Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 24.04.2009

LAIHDUTUSLÄÄKE

EU:n päätös sallia uusi laihdutuslääke vapaaseen myyntiin on todella outo. Suomen lääkelaitoksen asiantuntijatkin pyörittelevät päätään päätöksen johdosta. Samaan aikaan EU yrittää karsia vitamiinien ja hivenaineiden vapaata kauppaa. Myös päätös hyljetuotteiden myyntikiellosta oli täysin perusteeton. Hylkeitä on todella liikaa kaikkialla. Täällä Pellingissäkin hylkeet ovat todellinen riesa. Joten voi kysyä, miksi hylkeenmetsästys kielletään

Ehkä taustalla on sylttytehdas. Hylkeet ovat tärkeä omega-3-rasvojen lähde. Näillä rasvoillahan on todettu olevan paljon terveysvaikutuksia. Viime syksynä julkaistun tutkimuksen mukaan omega-rasvoilla oli statiineja parempi teho estettäessä sydäntauteja. Olen kertonut tästä aikaisemmassa blogissani. Mutta eihän sellaista voi sietää, että patentoimaton aine tuhoaa hyvän lääkebisneksen!

www.emea.europa.eu (pdf)

En näe muuta syytä kuin EU:n korruption kyseistä päätöstä tehtäessä. Tosin korruptio -sanasta käytetään kauniimpaa termiä, sehän on lobbausta. Lääketehtailla on tätä tarkoitusta varten satoja lobbareita EU:ssa, ja miljoonien budjetit. Mihin olemme menossa kun Suomenkin EU-edustajat ovat mukana samassa pelissä? Taannoin yksi heistä sai nami nami -viran rahamaailman piiristä. Äänestäjät olivat hänelle vain astinlauta kohti korkeampia sfäärejä. Oheisena Saksan TV:n raportti.

www.youtube.com/watch?v=xnMtc_QJ4-E

Olen myös saanut postia toisesta EU:n ongelmasta. EU on tuhoamassa internetin ja tekemässä siitä jonkinlaisen maksu-TV:n tapaisen järjestelmän.

Asiasta laajemmin Kerosen blogissa:

keronen.blogspot.com

Olemme selvästi menossa kohti fasismia, jossa hallitsee EU:n pikkutarkka, kaikille elämänaloille ulottuva ja tarkkaan kontrolloitu byrokratia yhdessä suurteollisuuden kanssa. Malli on suoraan Mussolinilta. Vallassa oleva järjestelmä kun ei ole sosialismia eikä puhdasta kapitalismia demokratiasta puhumattakaan. Kukaan ei kontrolloin EU:N korruptiota. Runsaat edut tukkivat laiskojen edustajien suut. Tähän sitä ollaan tultu, arvon poliitikot. Ja seuraavissa vaaleissa on vain sekundaehdokkaita tarjolla. Ehkä tästä on muutettava Norjaan tai Venäjälle. Tsuhna on kiltti mutta typerä, sanoi entinen ryssä.

Noista laihdutuslääkkeistä sen verran, että ne ovat todella vaarallisia. Lääke estää rasvojen imeytymistä suolistosta. Lääke perustuu kaloriajatteluun ja siihen, että rasvat olisivat lihomisen syy. Näinhän asia ei ole, sillä liika hiilihydraatti lihottaa, ei rasva. Hiilihydraatti on ainoa ravintoaine, joka nostaa insuliinitasoa. Insuliini on välttämätön rasvan muodostumiselle elimistössä. Ilman insuliinia kukaan ei liho, vaikka söisi kuinka paljon rasvaa. Tämä on tosiasia, mikä ei tunnu kolahtavan asiantuntijoiden kaaliin, jos ilmaisen asian stadin murteella.

www.worstpills.org

Kun lääke estää rasvan imeytymisen suolistosta, estää se samalla monien tärkeiden rasvojen imeytymisen, ja estää myös kaikkien rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä kuten, A-, D-, E- ja K-vitamiinin sekä beta-karoteenin. Lääkkeen on todettu aiheuttavan veren hyytymistekijöiden häiriötä ja sitä kautta verenvuotoja. Aineen on todettu lisäävän suolistosyöpäriskiä jopa 2.4-kertaisesti.

Suosittelen lääkettä käyttäville vaippoja, sillä imeytymätön rasva aiheuttaa rasvaripulia, ja se voi olla hyvin hankala käytännössä. Monella tulee vahinko ennen kuin edes on tiedostanut, että tarvitsisi käydä toiletissa. Ehkä sitä laihtuu siksi, että on todella juostava vessaan tuon tuostakin. Lääkkeen reseptivapaan version nimi USA:ssa on ALLI. Suomessahan allipaasikivet ovat tuttuja monelle, joten nimi sopisi tännekin.


Blogin aihesanat:
ALLI, beta-karoteeni, EU, fasismi, hiilihydraatti, hivenaine, hylje, imeytyminen, insuliini, kapitalismi, korruptio, laihdutus, laihdutuslääke, omega-3, rasva, rasvaripuli, sosialismi, statiini, suolistosyöpä, syöpä, verenhyytyminen, verenvuoto, veri, vitamiini, vitamiini

Edellinen Seuraava