Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 07.12.2010

MIKÄ IHMEEN WIKI ?

Tämä ei nyt ole suoranaisesti terveysasiaa mutta sinnepäin kuitenkin. Oli se sitten Wikipedia tai Wikileaks ovat asiat saaneet samanlaisia piirteitä kuin H1N1- ja ilmastohype. Voimakkaasti tunteisiin vetoava yksi asia joka täyttää mielet ja median.

Saimme ensiksi Wikipedian jonka piti olla kaikille avoin ja puolueeton tietolähde. Omakohtaisesti jouduin sen sivuton hyväksikäytön kohteeksi. Minua koskevissa tiedoissa on selviä virheitä. Yrityksistäni huolimatta en ole voinut korjata tietoja. Tämä on mahdollista valtakunnassa jossa on tietosuojavaltuutettu (mitähän varten)

fi.wikipedia.org

Samaa linjaa Wikipedia jatkaa muullakin alueella. Esimerkiksi vitamiineja koskevia tutkimustietoja sensuroidaan.

www.orthomolecular.org

Wikipedia oli myös osallisena ilmastokysymyksiä koskevien tietojen väärennyksissä

www.wnd.com

No mikä on sitten tämä Wikileaks sitten? Julian Assange niminen kaveri ilmaantuu jostakin Australian takamailta virtuaalisesti keskuuteemme esiintyen modernina Rodin Hoodina. Hän paljastaa maailman pahuudet meidän pienten ihmisten eduksi.

Mutta onko asiat niin kuten meille on esitetty? Ensinnäkin mistä jäbä on saanut moiset kyvyt ja rahat moiseen? Motivaatiokin ihmetyttää mutta ennen kaikkea miten on mahdollista että maailman mahtavimman valtion turvallisuuspuoli vuotaa kuin seula? Minä en usko moiseen enkä koko kundiin. Assange on pelkkä tsuppari joka on isojen poikien asialla. Muutkin ovat miettineen ettei kaikki täsmää.

birdflu666.wordpress.com

No mitä ihmettä koko touhun taustalla on? Paljastetaan sellaisia asioita jotka on muutenkin tiedossa. Nyt lisähöysteenä juoruja erimaiden johtajista, mikä on täysin sopimatonta mutta valmistelee maaperää mille?

Tämä on helppo nakki saada yleinen mielipide kääntymään netin vapautta vastaan. Nyt voidaan sulkea sivustoja miten vain suuren yleisön suojelemiseksi. Samainen sivusto on miettinyt myös tätä motivaatiopuolta.

birdflu666.wordpress.com

Yhdysvalloissa ollaan rustaamassa lakia joka antaisi oikeuden presidentille sulkea napin painalluksella koko netti

www.tomshardware.com

Suomalaiset poliitikot paheksuvat vuotoja. He ovat joko typeriä tai sitten kyynisiä humoristeja

yle.fi

Mutta juttu sai inhimillisiä piirteitä. Ruotsi ilmoitti etsivänsä Assangea kahden naisen ilmoitettua tämän raiskanneen heidät. Assange ilmoitti että hänet on tekaistu syylliseksi. Sitten syyte peruttiin. Mutta ehkä Ruotsissa sittenkin elää ja toimii komisario Beckin kaltainen henkilö kun juttu otettiin uudelleen esille.

www.bbc.co.uk

Nyt asia muuttuikin mielenkiintoiseksi. Britannian poliisi ei luovuttanut Assangea Ruotsiin vähäpätöisten muotoseikkojen takia. Miksiköhän? Tiettävästi Assange piileskelle jossakin Sussexin tai Essexin alueella.

Ei olisi ensimmäinen kerta kun tsupparilla nousee asema hattuun ja sitten ylimielisyydessään pokasee pari naista. Siitä tulee isännälle todella suuri ongelma. Nythän jo Suomessakin vaaditaan Assangen henkeä. Taitaa käydä niin kuin Dallasissa aikoinaan kun tunnettu gangsteri ampuu mahdollisen salamurhaajan.

Tietysti voin olla väärässä mutta jutussa on paljon seikkoja jotka eivät sovi painovoimalain piiriin, valitettavasti

Ps. Assange on pidätetty 071210

www.bbc.co.uk

Edellinen Seuraava