Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 18.11.2010

KYMMENEN KÄSKYÄ

Ehkä on aiheellista siirtyä seuraavaan jo aiheeseen, mutta eräänlaista uskontoa on tämäkin. Sain postia Keski-Suomesta. Anne Ukkonen, opiskelija Jyväskylästä, on kirjoittanut sanomalehti Keskisuomalaiseen mainion Ihannekansalaisen 10 käskyä.

www.ksml.fi

Kun miettii ketä äänestää tulevissa vaaleissa, niin Annen 10 käskyä on hyvä pohja harkinnalle. Hän mainitsee, kuinka maailman väestö mahtuisi ilman tuskaa ja toisten varpaille tallomista kokonaan Suomeen. Asia on todellakin niin. Jokaiselle maailman kansalaiselle löytyisi tilaa noin 52 neliötä, ja nelihenkinen perhe asuisi siten isossa 208 neliön lukaalissa, johon harvalla olisi edes varaa nykyaikana.

Elämme ympäristöfasismin aikaa.

Kuvan käsivarsinauhan kuva on vain muuttunut aikojen kuluessa. Siinä on ollut sirppi ja vasara, hakaristi, Maon punainen tähti ja Pol Potin riisipuikot, mutta ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa fasistit ovat julistaneet suoran sodan ihmiskuntaa vastaan. Kyseessä on samat henkilöt, joille on yhteistä pakkoneuroottinen halu hallita muita ja koko maailmaa. Merkit vain vaihtuvat. Tämän päivän vihreät ovat eilispäivän stalinisteja.

Kaikki on puettu samaan kaapuun kuin tuossa uskontoasiassa. On valistuneiden joukko, ja sitten rupusakki. Valistuneet saavat elää ja pelastuvat. Muut joutuvat kuolla, pois kuleksimasta ja likaamasta maailmaa. Vähän samaan tapaan kuin tunnettu ex-stalinisti pankkiiri, joka tokaisi, ettei hänen pankkiinsa tarvita lattian likaajia.

Ihmisten syyllistämien on yhteistä näille uskonnoille, niin ekofasimille kuin hihhulikristtyille. Ekofasismi esittää, että ihminen on syyllinen kaikkeen, etenkin ilmastokysymykseen. Muistuttaa kovasti perisynnin ajatusta. Ekofasistien mielestä meitä on liikaa. Osa pitäisi hävittää joko rajoittamalla syntyvyyttä tai sitten abortteja lisäämällä. Jotkut ehdottavat suorasukaisesti enemmistön listimistä tavalla tai toisella. Edellisissä blogissani tästä aiheesta kerron tyypistä, joka ehdotti Ebola-viruksen levittämistä kaikkialle maailmaan, mutta nyt jotkut älypäät ehdottavat neutronipommia siihen tehtävään. Jopa Scientic American sortuu moiseen järjettömyyteen

www.scientificamerican.com

Oheisena pari videonpätkää, miten ihmisten mieliä manipuloidaan nykyaikana. Viha myy hyvin. Viha on myös fasismin käyttövoima.

Ensimmäisessä videossa opettaja kertoo lapsille, kuinka vähentää hiilidioksidipäästöjä. Herkkä vihreän liikkeen iltasatu meille kaikille.

ww.youtube.com/watch?v=sSTLDel-G9k

Greenpeace panee paremmaksi. Tyly nuori purkaa vihaansa. Ei ihme, että nuo huppupääpenskat pieksevät mummoja kadulla. Pitäkää tämä mielessä, kun he seuraavan kerran tulevat ruinaamaan rahaa kadulla luonnonsuojelun nimissä.

www.youtube.com/watch?v=vgvnqv1-_D4

Liikakansoituksen idea ei ole uusi. Ajatuksen keksi yläluokkainen snobi, 1700–1800 -lukujen taitteessa elänyt engelsmanni Thomas Robert Malthus, pappi muuten. Hänen mielestä porukkaa pitäisi vähentää aktiivisesti ja jättää köyhät hoitamatta. Todella kristillinen kaveri. Hänen ideansa on kantanut hedelmää, ja Malthus on ekofasistien oppi-isä nykyisin. Tämän hetken tunnetuin malthusilainen on Lester Brown. Kiltinnäköinen yliopistohissukka, jonka sielussa asuu itse Aatu. Kaikkialla palkittu kaveri, joka on perustanut järjestön nimeltä Earth Policy Institue. Tämä vain kertoo, kuinka pihalla maailma on tällä hetkellä.

www.theglobalist.com

Mutta on hyviä ihmisiä, jotka jakavat tietoa kuten Jyväskylän Anne. Hyviä uutisia: Ei ole olemassa liikakansoitusta, ruokaa riittää kaikille, ilmaston muutos, jos sitä nyt ylipäänsä on olemassa, ei johdu ihmisestä ja paljon muuta. Yksinkertainen sääntö: Älkää uskoko ihmisiä, jotka puhuvat ihmistä suuremmista asioista ja syyllistävät ihmisen. Muutama hauska video:

Nykyinen fasismi ei ole uusi ilmiö. Hyvä video aiheesta, missä John Lennon ja Yoko Ono kertoo näkemyksiään tästä aiheesta. Ruokaa riittää yllin kyllin kaikille, jos vain on halua siihen.

www.youtube.com/watch?v=Emi1wf1q6os

Johnin ampui kaveri, joka kertoi Jumalan antaneen käskyn. Todellisuudessa fasismi tappoi hänet. Johnin muistoksi ja meille kaikille mietittäväksi.

www.youtube.com/watch?v=9Q0Eyw3l3XM

Pidetään tästä kiinni, vaikka rokkihan on syntiä. Syntisiähän me olemme kaikki, paitsi eräät.

Edellinen Seuraava