Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 29.03.2010

MARGARIINI TEKEE TYHMÄKSI

Australialainen tutkimus viime vuodelta osoittaa selvästi, että margariinia syövien lapsien älykkyys (IQ) on selvästi alempi kuin ei margariinia käyttävien. Meillä koulussa suositaan margariinia, Keijua kaikille, THL:n yksipuoliseen ajatteluun perustuen.

Olen siitä lähtien kun aloitin kirjoittaa ravinnosta, tähdentänyt luonnon rasvojen merkitystä terveydelle sillä luonnon rasvat ovat äärimmäisen tärkeitä kehittyvän lapsen aivoille. Tästä syystä minua on jatkuvasti painostettu. Pohjois-Karjala- tutkimuksen ajoista lähtien on ollut ilmeistä, että koko teoria rasvoista seisoo hetteisellä pohjalla ja perustuu vain kaupallisiin näkökohtiin, eikä kasviöljyjen haittoja ole lainkaan otettu huomioon päätöksiä tehtäessä. Koko rasvapolitiikasta ei ole ollut mitään terveydellisiä etuja. Ainostaan lääketehtaat ovat hyötyneet sillä kansalaiset syövät entistä enemmän lääkkeitä, kiitos P. Puskan ja THL:n.

Turussa on meneillään Strip –tutkimus, josta olen kirjoittanut aikaisemmin. Siinä lapset altistetaan pelkästään kasviöljyille ilman, että huomioitaisiin niiden merkitys kokonaisterveydelle. Ehkä tarkoitus onkin luoda uusi idioottien sukupolvi.

www.sciencedirect.com

Herää kysymys, että lisääköhän margariini samalla myös dementiaa?

Edellinen Seuraava