Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 15.09.2014

MEKÖ ELÄMME VAPAASSA MAASSA

Me uskomme elävämme vapaassa maassa ja että meillä kaikilla on ilmaisuvapaus. Todellisuudessa vain harvat ja valikoidut pääsevät ilmaisemaan itseään Helsingin Sanomissa tai YLE:ssä. Muut voivat mennä metsään huutamaan äänensä käheäksi. Kukaan ei kuule, mikä on tarkoituskin. Mediasta on tullut kiinteä osa valtajärjestelmää.

Neuvostoliiton aikaan ihmiset osasivat tehdä selvän eron virallisen totuuden ja todellisuuden välillä. Nyt asiat ovat toisin. Ihmiset uskovat kaiken, mitä tuutista tulee. Markkinavoimat ovat tehokkain aivopesujärjestelmä ihmiskunnan historiassa. Stalinit ja Hitlerit olisivat olleet kateellisia. Ylpeilemme, ettemme ole mikään poliisivaltio, mutta todellisuudessa nykyinen järjestelmä on todella julma, sillä se on varastanut ihmisten sielun. Poliisivaltiossa pärjää kunhan näyttelee uskollista, mutta tässä järjestelmässä jokainen on saatu epäilemään itseään, omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Taiteestakin on tullut osa järjestelmää. Tavallaan Marxin visiot ovat toteutuneet siinä mielessä, että kapitalistin sijaan sielunsa menettäneet ihmiset ovat vetämässä itseään pikku hiljaa hirsipuuhun.

Raha korruptoi kaiken - niin tieteen, politiikan kuin uskonnotkin. Vain kaupalla on merkitystä, mutta roomalaisaikaan verrattuna raha valuu nyt yhä harvempien käsiin. Pian maailman omistaa muutama sata tyyppiä. Tämä kaikki tapahtuu poliitikkojen siunauksella. Köyhistä puhutaan vain vaaliviikolla.

Maailman tehokkaimmat teollisuuden alat ovat lääke- ja ruokateollisuus. Aseteollisuus on pikkutekijä niiden rinnalla. Lääkkeet ja ruoka ovat osa kaikkien elämää ja siksi todellisuutta muokataan niin, että kauppa käy ja voitot kasvavat. Kaikki, mitä valtaväestö ymmärtää terveydestä, on manipuloitua tietoa, jonka tarkoitus on vain lisätä myyntiä.

Siellä täällä ilmaantuu ihmisiä, jotka toimivat omatuntonsa pakottamana, vaikka oman henkensä kaupalla. Edward Snowden avasi silmämme näkemään, kuinka meitä vakoillaan. Hiljattain Suomessa vieraillut tanskalaisprofessori Peter C. Gøtzsche on vuorostaan paljastanut lääketeollisuuden pimeän puolen. Molempien teot ovat ihmiskunnan kannalta erittäin tärkeitä ja Nobelin rauhanpalkinnon arvoisia. Tosin Nobelkin on osa manipulaatiota ja länsimaista ylivertaisuusajattelua. Jos ehdokas on Kiinasta, entisestä Neuvostolitosta tai Iranista, niin palkinto tipahtaa helposti, mutta jos joku paljastaa lännen pimeän puolen, on hän lähinnä psykiatrinen tapaus. Adolf Hitler oli rauhanpalkinnon ehdokas, ja palkinnon sai sellainen ekofasisti kuin Al Gore, jolla ei ole luonnonsuojelun kanssa mitään tekemistä.

Omatunto on alkanut kolkuttaa monien mieltä. Joitakin vuosia sitten brittilääkäri Andrew Wakefield julkaisi tutkimuksen, että kolmoisrokote (suom. MPR ja engl. MMR) aiheuttaa autismia. Se aiheutti massiivisen hyökkäyksen Wakefielidä kohtaan. Hänet mustamaalattiin ja hänen tutkimustaan pidettiin väärennöksenä. Hesari ja lääketeollisuutta lähellä olevat blogistit riekkuivat asiasta. Mutta asia ei ollutkaan niin. Yhdysvaltojen CDC:n (sikäläinen THL) virkailija paljasti, että rokotetutkimuksissa autismiin sairastuneet on pyyhitty pois tutkimusryhmästä eli viralliset tutkimukset ovat olleet väärennettyjä. Tästä ei Hesari eikä kukaan muukaan hiisku sanaakaan tässä maassa. Perin kummallista, sillä meidänhän piti elää vapaan tiedonvälityksen maassa. Ei silti, muun maailman media on ollut myös hiljaa asiasta. Oheisena video missä tohtori Wakefield kertoo CDC:n pimeästä puolesta.

Rokotus yleensä on koko nykylääketieteen kulmakivi. Se joka epäilee rokotusten oikeutusta ja mielekkyyttä, on täydellinen lainsuojaton, jota voi potkia vapaasti. H1N1-rokotus oli hyvä esimerkki rokotusten mielettömyydestä asiassa, missä rokotuksilla ei ole hyötyä vaan enemmänkin haittaa. Rokote sisälsi huomattavan määrän adjuvanttia, minkä tiedettiin aiheuttavan huomattavia haittoja. Lopputuloksen tiedämme. Miksi kyseinen rokote valittiin, vaikka sitä ei ollut edes testattu. Saamani tiedon mukaan olisi ollut tarjolla rokote, joka oli testattu. Haittojen lisäksi influenssarokotteet ovat olleet aina ongelmallisia sillä tauti leviää nopeammin ennen kuin mitään rokotetta on edes saatavilla. BMJ:n toimittajat ja the Bureau of Investigative Journalism tutkivat yhdessä, mitä kaikkea kähmintää tapahtui pandemian taustalla. Oheisena tiivistelmä siitä, miten asiassa toimittiin ja miten imettiin kuiviin yhteiskuntien terveydenhoidon varat.

Step 1) Exaggerate the risk: WHO hypes up the pandemic risk by declaring a phase 6 pandemic even when the mortality rate of the virus was so low that it could be halted with simple vitamin D supplements.

Step 2) Urge countries to stockpile: WHO urged nations around the world to stockpile H1N1 vaccines, calling it a "public health emergency."

Step 3) Collect the cash: Countries spend billions of dollars buying and stockpiling H1N1 vaccines while Big Pharma pockets the cash.

Step 4) Get your kickbacks: WHO advisors, meanwhile, collected their kickbacks from the vaccine manufacturers. Those kickbacks were intentionally kept secret.

Step 5) Keep people afraid: In order to keep demand for the vaccines as high as possible, WHO continued to flame the fears by warning that H1N1 was extremely dangerous and everybody should continue to get vaccinated. (The CDC echoed the same message in the USA.)

Erikoisinta on, että henkilö, joka oli keskeisin taustavaikuttaja Suomessa, on nykyisin THL:n pääjohtaja. Hänen taustansa on rokoteteollisuudessa. Terveysministeri siunasi nimityksen. Saa sitten nähdä minkälainen rumba alkaa, kun tuo yllämainittu klaani pääsee huseeraamaan ebolan asiassa.

Kun kysyy sellaisilta professoreita kuin Mikael Fogelholm tai Ursula Schwab, mihin tieteelliseen tosiasiaan heidän ruokavaliosuosituksensa perustuu, niin vastaus on että kansainvälisiin suosituksiin. Mitä sitten nuo suositukset oikein ovat, ei kukaan tiedä mutta asiaan puuttui BMJ:n päätoimittaja, joka totesi artikkelissaan How guidelines can fail us:

"...we hear of a secrecy agreement signed by the guideline authors that is so secret that even its existence must be kept secret... We hear of guidelines being led by the authors of the major trials-in this case the very trials that turned out to have corrupted the evidence base."

...Eli salaisia sopimuksia suljettujen ovien takia ja niin, että jokainen allekirjoittaa vaitiololupauksen... Suomen terveydenhoito ja ravintosuositukset perustuvat tällaiseen peliin vailla mitään faktaa, joten on aihetta kysellä, miten on päättäjät: Tuetteko ruoka- ja lääketeollisuuden vai kansan intressejä?

Kun vaalit ovat tulossa, niin eiköhän nämä asiat pitäisi nostaa pöydälle. Maan budjetista 60 % menee terveys- ja sosiaalipuolelle. Viimeaikaiset ministerit ovat olleet lähinnä naiskiintiön täyttötavaraa, ja nyt viimeisin on täysin pihalla kaikesta. Mihinkään todellisiin uudistuksiin he eivät ole kyenneet eivätkä edes osanneet puhua mistään ongelmista. Koko sektori syö mielipuolisesti varoja täysin turhaan, ja suuri osa rahoista valuu suuryritysten kassaan. Terveydenhoitosektori tarvitsisi rautaisen ammattijohtajan sillä ei lääkäreillä eikä poliitikoilla ole mitään kykyä tämän mittaluokan organisaatiomuutoksiin ja järkiperäistämiseen. Muiden toiminta-alueiden budjetteja ei tarvitsisi supistaa sillä, jos terveydenhoito ja sosiaalisektori järkiperäistettäisiin, rahaa riittäisi kaikille.

Olen aikaisemmin kertonut, että Suomen Diabetesliitto on halunnut estää diabeteskirjani myynnin muun muassa lähettämällä kirjakauppojen sisäänostajille kirjeen, jossa sanotaan kirjani olevan vaarallinen. On erikoista, että jos jossakin muualla maailmankolkassa vainotaan kirjailijaa, niin Suomen media itkee ääneen, mutta kun se tapahtuu Suomessa, kaikki vaikenee. Olen tehnyt kirjasta päivitetyn version, joka ei käsittele pelkästään diabetesta, vaan kirjan ohjelma tehoaa moneen muuhunkin sairauteen. Olen vierailut maan eri puolilla Suomalaisissa kirjakaupoissa puhumassa ihmisille kirjastani. Minulla oli Facebook -sivusto nimeltään Ravinto ja Terveys, jossa olen muun muassa kertonut, missä päin esiinnyn ja levittänyt muuta tietoa. Tämänkin kanavan Suomen diabetespiirit ovat nyt sabotoineet. Yllättäen Facebookin kytät sulkivat sen osan, mihin voin kirjoittaa uutisia. Muuten sivu on siellä, mutta torsona ikään kuin vapaa sana olisi voimassa. Kun valitimme, vastaus oli "Case is closed" eli pulinat pois. Facebook on suuryritysten ja NSA:n etäpääte, joka ei siedä kilpailua vaan tukee monopoleja. Joten, jos jollakin on ideoita lyödä kapuloita Fecebookin rattaisiin, niin otan ehdotuksia vastaan. Ehkä kannattaisi valittaa EU:iin ainakin siinä mielessä, että heidän olisi poistettava pyynnöstä kaikki itseä koskevat tiedot kuten tapahtui Googlen suhteen. Facebook säilöö nimittäin kaiken. Vaikka itse eroaisi, niin tiedot eivät häviä mihinkään. Jokainen voi ymmärtää, miksi. Harva on terroristi, mutta tavikselle voi nousta tie pystyyn hakiessaan duunia suuryrityksestä pelkän omalla sivulla esitettyjen mielipiteiden tai pelkkien kaverien takia. Koko juttuhan on niin, että on luotu myytti opiskelijasta joka yksin loi koko Facebookin. Totuus on että koko sivusto on NSA:n luoma ja sama virasto pitää huolen, ettei vapaat kilpailevat sivustot pääse netissä eteenpäin. Muuten taas tuli diabetesliiton arkkuun uusi naula. Tämän vuosien perusdogmin, että eläinrasvat aiheuttavat diabeteksesta, voi unohtaa sillä kun asiaa on todella tutkittu, uskomus ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi maitorasvat ehkäisevät diabetesta. Ihmiset, syökää siis voita! Suomen diabetesliitto on vuosikausia valehdellut tässäkin asiassa paeten "hoitosuositusten" taakse.

Taas ilmaantui esimerkki professorista (14.9 uutinen oli suomenkielinen ja 15.9 uutinen on englanniksi joten tämäkin uutinen halutaan pimittää Suomen kansalta), joka ei ymmärrä sisältöjä ja sekoittaa asioita. Kukaan ei ole syyttänyt potilaita vaan lääketeollisuutta potilaiden harhauttamisesta. Mehiläinen -yhtymän palveluksessa on tuo samainen psykiatri Sami Pirkola. Mehiläinenhän antoi kenkää psykologi Aku Kopakkalalle, joka uskalsi kritisoida julkisuudessa masennuslääkkeiden holtitonta käyttöä. Nyt potilaat vedetään mukaan, kun ei ole kykyä tarkastella kriittisesti omaa hoitokäytäntöä.


Blogin aihesanat:
aivopesujärjestelmä, Aku Kopakkala, Al Gore, Andrew Wakefield, aseteollisuus, autismi, budjetti, CDC, diabetes, dogmi, ebola, ekofasisti, eläinrasva, Facebook, Google, Helsingin Sanomat, Hitler, hoitosuositus, ilmaisuvapaus, influenssa, kapitalismi, Kiina, kolmoisrokote, korruptio, köyhä, luonnonsuojelu, lääketeollisuus, manipulaatio, markkinavoimat, Marx, masennuslääke, media, Mehiläinen, monopoli, MPR, mustamaalaus, myytti, Neuvostoliitto, Nobel, pandemia, Peter c. Götzsche, poliisi, poliisivaltio, politiikka, psykiatria, rasva, ravintosuositus, rokote, ruokateollisuus, sabotointi, salainen sopimus, sielu, sosiaalipuoli, Stalin, Suomen Diabetesliitto, terveydenhoito, terveyspuoli, THL H1N1, tiede, totuus, tutkimus, uskonto, vaalit, vaitiolosopimus, väärennös, YLE

Edellinen Seuraava