Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 22.10.2008

LUKIJOILTA TULLUTTA PALAUTETTA / MENESTYSTARINOITA, osa 1

Alla on yhdeksän lukijoilta tullutta palautetta

----------------

Päiväys: 8. lokakuuta 2008 23:00Vastaanottaja: drantti@gmail.comaihe: Dieetti

Palaute: Joskus aikoinaan tuli katsottua telkusta ohjelmaa Atkinsindieetistä. Ohjelman aikana sain ajatuksen että dieettejähän onperiaatteessa vain kaksi erillaista, ja sitä toista en ollut vieläkokeillut. Se toimi. Painoni putosi 22 kg ja puolessa vuodessa sainjätettyä pois 3 diabetespilleriä.

Kiitos sinulle niistä tiedoista joita sain kirjoistasi, ne auttoivatminua ymmärtämään monia asioita ja sitä kautta parantaa terveyttäni jaelämänlaatua.

Ystävällisesti,

HM

----------------

Vastaanottaja: drantti@gmail.com

nimi: Kaikkea kokeillutaihe: Dieetti

Palaute: Olen kokeillut kaikkea mahdollista painonvartijoistakeventäjiin. Vaikka tuoksia aina tulikin, niin väsyin aina lopultajatkuvaan syömisen kontrolloimiseen, ja kilot ovat tulleet takaisinkorkojen kanssa. Päätin kokeilla vähähiilihydraattista ruokavaliota,vaikka epäilinkin sen toimivuutta käytännössä. Pelkoni osottautivatturhaksi, painoni on pudollut lähes 8 kiloa, ilman että minun ontarvinnut ponnistela asian eteen mitenkään, eikä nälkä vaivaa. Voinhenkisesti ja fyysisesti paremmin kuin vuosiin. Muutoksia olenhavainnut myös perheeni valinnoissa, vaikka laitan aina tarjolle myösperunaa, riisiä tai pastaa, niin varsinkin lasten lautaselta katovataina ensimmäiseksi kasvikset ja liha tai kala, perunat ym. voivatjäädä jopa kokonaan syömättä. Tämä on mielenkiintoista, koska en olemitenkään tuputtanut ajatuksiani kotona, olen vain lisännytvaihtoehtoja.Toistaiseksi siis aion jatkaa aloittamallani tiellä, kentiesloppuelämäni. Odotan mielenkiinnolla jossain vaiheessa tulevaisuudessatehtäviä kolestroilmittauksia. Käytän ruuan valmistuksessa rasvojaedelleen kohtuullisesti, mutta en enää käytä lainkaan margariinia,vaan joko oliiviöljyä tai / ja voita.

Mocca

----------------

Päiväys: 8. lokakuuta 2008 11:04Vastaanottaja: drantti@gmail.com

nimi: Sävelaihe: Yleinen

Palaute: Nautinnollista lukea blogejasi! Välillä tulee hykerryttävänauru ilmoille, kun kerrot nasevasti Puskan ja muiden jauhomatojenkommenteista. Itse en jaksa taistella maailman ja ihmistenpelastumisen puolesta, oman terveyteni vaaliminen riittää. Edespuolisoa en ole saanut uskomaan, että totuus on muualla kuinruokaympyrässä, mutta hän tekee omat valintansa. Mutta hienoa on, ettäjaksat olla vastarannan kiiski ja vieläpä tuot sen julki!

SY

----------------

Päiväys: 6. lokakuuta 2008 11:05Vastaanottaja: drantti@gmail.com

nimi: TJaihe: Yleinen

Palaute: Piti "tarttua kynään" kun sain näin siihen mahdollisuuden.Olen 85 vuotias äijänkäppyrä joka on onnistuneesti kasannut itselleenerinäisen määrän kehollisia vaikeuksia vuosien mittaan. On sydämenvajaatoimintaa, jota tehostetaan varsinkin yöaikaan sähköpatterilla, ondiabetes mellitusta, on rikkinäiset polvet ja lukemattomia muitasemmoisia haittatekijöitä. Ollut vähän infarktia siinä sivussa sunmuuta pientä, suolitukoksia, sappivaivoja, vähän ruusuakin jne.Ja ylipainoa, ei kait sitä diabetesta muuten. Olen kova surffaamaan jakun tutkin jälleen kerran erinäisiä kirjoituksia diabeteksesta niintörmäsinpä teokseenne. Olen kapinallinen luonteeltani ja tilasin hetinetistä. Ja millaisen.

En ole niin kova lukemaan yleensä mutta tämä kirjoittamanne teos olitosiaan mieleeni enkä voinut olla hykertelemättä kun useissa kohdinannettiin railakkaasti palautetta ajankohtaisissa terveysasioissa.Kun Atkins tuli muotiin 1974 ostin kirjan ja heti alkuun pudotinpainoani 18 kiloa mutta kun Atkins lopahti, niin lopahti sitten muutkinasiat entiselleen. Sen jälkeen en ole kuullut muuta kuin kielteisiäasioita siitä ja sen vaarallisuudesta. Ja koetellut kaikenlaistamuuta. Kuitenkin alkoi pikkuhiljaa vuotaa julkisuuteen tämähydraattien vahingollisuus ja niinpä olin heti halukas kokeilemaanluettuani kirjaanne.

Ilman sen kummempia kommentteja tai selityksiä olen noudattanutannettuja ohjeita sekä johtopäätöksiä ja kaikki on täysin muuttunut.Ja edullisempaan suuntaan. Paino pudonnut 3 kk:n aikana 9 kiloa, olenjättänyt sokeri- sekä kolesterolilääkitykset pois ja voinerinomaisesti, eikä lisäpudotus ole enää ehkä tarpeenkaan. Ennen kaikkeatämä palkitsee, nälkä ei vaivaa ja koko olotila muuttuupositiivisempaan suuntaan. Päivittäinen väsymys vähenee ja olo onehdottomasti virkistyneempi. Polvetkin pääsevät helpommalla. Minullaei enää tässä iässä ole tarve sen suuremmin ottaa kantaaajankohtaisiin ongelmiin mutta nyt on kumminkin se tehtävä, tämä teosmuutti olemisissani tosi paljon ja voin sanoa rehellisesti,mieleisempää kirjaa piikittelyineen tuskin olen lukenut . Voi niitäheittoja, ne olen kaikki alleviivannut ja toistelen muistini varassaläheisilleni ja tuttavillenikin aina sopivan tilaisuuden sensalliessa. Voi olla että useimmille tuottaa vaikeuksia luopuminenennen kaikkea totutuista tavoista kuten perunasta, leivästä ja vaikkapa hedelmistämutta jos on "kanttia" niin se onnistuu. Pitää vain muistaa että joson sellainen tunne että mitäs nyt tämän kerran niin silloin on ehkäsyy heittää kirja ja sen noudattaminen roskiin kuten kirjoititte,silloin se ei onnistu.

Katsotaan nyt sitten mihin tämä johtanee mutta ainakin nyt olenerittäin iloinen että kirja antoi "kipinän" tähän.Toivon kirjalle paljon vastaanottavaisia lukijoita ja itsellennekinmitä parhainta vointia ja menestystä aloittamallenne "kapinalle".

----------------

Päiväys: 15. lokakuuta 2008 22:37Vastaanottaja: drantti@gmail.com

nimi: Jarkkoaihe: Dieetti

Palaute: Terveiset täältä Kemistä.Olen 40-vuotias.Perheeseeni kuuluu 2lasta tyttö 8 v,poika 4 v ja vaimo. Olen ollut ylipainoinen ja yrittänyt aikaisemminpuottaa painoa siinäonnistumatta, kiloja olen saanut pois vain 2-5 ja sen jälkeen neovat tulleet takaisin.Väsynyt olen ollut jo monia vuosia.Vatsani ontoiminut liukkaasti kymmeniä vuosia,visiblin jauheella yrittänytkorjata asiaa.Veriarvot eivät kovinkaan huonot?S-ALAT 56 FS-GLUK 5.4S-GT 38 B-HB 157 FS-KOL 4,9 HDI-KOL 1,2 LDL-KOL 3,4 FS TRIGLY 1.0 PSA0.5. Nämä olivat arvoja parin vuoden takaa.

Aloitin dietin elokuun 12. pvä 2008. Lähtöpainoni oli 99.2 kg.Ensimmäiset päivät olivat sinnittelyä, mutta ei kovinkaanvaikeaa.Noudatin kirjasi ruokavaliota. 3 päivässä lähti 2.6 kg ja olo tuntui mahtavalta.24.8 paino oli pudonnut 94 kiloon ja olo tuntui vieläkin paremmalta, jaksoin leikkiälastenikanssa haukkottelematta.2. syyskuuta 93.610 syyskuuta 91.621 syyskuuta 90.228 syyskuuta 90.016 lokakuuta 88.7Aivan uskomaton juttu kuinka elämän laatu on parantunut, vaikkavuorotyötä teenkin.Ei tarvi enää aamuvuoron jälkeen päiväunia,vatsatoimii mallikaasti.Verikokeisiin menen 3. marraskuuta joten tuloksetnäemme sitten.Olen tulossa Eiran sairaalaan silmäleikkaukseen 4 pvämarraskuuta klo 14.15 esitutkimukseen ja 5 pvä leikkaukseen jottapääsisin laseista eroon.Olisi mahtava tavata vaikka kahvi kupposenmerkeissä.Terv.J K

---------------- Päiväys: 16. lokakuuta 2008 13:49Vastaanottaja: drantti@gmail.com

Nimi: 66v.ikänsä laihduttanutAihe: Dieetti

Palaute: Hiilihydraatit minimissä.Paino on pudonnut.Ohjeet ovat aivanoikeat,olo on hyvä.Harrastan kävelyä ja vesijuoksua, sopiiminulle.Jatkan tätä elämäntyyliä.Käyn tarkistuttamassa tilanteenilääkärissä,kunhan sinne pääsee?Kiitos Antti Heikkilälle ohjeista,jotka olisi pitänyt lukea jo vuosikymmenet sitten. Kolesterolilääkkeetlopetin kolme vuotta sitten, kovien särkyjen takia.Verenpainelääkkeitäolen vielä syönyt.Paineet ovat olleet kotona mitattuna 120/70-

RM

----------------

Päiväys: 20. lokakuuta 2008 18:03Vastaanottaja: drantti@gmail.com

Nimi: SepeteusAihe: Dieetti

Palaute: Parhain Antti! Sanon näin, koska kirjoittamasi kirjat,Hyvänolon keittokirja sekä Diabeteksen hoito ruokavaliolla ovataukaisseet myös minun silmäni, ajatellessani omia sairauksiani.Aloitin vähähiilihydraattisen ruokavalion 4.8.08 ja tehokkaimpaa"lääkehoitoa" ll-tyypin diabetekseen ja kolestrolin hoitamiseen ilmanlääkkeitä en olisi osannut kuvitella. Olen jättänyt diforminin, 3 tbpois, kun arvoni ovat 5 ja 6 välissä. Simvastatiinin jätin jo pariviikon jälkeen pois. Verenpainelääkitystä olen myös vähentänyt. 1 tbOrloc ja 0,5 tb diovan. Painoni on pudonnut yli 8 kg ja olo tuntuuhyvältä. Pidä vain "meteliä" paremman elämän puolesta oikein syömällä.Sinua tukien.

Sepeteus

----------------

nimi: Kiukkuinen Sisätutilääkäri/Diabetologiaihe: Dieetti

Tosi on tosi....kiiitos hyvistä resepteistä!!!!Minua ottaa aktuellistiKotilieden atikkeli niin aivoon, että en tiedä minne huutaisin.

Monin terveisin -Teami Saksasta

----------------

suomi24-- TOIMII !!!Kirjoittanut: EX 2 TYYPIN DIABEETIKKO 25.8.2008 klo 22.34 Toimii.Olen 45v mies. Painoa 150kg. Minulla todettiin tyypin 2 diabetes toukokuussa 2008. Kokeissa paastosokeri oli 15,8 ja vereenpaineet 198/246. Kaikki muut arvot oliva ok. Lääkäri määräsi lääkkeet kyseisiin sairauksiin. Söin niitä kuukauden ja mikään ei ollut muuttunut. Kontrollikäynti lääkärissä osoitti kaiken olevan edelleen pielessä.

Aloitin sen jälkeen vhh-ruokavalion ja lemppasin kaikki lääkkeet roskiin. Jo 2 viikon jälkeen oli sokeri pudonnut 7,8 ja verenpaineet 110/160. Nyt elokuun alussa kävin lääkärissä ja kas kummaa. Sokeri 4,9 ja verenpaineet 82/130. Olisitte nähneet lääkärin ilmeen, kun oli pitänyt tiukasti kiinni omasta kannastaan jatkaa lääkitystä ja mollannut vhh-ruokavalion alimpaan helvettiin. Voi sitä selitysten määrää kun puoskari yritti vielä keksiä mollattavaa vhh-ruokavaliosta. Antti Heikkilä on oikeassa, ettei tulta ( diabetes ) kannata mennä sammuttamaan bensalla ( hiilarit ). Minulla toimii ja voin ainakin tällä hetkellä hyvin. Kokeilkaa!!!

Edellinen Seuraava