Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 05.09.2011

MAAILMAN MENOA

Pravda räväytti jälleen. Lööpin veroinen juttu siitä, että lihateollisuus on rahoittanut vähähiilihydraattisen ruokavalion tutkimuksia. Ilmeisesti Bilderberg on ohjeistanut, miten VHH:ta tulee käsitellä maan suurimmassa lehdessä. Uutinen kuvaa lehden toimituksellista rappiotilaa ja sisällöltään vastaa juorulehtien tasoa. Uutisessa ei esimerkiksi kerrota, että mikä tutkimus ja mikä lihatehdas. Olisi todellakin mielenkiintoista tietää, mistä tutkimuksesta on kysymys. Asiallahan ei ole sinänsä merkitystä, vaan kysymys on pelkästä mustamaalaamisesta.

www.hs.fi

Ilmeisesti lehti ei ymmärrä, että kaikki tutkimukset maksaa joku taho, ja sivistysvaltioissa jokaisen julkaisun lopussa on maininta rahoittajasta. Ei rahoitus ole ongelma, mutta se, miten julkaisu on väsätty, on sitten toinen asia. Pravda ummistaa täysin silmänsä lääketehtaiden haamukirjoittajilta, tutkimusten vääristelyltä, komplikaatioiden kertomatta jättämiseltä ja muilta kikoilta, joilla oma tuote saadaan näyttämään hyvältä, eikä mitään haittoja ole. Statiinit ovat tästä hyvä esimerkki, mutta nehän ovat jo osa virallista terveysuskontoa, jonka perusteita ei saa horjuttaa.

Voisi kysyä, että miksi Hesari ei kirjoita todellisista ongelmista ja suoranaisista vääryyksistä, mitä lääketehtaat harjoittavat. Lääketutkimuksen väärennykset voivat jatkua, sillä lääkkeitä ei enää tutkita Yhdysvalloissa, vaan maissa, joihin valvovien viranomaisten valta ei ulotu. Koekaniineiksi joutuvat sairaat, köyhät venäläiset, kodittomat puolalaiset ja slummien kiinalaiset. Kokeita tehdään ihmisillä, joita ei käytännössä ole olemassa, ja tuloksia voi siten rustata mielin määrin. Kun joku menehtyy, uusia löytyy tilalle. Virheet haudataan kirjaimellisesti. Todellista journalismia Vanityfairilta (suom. Turhuuden Turuilta), nimi joka sopisi paremmin Hesarille.

www.vanityfair.com

Kun Hesari on täynnä hurskastelua maailman kärsimyksestä, johon lehti tarjoaa päästöjen rajoittamista, rokotuksia ja lihansyönnin kieltämistä, niin ratkaisut voivat olla hyvin yksinkertaisia. Pieni A-vitamiinilisä pelastaisi satojatuhansia lapsia, mutta sehän on liian yksinkertaista, kun sillä ei voi syyllistää ketään.

www.sciencedaily.com

Erikoisin uutinen tulee Iso-Britanniasta. Lapsen vanhemmat joutuivat viranomaisten vainoamiksi ja heitä epäiltiin lapsensa pahoinpitelystä, kun tällä oli tuon tuostakin murtumia. Syyksi ilmeni sitten D-vitamiinin puutos, tuon vitamiinin, jonka merkitystä THL ei vieläkään ole ymmärtänyt.

www.dailymail.co.uk

WTC-katastrofin 10-vuotismuistoksi ja solidaarisuuden osoituksena kaikille New Yorkin ystävilleni on oheisena mielenkiintoinen filmi, jossa rakennusalan asiantuntijat esittävät epäilynsä sitä kohtaan, miten asiat on virallisesti selitetty. Filmissä keskitytään torni 7:n kohtaloon, rakennuksen, joka selviytyi itse iskusta ehjänä, mutta sitten yllättäen romahti. Se mitä tapahtui, pitäisi herättää jokaisen ajattelemaan, miksi.

www.youtube.com

Epäilijäthän on leimattu hulluiksi, mutta olkaamme vapaasti hulluja, sillä meitä alkaa olla jo suuri enemmistö.

www.dailymail.co.uk

Edellinen Seuraava