Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 28.08.2010

LISÄÄ JÄLKIPYYKKIÄ

Kiitos valppaan lukijan, sain palautetta rokotusasiasta, jonka haluan jakaa kanssanne. Narkolepsia on todellakin autoimmuunisairaus.

www.sciencedaily.com

Itse päädyin samaan pelkän päättelyn kautta. Olen törmännyt samaan ravintoasioissa.

On siis turha keskustella mitä ”myrkkyjä” mikin rokote sisältää sillä tärkeintä olisi ajatella, miten kukin rokote vaikuttaa itse immuunijärjestelmään. Narkolepsia, kohtukuolemat, keskenmenot, infektiokierteet ja leegio monia muita sairauksia, joista ihmiset ovat valittaneet, selittynevät juuri tällä mekanismilla.

Tehosteaineilla ja vajavaisella biologisella informaatiolla väsätty rokote altistaa ihmiset autoimmuunisairauksille. Näitä sairauksia tunnetaan ainakin pari sataa. Minkä sairauden sitten kukin saa, riippuu perimästä. Sairaus ei siten johdu rokotteen suorasta vaikutuksesta vaan sen aiheuttamasta häiriintyneestä immuunivasteesta, johon kukin reagoi sitten taipumustensa mukaisesti. Joku saa syövän, toinen taas reuman.

Kun lääketiede elää edelleenkin näissä asioissa Pasteurin 1800-luvun aikaa, jolloin mitattiin vain eri aineiden suoranaisia myrkkyvaikutuksia, voidaan kaikki tämänlaatuiset mallit mitätöidä.

Samaa autoimmuunireaktiota tapaa myös ravintopuolella. Hyvin moni on herkkä viljojen vaikutuksille. Ihminen on elänyt vuosituhansia viljojen kanssa. Kaikki biologinen materiaali pyrkii mukautumaan ympäristöönsä ja kehittää eri strategioita säilyäkseen hengissä. Eläimet juoksevat karkuun mihin kasvit eivät kykene. Sen sijaan kasvit kehittävät erilaisia myrkkyjä, jotta niitä ei syötäisi. Usein myrkyt vaikuttavat hitaasti. Ja, jos eläin vaihtaa lajia, myrkyistä ei ole haittaa. Samalla luonnon tasapaino säilyy.

Ihminen on poikkeus. Hän syö samaa jatkuvasti. Viljoissa on ns. antimetaboolisia aineita kuten lektiinejä ja fylaatteja. Niiden lisäksi viljojen geenistö on kehittänyt proteiineja, jotka muistuttavat ihmisen omia vastaavia. Jos suoli on terve, niin yleensä suolisto hajottaa proteiinit, jolloin ne imeytyessään eivät aiheuta ongelmia. Mutta heti, kun suoliston tasapaino järkkyy, haitallisia aineita pääsee imeytymään aiheuttaen immuniteettihäiriöitä. Meillä jokaisella on näitä suolistohäiriöitä elämän jossakin vaiheessa. Esimerkiksi antibioottikuuri sekoittaa suolistoa, kuten myös stressi. Toinen viljojen kavaluus on, että ne aiheuttavat suoraan suoliärsytystä, joista tavallisin on keliakia.

Minulla on satoja palautteita maan eri kolkista ja ulkomailtakin ihmisiltä, jotka ovat päässeet hyvinkin hankalista sairauksista pelkästään jättämällä viljat.

Vilja-asiassa, kuten rokotteissa, virallinen linja elää tuota 1800-lukua. Meillä on tämä Fogelholm, joka miettii uutta ruokakuppia. Hän on fiksoitunut viljoihin, jotka ovat hänen mielestä terveyden lähde. Hän ei tunne viljojen haittoja. Miksi tuntisi sillä hän ei ole lääkäri. Hän ei tapaa potilaita, vaan luottaa niihin tuhanteen tutkimukseen, jotka toistavat sitä samaa. Mitä ei ole tutkittu, sitä ei ole olemassa. Se on kuin lakaisisi roskat maton alle ja katsoisi muualle.

Edellinen Seuraava