Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 20.12.2010

LEVOTONTA JOULUA POLIITIKOILLE

Olen niitä, joita kepulainen ympäristöministeri höynäytti. Minulta meni 5.000 € paskakaivoon. Kun näin jälkikäteen on sitten saanut tietoa päätöksestä, joka ei perustunut mihinkään tietoon, vaan tuohon käsittämättömään yhä laajenevaan vihreään hihhuli-uskontoon, ottaa todella päähän.

Kun ei muuta keksitä ja suhde reaalielämään on kadoksissa, niin väsätään juttuja, joista saa otsikoita, kuten tämä rasismilakikin. Puhutaan viharikoksista, ikään kuin olisi rikoksia, jotka tehdään rakkaudesta. Tulee mieleen vanha meksikolaisvitsi. Maantierosvo tokaisee uhrilleen " I kiff for money but because I love you amigo I´ll kill you for nothing" eli suomeksi jotenkin, että koska rakastan sinua, niin tapan sinut ilmaiseksi.

Ei suomalainen ole rasisti, vaan reagoi peloissaan. Kun somalit aikoinaan saapuivat Suomeen Neuvostoliiton romahdettua, majoitettiin heitä pienille paikkakunnille, kuten Kouvolaan. He saivat melkoisia määriä tukirahaa, joita sitten ajan kulukseen törsäsivät paikallisissa peliautomaateissa. Tämä tietysti herätti närää paikkakunnalla, missä oli ennestään hurja työttömyys. Siitähän cityneurootikot innostuivat ja syyttivät asukkaita rasismista. Joten ei kannata ihmetellä, jos Soinin suosio kasvaa sillä milloin te poliitikot olette ajatelleet mitään tavallisen tallaajan asiaa? Ei kiinnosta, liian banaalia sillä paskan rasistisia juntteja koko porukka, aina valittamassa. Täällä Punavuoressa ja Eirassa on niin mukavaa. Voi juoda punkkua ja lattea kavereiden kanssa, joilla on visioita, ja äiti maksaa.

Jos oikeusministeri Brax miettisi nenäänsä pitemmälle, niin hän tajuaisi, että tuo laki lisää eriarvoisuutta maassa. Moinen laki on voimassa USA:ssa. Se on todellisuudessa lisäännyt eriarvoisuutta sillä kukaan työnantaja ei halua vaikeuksia ja on tarkka valitessaan työntekijöitä. Pilvin pimein on noussut oikeusjuttuja, joissa vetkuileva erotettu työntekijä syyttää työnantajaa syrjinnästä. Siellä päin ei ole kyse mistään pikkurahasta. Valtaosa tapauksista ei tule edes julki, kun asiat sovitaan kulissien takana. Mutta yrittäjäthän ovat riistäjiä, joita voi vapaasti rokottaa.

www.yle.fi

Mutta hupsista! Miten ihmeessä me sitten sotaan jouduttiin. Nimitetään Afganistanin siirtomaakonfliktia sitten millä nimellä tahansa, niin se on sotaa. Kristikansa vastaan islam. Ei mikään uusi asia. Se on sitä pahimmanlaatuista rasismia, jos mikään, vai miten on oikeusministeri Brax?

www.yle.fi

On erikoista, että näin vaalien alla jokainen poliitikko on hiljaa, vaikka edessä on todella vaikeita asioita. Demokratiassa keskustellaan, mutta Suomihan ei ole sellainen.

Järkyttävintä oli näiden hyväkkäiden ylimielinen suhtautuminen valtionvarainministeriön kylmiin tosiasioihin. 10 miljardia puuttuu, mutta Katainen ei ilmeisesti ole hyvä matematiikassa (taisi olla 6), vaan elää samassa toiveajattelussa kuin muut. Ajatus, että talouskasvu korjaa kaiken, on niin ääliömäinen, ettei uskoisi, jos vähänkin katselee ympärilleen, mitä maailmassa tapahtuu.

Toisaalta kyllä kansalaistenkin pitäisi itse tuijottaa peiliin. Kehä kolmosen sisäpuolella asuu pilvin pimein todellisia lintsareita. Kun nyt vitkutteluiden jälkeen on alettu siivota katuja lumesta, niin suurin osa työntekijöistä on Virosta! Kaikki harvat suomea puhuvat tulevat kaukaa pohjoisesta sillä etelän vetelystä ei saa töihin. Ensimmäinen säästötoimenpide tulisikin kohdistua näihin muiden siivellä eläjiin. Lapio kouraan ja töihin.

Poliitikot, voisitte myös miettiä, mihin meitä viedään ennen kuin allekirjoitatte mitään. Sosiaali- ja terveysministeriössä ollaan kaavailemassa lääkejättien sponsaaman THL:n ohjauksessa pakkorokotuslakia. Oikein tiedotekin on julkaistu aiheesta, mutta kuka voi uskoa moista kaiken sen jälkeen, mitä H1N1 toi mukanaan. Eli iso askel kohta fasismia ja pakkovaltaa käyttämällä "terveyttä" aseena. Kas, kun eivät pakota kaikkia syömään statiineja. On sellaistakin ehdotettu.

www.stm.fi

Miten sitten toimii viranomainen, jos laki astuu voimaan? Jos 1.000 kieltäytyy, ammutaanko? Mutta, jos 10.000 niin se on jo sisällis-sota. Ilmankos vihreät haluavat riisua kansan aseista. Koko laki on tarkoitettu tukemaan alan teollisuutta. Massoja pelotellaan tekaistuilla pandemioilla, jotta luotaisiin ilmapiiri sellaiselle laille suotuisaksi. On aina tiedetty, ettei influenssarokotuksista ole mitään hyötyä. Asia on jälleen todistettu. Miksi ihmeessä siis tämä rokotushysteria? Joko THL:n asiantuntijat ovat typeriä tai sitten jääviä. Asian selvittely kuuluisi KRP:lle.

preventdisease.com

Sitten on tuo Codex Alimentarius, jota on Puskakin ollut puuhaamassa. Se on ruoka- ja lääkeohjeistus, joka tehdään täysin suurteollisuuden ehdoilla ja jonka sitten teikäläiset allekirjoittavat kuin lampaat, kun muutkin niin tekevät. Vitamiineista tehdään myrkkyjä ja lääkkeistä terveystuotteita.

Voi kysyä, mihin suomalaista poliitikkoa tarvitaan. Yhden funktion olen keksinyt: kumileimasimeksi. Kannattaa tutustua tähän sivustoon, vaikka sana aktivisti pelottaakin. Se on kovaa kamaa mutta asiaa.

www.activistpost.com

Poliitikot, mikä on suhtautumisenne geenimanipuloituun ruokaan? Tässä tulevaisuuden kannalla äärimmäisen tärkeässä ja oikeastaan tärkeimmässä kysymyksessä olette hiljaa kuin kusi sukassa. Vaivihkaa ruokaamme on ilmaantunut tuo salaperäinen kirjain yhdistelmä GM, kiitos ahneen makkarateollisuuden ja sitä tukevan ministeri Anttilan. Geenimanipulaatio on todella vaarallinen tie etenkin mitä tiedetään geeneistä tällä hetkellä. Kun ette ymmärrä, niin kysykää viisaammilta mitä sana epigenetiikka tarkoittaa.

Ympäristöministeriö ei ole vastustanut GM -ruuan tuloa lainkaan ja vihreä puolue jatkaa ihmisten pelottelua ilmastoasioissa, vaikka nykyinen talvi on jo nyt ollut kylmin sitten 100 vuoteen.

21stcenturywire.com

Miljoona eurooppalaista allekirjoitti vetoomuksen, jossa vastustetaan geenimanipuloitua ruokaa. Teidän mielestä tuo miljoona on rupusakkia, joiden mielipidettä ei tarvitse kuunnella.

www.reuters.com

Kun valtion talous on uhkaavasti menossa kuralle, kiitos viisaiden poliitikkojen, niin teen tässä suhteessa kansalaisehdotuksen. Lopetetaan ympäristöministeriö ja maatalousministeriö niiltä osin, mikä koskee suurmaataloutta. Sen voi siirtää kauppa- ja teollisuusministeriöön Muodostetaan uusi organisaatio luomutuotannon ympärille, joka samalla hoitaisi ympäristöasiat tavallaan itsestään. Tietysti olisi lopetettava THL ja leikattava sosiaali- ja terveysministeriöstä turhia osia. THL:n varat voisi ohjata yliopistoille, jotka hoitaisivat asian huomattavasti paremmin. Pieni virasto tarkkailisi toimintaa, ettei raha määräisi kaikkea. Tosin on kait vaikea löytää enää tästä maasta henkilöä, joka ei olisi jäävi.

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että on joitain poliitikkoja, joilla on munaa. Ottamatta kantaa puolueeseen, niin Vapaavuori näyttää olevan sellainen. En tunne kaveria, mutta hän tuntuu olevan jotain mieltä asioissa, jotka koskevat todellisuutta, eikä lässytä sitä tavanomaista veteraanien, mummojen ja lasten pyhästä asiasta sekä rikkaiden ahneudesta ja ilkeydestä. Muut sitten istuvat peilin edessä ja miettivät, että miltä tää mun juttu näyttää mediassa. Tulevalta pääministeriltä vaaditaan muuta kuin opeteltua naisia miellyttävää käytöstä ja prässihousut.

Se, mikä minua innostaa kirjoittamaan, on todellisuus. Olen jo sen verran vanha jäbä jotta tiedän, että painovoimalaki on edelleen voimassa. Valitettavasti, sanoisi moni, mutta näin vain on. Tänä narsistisena aikana todellisuus on hävinnyt muuttolintujen mukana jonnekin ja ihmisiä pyöritetään mitä typerimmillä aiheilla. Mutta realismi pilkottaa aika ajoin mediassa. Esimerkkinä todellisuudesta tämän päivän nettiuutisten perusteella seuraavaa.

Nyt on todettu, että paras tapa saada D-vitamiinia, on ottaa aurinkoa ilman suojarasvoja keskipäivällä. Tieto on vanhaa perua. Jo 1800-luvulla ihmiset vietiin aurinkoon toipumaan, kun ei ollut antibiootteja. Edelleenkin viralliset terveysjärjestöt pelottelevat auringolla. Heidän mielestä terveellisintä olisi asua pimeässä pommisuojassa syömässä margariinia.

www.bbc.co.uk

Siitä sitten päästään ruokaan. Ihmiset ovat todella äänestäneet jaloillaan. Sama voi tapahtua minkä asian kanssa tahansa. Suositan Gandhin passiivisen vastarinnan menetelmää. Se on äärimmäisen tehokas ja kaataa suurenkin järjestelmän. Isoveli tietää tämän, ja siksi mielemme täytetään kaikella roskalla, jotta emme kohtaisi itseämme. Sillä ensin on tiedettävä, kuka on ja mitkä ovat omat todelliset tarpeet, ennen kuin voi vaatia mitään.

www.iltalehti.fi

Olen tavannut useita ihmisiä, joilla pelkkä ruokavalion muutos on muuttanut koko elämän ja asenteet maailmaa kohtaan. Kun ennen on tehnyt, mitä professorit ovat käskeneet ja voinut vain yhä huonommin ja lääkkeitä on vain lisätty ja sitten on itse muuttanut jotain, niin kaikki on muuttunut päälaelleen. Se on kokemus, jota kukaan ei voi poistaa, vaikka lääkäri mussuttaisi mitä. Näille ihmisille on turha tulla sanomaan mitään. Heitä alkaa olla jo melkoinen joukko. He ovat myös erittäin päättäväisiä ja tiedostavia ihmisiä.

Samalta päivältä löytyy myös tämä uutinen. Liika siisteys ja hygienia sairastuttaa. En tarkoita, että tarvitsisi olla likaista, mutta ennen saimme ruuasta kaiken tarvittavan immuunisuojan. Käsittelemätön maito oli tämän maan terveystuote numero yksi. Luonnon bakteerit auttoivat immuunijärjestelmää kehittymään luonnollisella tavalla. Nyt muoviin kääritty hygieeninen roskaruoka sairastuttaa.

www.yle.fi

Edellisissä ei ole mitään uutta ja tämäkin on luettavissa vanhoista oppikirjoista. Eri asia onkin, että miksi meille on puhuttu toista?

Poliitikot, toivotan teille levotonta Joulua. Herätkää todellisuuteen, jos sellaisesta mitään ymmärrätte ja ruvetkaa tekemään duunia sillä olemme pian tosi kusessa.

Hyvää Joulun alusviikkoa muille.

Edellinen Seuraava