Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 21.04.2015

LAPSILLE KUNNON SAFKAA

Terveydenhoitaja Hanna Jäntti todistaa uudessa kirjassaan Sokerit pois! Tervettä järkeä lasten ravitsemukseen, että koko perheen ruokaremontti on helppo ja vaivaton toteuttaa. Ruualla voi todellakin parantaa allergiat ja monet muut sairaudet. Lääkkeitä ei tarvita. Lapsetkin motivoituvat syömään ja tekemään itse ruokaa, joka tuo hyvää oloa, estää sairauksia ja pitää mielen virkeänä. Jäntin perheessä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta ja kaikesta siihen liittyvästä on tullut yhteinen innostuksen lähde ja harrastus. Tämä on ensimmäinen kirja vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta lapsille. Olemme vaimoni Maaritin kanssa yhdessä testanneet ja valmistaneet kirjan kaikki reseptit. Vilpittömästi voin sanoa, että Hanna perheensä kanssa on kehittänyt todella herkullisia ruokia. Reseptit vaikuttavat yksinkertaisilta, mutta niissä on aina jokin juju, mikä tekee niistä ainutlaatuisia. Aina oppii jotain uutta. Erityisesti jäi mieleen chili con carne, taco-pata, kotitekoinen kebab, hampurilainen sekä kananugetit. Kaikki mainitut ovat kodin ulkopuolella sitä tavallista roskaruokaa, mutta Hannan perhe on tehnyt niistä maukasta terveysruokaa, jota erityisesti lapset rakastavat.

Vaalit tulivat ja menivät. Kukaan ei puhunut vanhempien oikeudesta vaikuttaa ruokaan, siitä mitä lapsille tarjotaan. Edelleenkin systeemi voi jyrätä perheet mennen tulleen. Muutosta on toki havaittavissa: Pekka Puska ei päässyt läpi. Jos vielä ajattelee ruoka- ja lääketeollisuuden koneistoa hänen takanaan sekä suurta ilmoitettua - ja vielä suurempaa ilmoittamatonta - rahamäärää, millä hän yritti eduskuntaan, niin tulosta voi pitää ainutlaatuisen surkeana. Kansa on todellakin kyllästynyt Puskaan ja kaikkeen, mitä hän edustaa. Iloinen asia on, ettei ääniä vielä voi ostaa tässä maassa.

Hanna Jäntti on esimerkki siitä, etteivät suositukset ja ylhäältä ohjaus ole enää tätä päivää. Ihmiset valitsevat itse.

Sokerit pois! Tervettä järkeä lasten ravitsemukseen.
http:/www.rasalas.fi/kirja/hanna-jantti-sokerit-pois/


Blogin aihesanat:
allergia, eduskunta, Hanna Jäntti, hyvä olo, lapsi, lasten ravitsemus, lasten ruoka, Pekka Puska, roskaruoka, ruoka- ja lääketeollisuus, ruokaremontti, safka, Sokerit pois!, terveydenhoitaja, terveysruoka, vaalit, vähähiilihydraattinen

Edellinen Seuraava