Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 12.10.2008

LÄÄKÄRILEHTI JA MUITA MEDIOITA

Kuten arvata saattoi, Lääkärilehden uusi päätoimittaja kieltäytyi julkaisemasta vastinettani Elintarviketeollisuuden Göbbels lääkärin työn arvioijana kritiikkiin kirjastani Diabeteksen hoito ruokavaliolla. Lääkärilehti on saanut uuden päätoimittajan Alma-mediasta, siitä samasta talosta joka antoi toimittaja Johanna Korhoselle kenkää lesbouden takia ja jonka johtokunnassa mm. makkaratalo HK on hyvin edustettuna varmistamassa, ettei keskustelu lipeä mitä tulee ruokaan yleensä.

mediaviikko.fi

Yrityskonsultti ja kauppatieteiden maisteri Hannu Ollikainen on keikkunut korkealla ison mediatalon pallilla, mistä sitten siirtyi Lääkärilehden päätoimittajaksi. Liekö luuseri tai sitten taustalla voi piillä isommat asiat, sillä on olemassa vaara, että lääkärit alkavat livetä ruoka- ja lääketehtaiden otteesta. Siksi tarvitaan kovia otteita eikä keskustelua sallita. Valitin asiasta liiton johtajalle Heikki Pälveelle, joka vastasi pitkällä lässyttävällä kirjeellä. Sen perussanoma oli, ettei aihe kiinnosta lukijakuntaa. Ei olisi uskonut, että vitsi, jota valmistumisesta lähtein olemme kollegojen kanssa vääntäneet, olisi tosi ennen kuin se sattuu omalle kohdalle. Olemme nimittäin vitsailleet, että lääketehtailla on joka maassa oma lääkäriliittonsa. Mutta valitettavasti muuta ei voi asiasta päätellä.

Onneksi on muita liittoja kuten Ruotsin vastaava, jossa sentään keskustellaan

www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=10234

www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=10235

Suomihan on edelleen osa Ryssää. Oligarkkien sijaan vaikenemisen varmistavat vuorineuvokset ja vastaavat. Suomessa ei kyetä sietämään mitään erilaisuutta ja vuoropuhelua. Suomi on oman itsensä rasisti.

Toinen uutisoinnin kukkanen oli perinteisessä Kotiliedessä, joka on surullisella tavalla prostituoinut itsensä sitten legendaarisen Eila Jokelan.

www.kotiliesi.fi

Juttu nimeltä Totta vai Tarua. Rasvat puntarissa oli murheellista luettavaa. Ilmeisesti Puska oli lähettänyt juoksutyttönsä asialle. Sanon näin, sillä Puska on Sydänliiton puheenjohtaja, asia mikä on mahdollista vain bysanttilaisessa Suomessa sillä missään länsimaassa ei olisi mahdollista, että terveydestä vastaava valtion virkamies keikkuisi yksityisen puulaakin johdossa. Sydänliitto on Diabetesliiton ohella keskeinen ruoka- ja lääketeollisuuden myyntiorganisaatio Suomessa. Niiden toimintaperiaate on hieman sama kuin hyväntekeväisyysyhdistyksillä, jotka käyttävät 99% rahoista omiin tarkoituksiin ja 1 % annetaan sitten avuntarvitsijoille.

Ravitsemussuunnittelija Anu Joki vannoi artikkelissa rypsi- ja muiden vastaavien öljyjen nimeen, jotka soveltuvat paremmin traktorin polttoaineeksi kuin ihmisten ravinnoksi. Olen iloinen artikkelista sillä ihmiset reagoivat asiaan. Lehden kannattaisi lukea palaute sillä se kertoo mihin suuntaan maailma on menossa. Ruotsissa on alettu yleisesti vaatia kieltoa muoviöljyjen myymistä ihmisravinnoksi. Esimerkkejä Ruotsin tavasta kirjoittaa asioista. Meillä vastaavat lehdet ovat valjastettu teollisuuden palvelukseen.

www.aftonbladet.se

www.expressen.se


Blogin aihesanat:
Alma-media, Anu Joki, Diabeteksen hoito ruokavaliolla, Diabetesliitto, Eila Jokela, Hannu Ollikainen, Heikki Pälve, HK, HS, Johanna Korhonen, Kotiliesi, Lääkärilehti, media, muoviöljy, Pekka Puska, rasismi, rasva, Sydänliitto, öljy

Edellinen Seuraava