebensraumista.

www.prisonplanet.com

Ei sitten ole ihme, että pahamaineinen sadistinen murhaaja Charles Manson on liittynyt näihin ilmastoaktivisteihin. On löytynyt vihdoin se todellinen seurakunta.

eyondthecurtain.wordpress.com/2010/09/08/

Mutta heräsi myös tämä Suomen profeetta ja eliitin suosikki Linkola aiheeseen. Hänen mielestä kaikki vastustajat pitäisi viedä leireille.

beyondthecurtain.wordpress.com/2010/09/20/

“We still have a chance to be cruel. But if we are not cruel today, all is lost."

Eli, meillä on vielä mahdollisuus olla julmia. Mutta, jos emme ole julmia tänään, niin kaikki on menetetty.

Lause on suorasukaisempi ja kylmempi kuin konsanaan mitä Adolf Hitler koskaan sanoi. Tämä nykypäivän Suomessa. Kun joku Soini puhuu maahanmuuton rajoittamisesta, on hän rasisti ja populisti. Kun Linkola kehottaa massamurhaan ja myös estäisi maahanmuuton, on hän vihreän liikkeen pääideologi, eliitin ihailema ja arvostettu kansalainen. Miten on mahdollista, että jos sanoo sanan neekeri, niin poliisi tulee ja pamputtaa, mutta moinen on sallittua? Ero on siinä, että Linkola puhuu eliitin etujen puolesta ja säästäisi heidät, mutta tuhoaisi kaikki meidät tavikset. Soini puhuu, että mistä duunia riittäisi kaikille. Demaritkin ovat ottaneet saman aiheen esille. Mutta kepu vastustaa sillä kukapa muu poimisi marjat metsästä kuin köyhä rupusakki.

Fasismille on myös tyypillistä orjatyövoima.

Kun on seurannut energiakeskustelua tässä maassa, niin se muistuttaa paljolti rasvakeskustelua. Siksi aihe kiinnostaa kun se yhtä samaa älyttömyyttä. Turpa kiinni, meillä on vain yksi totuus. Kepun mielestä turpeenpoltto on ihan ok, mutta kaasun ei, vaikka asiantuntijat ovat tyystin eri mieltä ja perustellusti. Mutta hauska uutinen aiheesta. Biobensa tuottaa neljä kertaa enemmän päästöjä kuin tavallinen. Mutta tuleepahan rypsiöljy oikeaan käyttöön ja suurviljelijät saavat rahansa.

ww.telegraph.co.uk

Kun nyt on paljastettu ilmastojumalan kataluus ja kuinka paljon ihmisuhreja sen palvonta vaatii, on luultavaa, että innostus moiseen vähenee. Ebola ei ole mikään helppo juttu, ellei joku keksi tehdä silläkin rahaa. Mutta ei hätiä. Uusi jumala kurkkii nurkan takaa. Aurinko on suuttunut ja murjottanut hiljaa pitkään. Nyt on odotettavissa Auringon raivo. Jälleen ennustetaan katastrofeja. Tällä kertaa mukavia sellaisia. Satelliitit voivat sammua kuten kännykät. Navigaattorit hiljenevät ja autoilijat joutuvat eksyksiin. Mutta ainahan voi mennä kävellen metsään marjaan ja tehdä itse jotain ihmiskunnan eteen.

in.news.yahoo.com

Edellinen Seuraava