Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 21.07.2008

MÄTÄKUUN JUTTUJA

Ei ole vallan tavatonta, että menestyneet urheilijat myyvät olemuksellaan erilaisia tuotteita lisäansion toivossa. Kuuluisa jalkapallotähti Beckham myy miesten alushousuja laajassa kampanjassa. Miehen kalsareita ei voi olla näkemättä sillä eri metropoleissa Beckham tulee kulkijaa vastaan näyttävissä talonkorkuisissa mainoksissa. Alusasuiset naiset ovat out, nyt on miesten vuoro.

Tarkkasilmäisimmät ovat kiinnittäneet huomiota Beckhamin poikkeuksellisen suureen etumukseen. Kuinka miehellä voi olla noin suuri joka varmaan painaa vähintään yhtä paljon kuin hänen aina laihduttava vaimonsa. Runollinen lehtimies kuvasi pullistumaa suureksi vihannekseksi, jonka mies on laittanut pöksyihinsä aamiaista laittaessaan.

Kalsonkien myyjän Emporio Armanin oli myönnettävä, että kuvaa oli käsitelty ja kriittistä pahkuraa suurennettu. Nyt on tarkoitus pienentää luonnotonta pullistumaa. Luojan kiitos, meidän kaikkien kateellisten miesten puolesta. Sillä eihän yhdelle miehelle sentään ihan kaikkia voi siunaantua.

Lue lisää (www.timesonline.co.uk)


Blogin aihesanat:
urheilija, urheilu

Edellinen Seuraava