Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 02.09.2008

LISÄÄ PUHELINJUTTUJA

Mikko A lähetti pari päivää sitten viestin missä hän pyysi minua miettimään olisiko sähköllä eri muodoissa vaikutusta erityisesti lapsuusiän diabetekseen. Viesti tuli aikaisemmin kirjoittamani blogin vastausosioon mutta kadotin viesti sählätessäni tämän koneen kanssa. Liitteeksi hän lähetti linkin tutkimukseen jossa on todettiin ns likaisen sähkön (transient electromagnetic fields) nostavan koehenkilöiden verensokeria.

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.informaworld.com

Voi sanoa että asia oli minulle täysin uusi ja luin tutkimusta kuvaannollisesti haavi auki. Nythän on puhuttu vain syövästä mutta tutkimuksen perusteella säteily näyttää vaikuttavan todella laaja-alaisesti ihmisen koko biologiseen järjestelmään. En voi sanoa muuta kuin että ei näytä hyvältä kun penskat puhuvat tunti tolkulla kännyköihinsä.

En ymmärrä mikä tätä maailmaa vaivaa kun asioista ei voi kerta kaikkiaan puhua avoimesti. Miksei asioita selvitetä ? Hyssytellään ettei vain uskottavuus mene.

Löysin mielenkiintoisen artikkelin missä kännyköitä verrattiin tupakkaan. Tupakankin kanssa vehkeiltiin vuosikausia. Oli paljon professoreja jotka puolustivat tupakkaa pitäen sitä harmittomana paheena. Tutkimuksia vääristeltiin. Raha runnoi ja valehtelu peitti kaiken alleen. Asioita oli helppo vääristellä sillä haitat ilmenevät viiveellä. Tupakan kanssa se on 15–20 vuotta ja todennäköisesti kännyköiden kanssa on käymässä samoin.

articles.moneycentral.msn.com

Sama ilmiö on havaittavissa myös diabeteksen suhteen. Pääjohtaja Puskan ja muiden vastaavien professorien kannattama ruokasuositus on ollut voimassa 30 vuotta. 15 vuotta sitten alkoivat lihavuus ja diabetes lisääntyä epidemian tavoin maailmalla alkaen länsimaista ja leviten sitten kaikkialle maailmaan margariini-ilosanoman myötä.

Meillä on siis professoreja jotka pitävät tupakkaa, kännyköitä ja margariinia terveellisenä. Ihmiset uskovat titteleitä. Mutta on hyvä muistaa että edesmennyt Tarmo Mannikin oli professori. Hän sentään sai meidät nauramaan. Joten nauretaan kaikille professoreille.


Blogin aihesanat:
diabetes, kännykkä, lihavuus, margariini, syöpä, sähkö, säteily, Tarmo Manni, tupakka, tutkimus, vale, verensokeri

Edellinen Seuraava